Рецепт Яловичина з базиліком

Рецепт Яловичина з базиліком
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Яловичина з базиліком — це дуже пряне і апетитне блюдо, яке здатне здивувати будь-якого своїми несподіваними смаковими відтінками.

опис приготування:

Яловичина з базиліком готується досить просто. Правильно і добре замаринована яловичина готується швидко. Для цієї страви вибирайте найсвіжішу і молоду яловичину і обов'язково беріть вирізку, інакше вийде гумовий чобіт. Маринуємо яловичину протягом 30 хвилин, обсмажуємо протягом 7 хвилин. Найкраще таке м'ясо поєднується з рисом або китайської локшиною.

Успіхів і приємного апетиту!


  • Говяжа вирізка— 300 грам
  • вапно— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • Перець чилі— 1 штука
  • зелень базиліка— 15 грам
  • Braai— 3 грами
  • лемонграс— 15 грам
  • Зелена цибуля— 10 грам
  • Соєвий соус— 10 грам
  • Кукурудзяний крохмаль— 10 грам
  • Устричний соус або рибний соус— 25 грам
  • Курячий бульйон— 100 грам
  • цукор— 5 грам(бажано коричневий )
  • Мал— 160 грам
  • Оливкова олія— 10 мілілітрів
Яловичина з базиліком - фото крок 1 Говядину нарезаем тонкими ломтиками кладем в миску и маринуем в нарезанном лемонграссе, соевом соусе и в 1/2 порции крахмала.

Яловичина з базиліком - фото крок 2 Часник мелко-мелко рубим (до стану пасти), мелко нарезаем чили перец. В удобной миске смешиваем рыбный соус, часник, перець, сахар и сок 1/4 лайма.

Яловичина з базиліком - фото крок 3 В куриный бульон добавляем оставшийся крахмал, перемішуємо. Нарізаємо зелену цибулю.

Яловичина з базиліком - фото крок 4 розігріваємо сковорідку, вливаем оливковое масло и на сильном огне обжариваем мясо (удалив лемонграсс), постійно перемішуючи протягом 2 хвилин. Затем в сковородку влить куриный бульон и смесь с рыбным соусом. Доводимо до кипіння.

Яловичина з базиліком - фото крок 5 Додаємо цибулю і базилік, перемішуємо і знімаємо з вогню.

Яловичина з базиліком - фото крок 6 Предварительно сварим рис, як зазначено на упаковці.

Яловичина з базиліком - фото крок 7 На тарілку викладаємо рис, сверху выкладываем говядину и подаем к столу.

Подібні рецепти

Фокачча з сиром і базиліком

Скумбрія на багатті в фользі

Фокачча з сиром і базиліком — ще один спосіб приготування традиційного італійського хліба. м'який, хрусткий, ароматний, тільки що іспекшійся хліб фокачча — неодмінний атрибут гарної трапези. опис приготування: Описаний мною рецепт приготування фокаччи з сиром і базиліком зайвий раз доводить, щ...

Хліб з сушеними томатами і базиліком

Хліб з сушеними томатами і базиліком

Цей хліб володіє тонким ароматом томатів, адже до нього кладуть сушені томати і томатну пасту. Вам цікаво, як приготувати хліб з сушеними томатами і базиліком? Ідеальна випічка до сніданку. опис приготування: Цей хліб особливо смачний, якщо його є в день випічки. Він ідеально підходить для бут...

Соус «ткемалі» з базиліком

Соус «ткемалі» з базиліком

Соус "; Ткемалі" — приголомшливо смачний соус, який зазвичай подають до м'ясних страв. Готується він з додаванням ароматної кінзи. Але у мене в родині не всі люблять кінзу, тому я заміняю її на базилік. опис приготування: Готують його з кислих слив сорту "; Ткемалі" з додаванням кінзи, кропу, ...

Спагеті з беконом, зеленою квасолею і базиліком

Спагеті з беконом, зеленою квасолею і базиліком

Рецепт приготування спагетті з смаженим беконом, зеленою квасолею, сиром пармезан і базиліком. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути спагетті в ...

Фарширована яловичина

Фарширована яловичина

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...