Рецепт Голландський яблучний пай
Голландський яблучний пай - один з моїх найулюбленіших пирогів. Це чудовий десерт з розсипчастим тестом і соковитою яблучною начинкою. Приготувати його за цим рецептом дуже легко. Спробуйте!
опис приготування:
Голландський яблучний пай можна подавати теплим або холодним, зі сметаною або джемом, политим сиропом, посипаною подрібненим шоколадом або горіхами. пробуйте!
- мука— 320 грам
- цукор— 320 грам
- пластівці вівсяні— 70 грам
- вершкове масло— 170 грам
- крохмаль картопляний— 12 грам
- вода— 300 мілілітрів
- яблуко— 5 штук
- цукор ванільний— За смаком
- лимонний сік— 1 Чайна ложка
2. Третина вийшла крихти залиште для верху. Іншу висипте в форму і, злегка утрамбовуючи, виліпити основу для пирога з бортиками.
3. яблука помийте, Очистіть і наріжте невеликими шматочками. Збризніть лимонним соком, інакше вони потемніють.
4. У невеликій ємності нагрійте воду, розведіть в ній цукор, що залишився і крохмаль. постійно помішуючи, продовжуйте нагрівати до отримання густої клейкої маси. Додайте ванільний цукор і перемішайте. Яблука залийте отриманою сумішшю, перемішайте і викладіть у форму поверх основи. Розрівняйте і рівномірно засипте залишеної крихтою.
5. Випікайте в духовці при температурі 180 ° С 40-45 хвилин. Голландський яблучний пай готовий! Смачного!
Подібні рецепти
Голландський рулет
Рецепт приготування голландського хлібного пудингу. опис приготування: Розігріти духовку до 325 градусів. Збити яйця. Додати халф енд халф, цукор, ваніль, корицю, мускатний горіх і ретельно перемішати. Вилити цю суміш на хліб нарізаний кубиками і злегка перемішати. Залийте суміш у форму для ви...
Голландський соус
голландський соус (голландський соус) - традиційний французький соус, який подають до страв з риби, овочів і яєць. Для всіх, хто цікавиться — класичний рецепт голландського соусу. опис приготування: Властивості і походження: Голландський соус входить в число чотирьох основних соусів. Назва цьо...
Соус Голландський
Соус Голландський насправді створили у Франції. Готується він на основі вершкового масла і яєчних жовтків, продукти повинні бути свіжими. Найкраще такий соус подавати відразу після приготування. опис приготування: Сама назва соусу є оманливим, його придумали зовсім не голландці. Це класичний ф...
Єврейський яблучний пиріг
Рецепт приготування яблучного пирога. Єврейська кухня. опис приготування: Збити яйця, змішати з маслом і апельсиновим соком. Додати борошна, 2 склянки цукру і порошок для випічки. Потім додати ванілін. Почистити і нарізати яблука невеликими скибочками. Змішати фрукти з корицею і 1/2 склянки цу...
Французький яблучний тарт
ділюся секретом, як приготувати просто чарівний французький яблучний тарт. Цей яблучний тарт — це просто любов з першої ложки, інакше і не назвеш опис приготування: По-французьки назва цього яблучного тарта звучить як Tarte aux Pommes. терпкий, я вам скажу, виходить просто чудовий. Я закохалас...