Рецепт Яловичина в мікрохвильовці
ви здивуєтеся, але яловичина в мікрохвильовці виходить дуже м'якою і соковитою. А часу на її приготування йде значно менше, ніж при готуванні традиційними способами. Спробуйте!
опис приготування:
Рецепт приготування яловичини в мікрохвильовці зовсім простий, ніяких особливих проблем Виходить відмінне блюдо, чимось нагадує гуляш. Причому в рекордно короткий час. А для мене це найголовніше — часу завжди обмаль. Напевно, не тільки у мене, тому розповім вам, як приготувати яловичину в мікрохвильовці. думаю, це буде корисно для багатьох. Отже, готуємо яловичину в мікрохвильовці:
1. Нарізаємо м'ясо невеликими кубиками (бажано приблизно однаковими), посипаємо сіллю і перцем і складаємо в ємність для мікрохвильовки.
2. Чистим перец, цибулю і моркву. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву кружечками, перець кубиками. Відправляємо овочі до м'яса.
3. Додаємо томатну пасту, лавровий лист, вершкове масло і заливаємо холодною водою.
4. Закриваємо кришкою і готуємо при повній потужності 15 хвилин і потім при 30% потужності ще 10 хвилин.
От і все — ми отримуємо відмінну підливу з м'ясом всього за 25 хвилин. Поки м'ясо готується, можна швиденько зварити гарнір. Смачного!
- яловичина— 500 грам
- Цибуля— 2 штуки
- морква— 1 штука
- Перець болгарський— 1 штука
- Вершкове масло— 50 грам
- Томатна паста— 1,5 Ст. ложки(можна замінити свіжими помідорами)
- сіль— 2-3 Щепоток(досолить можно по вкусу после окончания готовки)
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- Лавровий лист— 1 штука
- вода— 150-200 мілілітрів(кількість води залежить від того, сколько вам потребуется подливы)
1. Нарізаємо м'ясо невеликими кубиками (бажано приблизно однаковими), посипаємо сіллю і перцем і складаємо в ємність для мікрохвильовки.
2. Чистим перец, цибулю і моркву. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву кружечками, перець кубиками. Відправляємо овочі до м'яса.
3. Додаємо томатну пасту, лавровий лист, вершкове масло і заливаємо холодною водою.
4. Закриваємо кришкою і готуємо при повній потужності 15 хвилин і потім при 30% потужності ще 10 хвилин.
От і все — ми отримуємо відмінну підливу з м'ясом всього за 25 хвилин. Поки м'ясо готується, можна швиденько зварити гарнір. Смачного!
Подібні рецепти
Квас з житніх сухарів
Швидкий, ситний і дуже корисний сніданок за пару хвилин, — не про це ви мріяли? Якщо так, то читайте, як приготувати геркулесовую кашу в мікрохвильовці — навчитеся готувати такий сніданок. опис приготування: Рецепт приготування геркулесовой каші в мікрохвильовці відноситься до розряду дуже про...
Голубці в мікрохвильовці
Хто сказав, що голубці — це довго і складно? Зовсім ні! Я розповім, як приготувати голубці в мікрохвильовці в сверхкороткие терміни. Вийдуть вони нітрохи не гірше, ніж приготовані звичайним способом. опис приготування: Якщо зверніть увагу на інгредієнти, то можете помітити, що цей рецепт приго...
Гриби фаршировані в мікрохвильовці
Головна перевага печериць перед іншими грибами полягає в тому, що готуються вони дуже швидко, тому їх можна нафарширувати смачною начинкою і поставити в мікрохвильовку на пару хвилин. опис приготування: Хоча деякі господині печериці та за гриби не вважають, я їх просто обожнюю, адже готувати с...
Хліб по Дюканов в мікрохвильовці
Дієтичний хліб в мікрохвильовці? запросто! Використовуйте цей рецепт, розроблений за методикою дієтолога Дюка, щоб отримати чудову випічку для дієти. Худніть з користю! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування хліба по Дюканов в мікрохвильовці. Соду і лимон можете замінити зви...
Печериці з перепелиними яйцями в мікрохвильовці
Мені гриби подобаються в будь-якому виконанні, готую з ними основні блюда, випічку, супи та закуски. Один з улюблених рецептів: як приготувати шампіньйони з перепелиними яйцями в мікрохвильовці. опис приготування: Таку закуску можна подавати в теплому або холодному вигляді. Можна додавати будь...