Рецепт Яловичина з чорницею і грибами
Рецепт приготування яловичини з цибулею, морквою, грибами, часником, чорницею, томатним соусом і приправами.
опис приготування:
Соковите м'ясо з грибами і овочами завжди актуально. Чорниця надає страві новий смак. На гарнір добре подавати картопляне пюре.
- яловичини— 1.2-1.8 кілограма
- сіль і перець— — За смаком
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- лука— 2 штуки
- морква— 6 штук
- грибів— 1 Склянка
- часнику— 4 зубчики
- чорниці— 2 склянки
- чебрець— 2 чайних ложки
- розмарину— 2 чайних ложки
2. Коли масло в каструлі стане дуже гарячим, додати в цибулю і смажити до золотисто-коричневого кольору. Готовий лук викласти на тарілку. Додати моркву в ту ж каструлю і перемішати з маслом, що залишилося. Смажити до золотистого кольору, близько хвилини.
3. Додати трохи оливкового масла, якщо необхідно, і викласти гриби і часник. Смажити до тих пір, поки гриби не почнуть темніти. Викласти гриби на тарілку.
4. Викласти м'ясо в каструлю і смажити його близько 1 хвилини з усіх боків, поки воно не підрум'яниться. Викласти м'ясо на блюдо.
5. У каструлю додати бальзамічний оцет і бульйон, перемішати. Додати томатний соус і чорницю. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити на повільному вогні близько 3-4 хвилин. Подрібніть деякі ягоди зворотною стороною ложки.
6. Викласти м'ясо назад в каструлю, додати цибулю, гриби і морква, а також 3 або 4 гілочки свіжого розмарину і 3 гілочки свіжого чебрецю.
7. Накрити кришкою і поставити в духовку на 3 годину (для м'яса 1,2 кг) або 4 годину (для м'яса 1,8 кг).
Подібні рецепти
Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)
Поспішаю поділитися з вами дуже класним рецептом. Якщо ви хочете приготувати неймовірно смачний, апетитний десерт, спечіть шоколадний торт з чорницею в домашніх умовах. Це дуже просто. опис приготування: На святковий стіл пропоную приготувати цей чудовий тортик. повітряні коржі, ніжний крем і ...
Слоечки завитки з чорницею
смачно швидко, запашний! кількість порцій: 4 тісто листкове— 250 грам чорниця— 50 грам цукор коричневий від ТМ "; Містраль" — 4 Ст. ложки жовток— 1 штука тісто розділити на 4 частини на край викласти чорницю заморожені і присипати коричневим цукром від ТМ "; Містраль" зробити ...
Яловичина з білими грибами
Яловичина з білими грибами — страва, підкорює з першого погляду! Яловиче м'ясо дуже добре поєднується з білими грибами, а якщо додати сюди вершки і згасити, виходить просто дивно смачно! опис приготування: Готуємо яловичину з білими грибами в домашніх умовах. Для приготування страви я використ...
Яловичина з грибами та картоплею
Яловичина з грибами та картоплею в горщику — це неймовірно смачне і ситне блюдо, яке приносить велику радість домашнім. Готується досить просто і легко опис приготування: Готується яловичина з грибами і картоплею в горщику, тому приготування цієї страви займе досить тривалий час (приблизно пів...
Яловичина з грибами
Рецепт приготування м'ясної страви з грибами. Італійська кухня. кількість порцій: 8 яловичина— 900 грам(нарізати кубиками) мука— 2 Ст. ложки вершкове масло— 4 Ст. ложки оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 2 штуки(дрібно нарізати) часник— 3 зубчики білі гриби— 220 грам сіль і перець— 2 щіпки(за...