Рецепт Яловичина в казані
Яловичина в казані, зварена на природі, просто чудова! Поки м'ясо вариться, народ ловить рибку або вживає аперитив або допомагає по господарству. Яловичину в казані краще варити коли прохолодно.
опис приготування:
Яловичину в казані можна і потрібно готувати колективно. наприклад, кого-то призначаєте орудувати у казана, а хтось ріже овочі. Процес приготування- тривалий, особливо в першій частині, коли обсмажуються з м'ясом овочі, а вже коли все нарешті заливається бульйоном, то компанія може відпочити. Кипіння має бути на слабкому вогні. У яловичину в казані додається багато свіжої зелені: кріп, петрушка, Braai. Цей рецепт можете використовувати для приготування свинини, баранини, а також можна робити яловичину з бараниною. Води також можете заливати на свій смак, чи потрібно вам рагу або суп. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина з кісточкою— 1,5 кілограма
- картопля— 8 штук
- Цибуля— 6 штук
- морква— 4 штуки
- Солодкий перець— 2 штуки
- помідор— 4 штуки
- спеції— За смаком
- зелень— За смаком
- Олія— 100 грам
Мясо порезать кусками.
Мясо кинуть в казан и обжаривать до золотистого цвета.
додаємо цибулю, смажимо ще 5 хвилин.
Морква уложить сверху, через 5 минут перемешать , смажити ще 5 хвилин.
Потім додаємо спеції, болгарський перець, солим и жарим перемешивая еще 10 хвилин.
Затем добавьте картошку, зелень, томаты перетертые и все залейте водой. Готовьте на медленном кипении час, полтора до готовности мяса.
Смачного!
Подібні рецепти
Курка з волоськими горіхами
Яловичину з картоплею в казані влітку я роблю на дачі, а взимку будинку. Для цього у мене є спеціальний казанок. Можна використовувати утятницу або гусятницю. Блюдо робиться довго, воно ароматне і смачне. опис приготування: Яловичина з картоплею в казані нудиться в духовці під закритою кришкою...
Шурпа з свинини в казані
Шурпа з свинини в казані — ароматний і наваристий суп. Варити його слід протягом 2-3 годин, а овочі в шурпу розрізані. Свинину для шурпи можна попередньо обсмажити. ділюся рецептом! опис приготування: Приготувати шурпу зі свинини в казані в домашніх умовах зовсім неважко. У шурпу під час варі...
Солянка в казані
насичена, ситна і дуже смачна солянка в казані в домашніх умовах — прекрасна ідея для обіду. Чим більше інгредієнтів ви будете використовувати, тим наваристий вона вийде. опис приготування: Це нескладний рецепт приготування солянки в казані, в який можна використовувати абсолютно будь-які м'яс...
Яловичина, маринована у вині
яловичина, маринована у вині і тушкована з овочами — просте і геніальне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл, як повсякденний, так і святковий. опис приготування: яловичина, маринована у вині — це чудове блюдо, яке потребує Вашого тривалого і пильної уваги. готується довго, але смак виправдову...
Яловичина на кістці в духовці
Яловичина на кістці в духовці — дуже простий і смачний рецепт приготування найсмачнішого м'яса на світлі — яловичого антрекота на кісточці. Будемо готувати в духовці за особливим рецептом! опис приготування: Готується яловичина на кості в духовці супер швидко і легко. Для того, щоб м'ясо вийшл...