Рецепт Гарячий борщ
Борщ може бути і холодним, і гарячим. Сьогодні я вам розповім, як приготувати класичний гарячий борщ. Ця версія першого страви схожа на борщ, але менш калорійна і простіше готується.
опис приготування:
Назвати цей суп борщем мені не дозволяє моя кулінарна совість — все-таки борщ набагато складніше блюдо, а це — саме овочевий, буряковий суп, скорочено — борщ. Оскільки борщ вариться нема на м'ясному бульйоні, виходить він дуже легким, не дуже калорійним, добре перетравлюється організмом. Я готую борщ саме тоді, коли хочеться чогось легкого, нежирного, але поживного. І подаю я його гарячим — чесно кажучи, в холодному вигляді борщ мені зовсім не подобається.
Удачі в приготуванні. сподіваюся, простий рецепт гарячого борщу вам сподобається
- Свёкла среднего размера— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- помідори— 2 штуки
- зелень свіжа— — За смаком
- Лавровий лист— 2 штуки
- сіль— — За смаком
- вода— 3,5 L
Отваренную свеклу, коли охолоне, натираємо на крупній тертці.
Лук и морковь мелко нарезаем, обжариваем до мягкости на масле.
Помідори очищаем от шкурки и натираем на крупной терке.
Получившуюся томатную мякоть добавляем в сковороду к луку и моркови, tusim 2-3 минуты до небольшого загустения массы.
Беремо велику каструлю, наливаем туда свекольный отвар и еще примерно полтора литра воды. Туда же кладем натертую свеклу и поджарку со сковороды. Туди ж додаємо лавровий лист, зелень і сіль за смаком. Ставимо каструлю на повільний вогонь, накрываем крышкой и томим еще 20 хвилин.
Знімаємо з вогню, разливаем по тарелкам и подаем в горячем виде. Смачного!
Подібні рецепти
Борщ гарячий класичний
Ну що може краще підняти настрій або скрасити час довгими зимовими вечорами? Відповідь дуже проста: тільки шоколадний коктейль. розповім, як приготувати гарячий банановий коктейль з шоколадом. опис приготування: Таке ласощі обов'язково оцінять по достоїнству дорослі, а діти просто будуть у зах...
Гарячий білий шоколад з полуницею і вершковими сердечками
Рецепт приготування гарячого білого шоколаду з молоком, вершками, свіжою полуницею і сердечками зі збитих вершків. кількість порцій: 4 свіжої полуниці— 450 грам лимонного соку— 1 Ст. ложка молока— 3 склянки(750 мл) жирних вершків— 1 Склянка(250 мл) білого шоколаду— 1/4 склянки жирні вершки для ...
Гарячий бутерброд «Болонья»
Рецепт приготування гарячих бутербродів. Італійсько-американська кухня. опис приготування: відрізати хороший (товстий) гурток ковбаси. Розтопити масло в сковороді і обсмажити ковбасу до хрусткої скоринки. Розрізати булку навпіл. Начинити бутерброд ковбасою, сиром (по бажанню), майонезом або гі...
Гарячий рулет з лаваша з начинкою
На превеликий різноманітності рулетиков з лаваша у вигляді холодної закуски звикли вже всі. Саме тому як альтернативу хочу запропонувати ось такий простий, але вельми оригінальний рецепт на замітку. опис приготування: Хотілося б поділитися з вами чудний ідеєю, як приготувати гарячий рулет з ла...
Гарячий салат з куркою
Представляю вам рецепт гарячого салату від майстер-шефа Романа Гершуні! Я і сама тільки недавно дізналася про таких салатах, спробувала і мені дуже сподобалося це смачна страва. опис приготування: Який до нього гарнір можна подати? На мій смак - це абсолютно самостійна страва, яке не потребує ...