Рецепт Яловичина по-угорськи

Рецепт Яловичина по-угорськи
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Яловичина по-угорськи — блюдо змішаного типу. Це і суп і гуляш одночасно. Зовнішній вигляд страви пробуджує звірячий апетит і доставляє колосальне гастрономічне задоволення.

опис приготування:

Готується яловичина по-угорськи досить просто. Обсмажується цибулю з приправами, заливається бульйоном і відварюємо в ньому м'ясо (дуже схематично). Особливість цього гуляшу в його апетитному колір і смак, який дає червона паприка. Надзвичайно апетитний колір! Гуляш прикрашаємо зеленню і подаємо з улюбленим гарніром. Класичний варіант гуляшу по-угорськи передбачає картопля.

Успіхів і приємного апетиту!


  • яловичина— 2,2 кілограма
  • Цибуля— 900 грам
  • Рослинна олія— 60 мілілітрів
  • Червона паприка— 4 Ст. ложки
  • часник— 3 зубчики
  • насіння кмину— 1 Ст. ложка
  • Чорний мелений перець— 1 Чайна ложка
  • сіль— — За смаком
  • бульйон— 1 літр(курячий або овочевий)
  • Томатна паста— 120 грам
Яловичина по-угорськи - фото крок 1 Дрібно ріжемо цибулю і часник.

Яловичина по-угорськи - фото крок 2 В сотейник или в сковородку с толстым дном наливаем масло, разогреваем и добавляем на сковородку лук и чеснок. Обсмажуємо до золотистого. додаємо приправи.

Яловичина по-угорськи - фото крок 3 гарненько перемішуємо.

Яловичина по-угорськи - фото крок 4 Смешиваем бульон и томатную пасту, добавляем в сковородку. перемішуємо.

Яловичина по-угорськи - фото крок 5 Доводимо до кипіння. Затем убираем огонь до минимума. кладемо м'ясо, нарізане невеликими шматочками. накрываем крышкой и готовим примерно 1,5 годину.

Яловичина по-угорськи - фото крок 6 гулянки готові. Смачного!

Подібні рецепти

Фарширована яловичина

Тушкована яловичина (яловичина Bourguignon)

Ароматна і ніжна яловичина з соковитими яблуками всередині — таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу, не має значення, подаєте ви його дорогим гостям або просто вирішили побалувати домашніх смачною вечерею. опис приготування: Я дуже люблю цей рецепт приготування фаршированої яловичини, по ...

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Глазурована яловичина із зеленою квасолею

Рецепт приготування яловичини в глазурі з соєвого соусу і чилі з зеленою квасолею. опис приготування: Змішати соєвий соус, оцет, кунжутне масло і соус чилі в невеликій мисці, відкласти в сторону. У великій сковороді нагріти оливкове масло на сильному вогні. Приправити стейки з сіллю і перцем,...

Яловичина по-французьки

Яловичина по-французьки

Тут я пропоную швидкий і простий рецепт яловичини по-французьки, який не займе у вас багато часу і сил. А смачне і ароматне м'ясо з помідором і сирної шапочкою сподобається абсолютно всім. опис приготування: Зараз я розповім вам, як зробити яловичину по-французьки не в духовці, як це зазвичай...

Яловичина по-китайськи з овочами

Яловичина по-китайськи з овочами

Досить пікантне і ароматне блюдо в кращих традиціях китайської кухні. І якщо ви хочете по-справжньому здивувати своїх рідних, то рецепт приготування яловичини по-китайськи з овочами — це те, що треба. опис приготування: Звичайно ж, для кого-то смак цього блюда, як і вся азіатська кухня, може з...

Яловичина по-купецькому

Яловичина по-купецькому

Хороший добрий рецепт приготування смачного і м'якого м'яса, який відмінно підійде для святкового столу. Ви легко з ним впораєтеся, а результат, безсумнівно, порадує вас і ваших гостей. опис приготування: Рецепт приготування яловичини по-купецькому чимось досить схожий з рецептом м'яса по-фран...