Рецепт Гриби, фаршировані сиром, в духовці
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати гриби, фаршировані сиром, в духовці так, щоб вони не були сухими і "; гумовими ";, тоді зверніть увагу на цей дивовижний рецепт.
опис приготування:
Це просто дивовижний варіант, як приготувати гриби, фаршировані сиром, в духовці. Ніжний вершковий сир в поєднанні з хрусткою скоринкою зверху і пропечений грибочками — це дуже смачно. Блюдо підійде не тільки для обіду або вечері, але і для святкового столу.
- гриби— 10-12 штук
- Вершковий сир— 100 грам
- шпинат— За смаком
- часник— 1-3 зубчиків
- Пластівці червоного перцю— 1 щіпка
- сіль— 1 щіпка
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- Панірувальні сухарі— 2 Ст. ложки
- Твердий сир— 50 грам
- свіжа зелень— 1 щіпка
2. На сковороді розігріти оливкову олію. Грибні ніжки нарізати дрібно і обсмажити на середньому вогні до готовності. При бажанні можна додати трохи подрібненого лука. Посолити і поперчити в процесі.
3. У глибоку миску відправити вершковий сир і обсмажені ніжки. Додати сіль, пластівці червоного перцю до смаку. Очистити часник і пропустити через прес або подрібнити ножем. Шпинат попередньо вимити, просушити і дрібно нарізати. З'єднати всі інгредієнти і як слід перемішати до однорідної консистенції. Якихось особливих спецій гриби, фаршировані сиром, в духовці в домашніх умовах не вимагають.
4. Панірувальні сухарі насипати в невелику мисочку. Твердий сир натерти на дрібній тертці і з'єднати з сухарями. При бажанні можна додати трохи часникового порошку для аромату.
5. Капелюшки грибів наповнити до верху сирною начинкою і викласти на деко, застелене пергаментом для випічки або фольгою. Зверху присипати сумішшю сухарів і тертого сиру. Додати щіпку подрібненої зелені. Скропити невеликою кількістю оливкової олії і відправити в розігріту духовку. вже через 12-15 хвилин гриби, фаршировані сиром, в духовці в домашніх умовах будуть готові. Подавати їх краще гарячими, однак і холодні вони залишаються смачними.
Подібні рецепти
Гриби зі свининою і картоплею в духовці
Прекрасне святкове блюдо, можна подавати як в гарячому, так і охолодженому вигляді. опис приготування: Чим дрібніше будуть гриби, тим більш вишуканою буде закуска. Також підійде для "; пісних" свят. печериці— 6 штук цибулина— 1 штука сир бринза— 20 грам майонез— 1 Чайна ложка сіль, чорний п...
Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом
У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Не складно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт! опис приготування: Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєдн...
Гриби, фаршировані фаршем та сиром
Якщо ви вибираєте закуску на святковий стіл або фуршет, раджу приготувати шампіньйони за цим рецептом. гриби, фаршировані фаршем - відмінне блюдо, що не тільки смачна, але і ситне. опис приготування: Соковитий вершковий центр в начинці - родзинка всієї закуски. Печериці головне не перетримати ...
Гриби, фаршировані вершковим сиром, пепероні і перець
Спробуйте приготувати приголомшливу закуску з грибів зі смаком піци. Гриби можна подавати як закуску або на сніданок. кількість порцій: 2 грибів— 10 штук м'якого вершкового сиру— 120 грам сушеного Базиліка— 1/4 чайних ложки сушеного орегано— 1/8 чайних ложки часникова сіль і перець— За смаком з...
Фаршировані гриби з сиром Брі
Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...