Рецепт Яловичина по-угорськи
Яловичина по-угорськи — блюдо змішаного типу. Це і суп і гуляш одночасно. Зовнішній вигляд страви пробуджує звірячий апетит і доставляє колосальне гастрономічне задоволення.
опис приготування:
Готується яловичина по-угорськи досить просто. Обсмажується цибулю з приправами, заливається бульйоном і відварюємо в ньому м'ясо (дуже схематично). Особливість цього гуляшу в його апетитному колір і смак, який дає червона паприка. Надзвичайно апетитний колір! Гуляш прикрашаємо зеленню і подаємо з улюбленим гарніром. Класичний варіант гуляшу по-угорськи передбачає картопля.
Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 2,2 кілограма
- Цибуля— 900 грам
- Рослинна олія— 60 мілілітрів
- Червона паприка— 4 Ст. ложки
- часник— 3 зубчики
- насіння кмину— 1 Ст. ложка
- Чорний мелений перець— 1 Чайна ложка
- сіль— — За смаком
- бульйон— 1 літр(курячий або овочевий)
- Томатна паста— 120 грам
В сотейник или в сковородку с толстым дном наливаем масло, разогреваем и добавляем на сковородку лук и чеснок. Обсмажуємо до золотистого. додаємо приправи.
гарненько перемішуємо.
Смешиваем бульон и томатную пасту, добавляем в сковородку. перемішуємо.
Доводимо до кипіння. Затем убираем огонь до минимума. кладемо м'ясо, нарізане невеликими шматочками. накрываем крышкой и готовим примерно 1,5 годину.
гулянки готові. Смачного!
Подібні рецепти
Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)
Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...
Глазурована яловичина із зеленою квасолею
Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...
Яловичина по-французьки
Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...
Яловичина по-китайськи з овочами
Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...
Яловичина по-купецькому
Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...