Рецепт Яловичина в казані

Рецепт Яловичина в казані
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Яловичина в казані, зварена на природі, просто чудова! Поки м'ясо вариться, народ ловить рибку або вживає аперитив або допомагає по господарству. Яловичину в казані краще варити коли прохолодно.


опис приготування:

Яловичину в казані можна і потрібно готувати колективно. наприклад, кого-то призначаєте орудувати у казана, а хтось ріже овочі. Процес приготування- тривалий, особливо в першій частині, коли обсмажуються з м'ясом овочі, а вже коли все нарешті заливається бульйоном, то компанія може відпочити. Кипіння має бути на слабкому вогні. У яловичину в казані додається багато свіжої зелені: кріп, петрушка, Braai. Цей рецепт можете використовувати для приготування свинини, баранини, а також можна робити яловичину з бараниною. Води також можете заливати на свій смак, чи потрібно вам рагу або суп. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яловичина з кісточкою— 1,5 кілограма
  • картопля— 8 штук
  • Цибуля— 6 штук
  • морква— 4 штуки
  • Солодкий перець— 2 штуки
  • помідор— 4 штуки
  • спеції— За смаком
  • зелень— За смаком
  • Олія— 100 грам
Яловичина в казані - фото крок 1 Казан разогреть на огне, влити олію.

Яловичина в казані - фото крок 2 Мясо порезать кусками.

Яловичина в казані - фото крок 3 Мясо кинуть в казан и обжаривать до золотистого цвета.

Яловичина в казані - фото крок 4 додаємо цибулю, смажимо ще 5 хвилин.

Яловичина в казані - фото крок 5 Морква уложить сверху, через 5 минут перемешать , смажити ще 5 хвилин.

Яловичина в казані - фото крок 6 Потім додаємо спеції, болгарський перець, солим и жарим перемешивая еще 10 хвилин.

Яловичина в казані - фото крок 7 Затем добавьте картошку, зелень, томаты перетертые и все залейте водой. Готовьте на медленном кипении час, полтора до готовности мяса.

Яловичина в казані - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

Яловичина з картоплею в казані

Курка з волоськими горіхами

Яловичину з картоплею в казані влітку я роблю на дачі, а взимку будинку. Для цього у мене є спеціальний казанок. Можна використовувати утятницу або гусятницю. Блюдо робиться довго, воно ароматне і смачне. опис приготування: Яловичина з картоплею в казані нудиться в духовці під закритою кришкою...

Шурпа з свинини в казані

Шурпа з свинини в казані

Шурпа з свинини в казані — ароматний і наваристий суп. Варити його слід протягом 2-3 годин, а овочі в шурпу розрізані. Свинину для шурпи можна попередньо обсмажити. ділюся рецептом! опис приготування: Приготувати шурпу зі свинини в казані в домашніх умовах зовсім неважко. У шурпу під час варі...

Солянка в казані

Солянка в казані

насичена, ситна і дуже смачна солянка в казані в домашніх умовах — прекрасна ідея для обіду. Чим більше інгредієнтів ви будете використовувати, тим наваристий вона вийде. опис приготування: Це нескладний рецепт приготування солянки в казані, в який можна використовувати абсолютно будь-які м'яс...

Яловичина, маринована у вині

Яловичина, маринована у вині

яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...

Яловичина на кістці в духовці

Яловичина на кістці в духовці

Яловичина на кістці в духовці — дуже простий і смачний рецепт приготування найсмачнішого м'яса на світлі — яловичого антрекота на кісточці. Будемо готувати в духовці за особливим рецептом! опис приготування: Готується яловичина на кості в духовці супер швидко і легко. Для того, щоб м'ясо вийшл...