Рецепт Яловичина з соусом поблано

Рецепт Яловичина з соусом поблано
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування яловичого стейка з соусом з чилі поблано, лука, часником і помідора.

опис приготування:

Нагріти гриль до високої температури. Змастити стейк рапсовим маслом, приправити сіллю і перцем. Смажити на грилі від 3 до 5 хвилин з кожного боку.

нагріти 1 столову ложку масла каноли в середній сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник, готувати, часто помішуючи, до золотистого кольору і появи аромату, від 3 до 4 хвилин. Додати помідор, перець чилі Poble, сік 1/2 лайма, і 1/2 — 3/4 склянки води, посолити.

зменшіть вогонь, кип'ятити на повільному вогні, поки соус не загусне, від 3 до 5 хвилин. Нарізати яловичий стейк скибочками, прикрасити часточками лайма і подавати з соусом.


  • стейка з яловичини— 650 грам
  • масло каноли— — За смаком
  • сіль і перець— — За смаком
  • маленька цибулина— 1 штука
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • помідор— 1 штука
  • жареных чили поблано— 2 штуки
  • вапно— 1 штука
Нагріти гриль до високої температури. Змастити стейк рапсовим маслом, приправити сіллю і перцем. Смажити на грилі від 3 до 5 хвилин з кожного боку.

нагріти 1 столову ложку масла каноли в середній сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник, готувати, часто помішуючи, до золотистого кольору і появи аромату, від 3 до 4 хвилин. Додати помідор, перець чилі Poble, сік 1/2 лайма, і 1/2 — 3/4 склянки води, посолити.

зменшіть вогонь, кип'ятити на повільному вогні, поки соус не загусне, від 3 до 5 хвилин. Нарізати яловичий стейк скибочками, прикрасити часточками лайма і подавати з соусом.


Подібні рецепти

Яловичина з картоплею-фрі та соусом

Варення з чорниці без стерилізації

Рецепт приготування смаженої яловичини з часником, цибульним порошком, картоплею-фрі та соусом на м'ясному бульйоні. опис приготування: Улюблений вечерю американців - обсмажена яловичина, картопля-фрі і соус. яловичини— 450 грам часнику— 1 Ст. ложка порошку цибулі— 1 Ст. ложка борошна— 5 Ст...

Яловичина тушкована з соєвим соусом

Яловичина тушкована з соєвим соусом

Рецепт приготування тушкованою яловичини з цибулею, часником, соєвим соусом, хересом, розмарином і чебрецем. опис приготування: Приготовану яловичину можна подрібнити і викласти на свіжу булочку, полив соусом, які залишилися після приготування. яловичини— 1-1,8 кілограма великий лук— 1 штука...

Яловичина з брокколі під устричним соусом

Яловичина з брокколі під устричним соусом

Рецепт приготування китайського блюда з яловичини і брокколі під устричним соусом. Дуже просто і смачно! кількість порцій: 2 соєвий соус— 1 Чайна ложка(для маринаду) устричний соус— 2 чайних ложки(для маринаду) яловичина— 280 грам пучок брокколі— 1 штука(розділити на квітки) часник— 1 Ст. ложка...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Фарширована яловичина

Фарширована яловичина

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...