Рецепт Яловичина з базиліком
Яловичина з базиліком — це дуже пряне і апетитне блюдо, яке здатне здивувати будь-якого своїми несподіваними смаковими відтінками.
опис приготування:
Яловичина з базиліком готується досить просто. Правильно і добре замаринована яловичина готується швидко. Для цієї страви вибирайте найсвіжішу і молоду яловичину і обов'язково беріть вирізку, інакше вийде гумовий чобіт. Маринуємо яловичину протягом 30 хвилин, обсмажуємо протягом 7 хвилин. Найкраще таке м'ясо поєднується з рисом або китайської локшиною.
Успіхів і приємного апетиту!
- Говяжа вирізка— 300 грам
- вапно— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- Перець чилі— 1 штука
- зелень базиліка— 15 грам
- Braai— 3 грами
- лемонграс— 15 грам
- Зелена цибуля— 10 грам
- Соєвий соус— 10 грам
- Кукурудзяний крохмаль— 10 грам
- Устричний соус або рибний соус— 25 грам
- Курячий бульйон— 100 грам
- цукор— 5 грам(бажано коричневий )
- Мал— 160 грам
- Оливкова олія— 10 мілілітрів
Часник мелко-мелко рубим (до стану пасти), мелко нарезаем чили перец. В удобной миске смешиваем рыбный соус, часник, перець, сахар и сок 1/4 лайма.
В куриный бульон добавляем оставшийся крахмал, перемішуємо. Нарізаємо зелену цибулю.
розігріваємо сковорідку, вливаем оливковое масло и на сильном огне обжариваем мясо (удалив лемонграсс), постійно перемішуючи протягом 2 хвилин. Затем в сковородку влить куриный бульон и смесь с рыбным соусом. Доводимо до кипіння.
Додаємо цибулю і базилік, перемішуємо і знімаємо з вогню.
Предварительно сварим рис, як зазначено на упаковці.
На тарілку викладаємо рис, сверху выкладываем говядину и подаем к столу.
Подібні рецепти
Скумбрія на багатті в фользі
Фокачча з сиром і базиліком — ще один спосіб приготування традиційного італійського хліба. м'який, хрусткий, ароматний, тільки що іспекшійся хліб фокачча — неодмінний атрибут гарної трапези. опис приготування: Описаний мною рецепт приготування фокаччи з сиром і базиліком зайвий раз доводить, щ...
Хліб з сушеними томатами і базиліком
Цей хліб володіє тонким ароматом томатів, адже до нього кладуть сушені томати і томатну пасту. Вам цікаво, як приготувати хліб з сушеними томатами і базиліком? Ідеальна випічка до сніданку. опис приготування: Цей хліб особливо смачний, якщо його є в день випічки. Він ідеально підходить для бут...
Соус «ткемалі» з базиліком
Соус "; Ткемалі" — приголомшливо смачний соус, який зазвичай подають до м'ясних страв. Готується він з додаванням ароматної кінзи. Але у мене в родині не всі люблять кінзу, тому я заміняю її на базилік. опис приготування: Готують його з кислих слив сорту "; Ткемалі" з додаванням кінзи, кропу, ...
Спагеті з беконом, зеленою квасолею і базиліком
Рецепт приготування спагетті з смаженим беконом, зеленою квасолею, сиром пармезан і базиліком. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті до готовності. Відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння, злити воду і повернути спагетті в ...
Фарширована яловичина
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...