Рецепт Фарширований короп у фользі

Рецепт Фарширований короп у фользі
Кількість порцій: 1 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Риба дуже корисна, так як в ній міститься багато фосфору і йоду. Тому її слід обов'язково включати в раціон. Існує багато способів приготувати смачну рибу (наприклад, в запекти фользі).

опис приготування:

Хочете зробити смачну рибну страву, але не знаю,, як? тоді прочитайте, як приготувати фаршированого коропа у фользі. З цього рецепта ви дізнаєтеся, як слід запекти рибу, щоб вона залишалася соковитою і не втратила свої корисні властивості і вітаміни.

  • дзеркальний короп— 1 штука
  • лимон— 1 штука
  • капуста— 200 грам
  • зелень— 1 пучок
  • Цибуля— 3 штуки
  • Оливкова олія— 20 грам
  • сіль, перець— За смаком
  • крем— 30 грам
  • майонез— 30 грам
Фарширований короп у фользі - фото крок 1 Carpe vиmoyte і очистити від cheshui, дістаньте зябра. Зробіть глибокі надрізи поперек тулуба риби. Вставте в них кружечки лимона, рибу полийте лимонним соком і присипте перцем з сіллю.

Фарширований короп у фользі - фото крок 2 У сковороді розігрійте олію, обсмажте на ньому дрібно нашатковану білокачанну капусту до напівготовності. В піалі змішайте майонез і сметану. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

Фарширований короп у фользі - фото крок 3 Візьміть чисту тарілку. У неї покладіть вимиту і дрібно посічену зелень. Додайте до зелені трохи натертої на дрібній тертці цедри лимона.

Фарширований короп у фользі - фото крок 4 розстеліть фольгу, змастіть її рослинним маслом. Викладіть на неї нарізану цибулю. Нашпигуйте коропа обсмаженої на оливковій олії капустою, покладіть його поверх лука.

Фарширований короп у фользі - фото крок 5 Зверху рибу змастіть сумішшю з майонезу і сметани. Потім присипте спеціями, сіллю і тертою цедрою лимона з зеленню. Загорніть у фольгу і випікайте близько години в духовці при температурі сто вісімдесят градусів.

Подібні рецепти

Фарширований короп

Млинці з гарбуза

Відмінне рішення для сімейної вечері! впевнена, вам сподобається цей рецепт приготування фаршированого коропа! Фарширувати рибу можна чим завгодно, я в цей раз взяла лук, кабачки і асорті зелені. опис приготування: Смачно і ситно! Спробуйте, вам дуже сподобається! Така рибка відмінно підійде я...

Фарширований лаваш

Фарширований лаваш

На основі лаваша можна зробити смачну, ситну і просту закуску, яка відмінно втамує голод. Особливої ​​складності в тому, як приготувати фарширований лаваш, немає. Все залежить від смакових уподобань. опис приготування: Вже давно лаваш використовують не тільки для люля-кебаб або шашлику. На йог...

Фарширований перець з овочами

Фарширований перець з овочами

Напевно кожна господиня хоч раз готувала фарширований перець. Але не кожна знає, що для начинки зовсім не обов'язково використовувати м'ясо. Її можна зробити з овочів і сиру. виходить смачно! опис приготування: Любіть овочеві страви? Тоді спробуйте перці начинити овочами і запекти в духовці. Ц...

Фарширований перець в томатному соусі

Фарширований перець в томатному соусі

Готуємо сьогодні фарширований перець в томатному соусі — просто і швидко, доступно для будь-якого гаманця. Блюдо ситне і поживне, підійде для всіх членів сім'ї. опис приготування: Фарширований перець в томатному соусі можна готувати як на сковороді, так і в духовці, в будь-якому варіанті вийде...

Фарширований перець

Фарширований перець

Рецепт приготування фаршированого перцю з начинкою з яловичини. кількість порцій: 3 перець— 6 штук(зелений) цибулина— 1/2 штуки часникова сіль— 1/8 чайних ложки яловичина— 450 грам(фарш) гриби— 2 штуки(портобелло) Мал— 1 Склянка(відвареної ) томатний соус— 1 Склянка Відрізаємо верхівки пер...