Рецепт Яловичі медальйони

Рецепт Яловичі медальйони
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
В якості основної страви на святковий стіл рекомендую приготувати медальйони з яловичини, просочені соком, насичені запахом свинячого бекону. Оригінальність страви сподобається вашим гостям.

опис приготування:

Перед вами ексклюзивний рецепт французької кухні, я покажу, як приготувати яловичі медальйони. Ця страва, завдяки унікальності приготування, стало вишуканим делікатесом. Воно стане неповторним шедевром на святковому столі. Для приготування медальйонів береться тільки парна яловичина з філе туші без прожилок, плівок і сухожиль. В результаті виходить прожарений шматок ніжного і м'якого м'яса.

  • яловичі медальйони— 3 штуки
  • смужки бекону— 3 штуки
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • Вершкове масло— 20 грам
  • Оливкова олія— За смаком
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • віскі— 50 мілілітрів(або коньяк)
  • вино— 100 мілілітрів
  • вершки— 150 мілілітрів
яловичі медальйони - фото крок 1 1. Для цієї страви потрібно вибрати якісне філейне м'ясо - це запорука успіху страви. помийте яловичину, обсушити паперовим рушником і поріжте на порційні шматки. М'ясо відбийте для додання йому м'якості.

яловичі медальйони - фото крок 2 2. Кожен шматок по контуру оберніть смужкою бекону і зафіксуйте його міцною ниткою. Додати сіль, поперчіть за смаком.

яловичі медальйони - фото крок 3 3. Візьміть сковорідку, розжарити і налийте трохи олії. Викладіть на неї медальйони, притисніть до поверхні лопаткою і більше не рухайте. Смажте протягом пари хвилин.

яловичі медальйони - фото крок 4 4. Переверніть і підсмажте з другої сторони ті ж дві хвилини. Обсмажте м'ясо з боків, приблизно такий же час, додайте вершкове масло і дрібно порізаний часник.

яловичі медальйони - фото крок 5 5. Полийте медальйони маслом. Додайте в сковорідку півкільця цибулі. Смажте ще дві хвилини до м'якості цибулі і знову полийте м'ясо утворилася рідиною. Збризніть медальйони приготованим міцним алкоголем, підпаліть і почекайте, поки він прогорить.

яловичі медальйони - фото крок 6 6. Перекладіть м'ясо на решітку. Долийте в сковорідку вино і вершки. Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні, поки соус не стане густим. Медальйони з яловичини готові. Подавайте разом з соусом і овочевим гарніром. Смачного.

Подібні рецепти

Грибні медальйони

Медальйони з баранини

Зазвичай медальйони роблять з м'яса, я ж пропоную приготувати їх з капелюшків грибів. підійдуть будь-які, не надто дрібні гриби. Блюдо дуже смачне, оригінальне. Цілком підійде і для святкового столу! опис приготування: Приберіть вершки і яйця. Просто запаніруйте грибні капелюшки в борошні або ...

Яловичі котлети з цибулею

Яловичі котлети з цибулею

Рецепт приготування котлет з яловичого фаршу, гірчиці і Вустершірского соусу з соусом з м'ясного бульйону, кетчупу і цибулі. опис приготування: Яловичі котлети добре подавати з картопляним пюре і зеленим горошком на гарнір. При бажанні разом з цибулею ви можете додати нарізані гриби і продовжу...

Яловичі котлети з сиром

Яловичі котлети з сиром

Яловичі котлети з сиром — дуже простий рецепт дуже непростих котлет. Приготувати яловичі котлети з сиром зможе навіть школяр, проте виходять вони дуже смачними, ніжними і незвичайними. опис приготування: котлети — мабуть, універсальне блюдо, коли потрібно швидко приготувати смачний і ситний об...

Яловичі відбивні з часником

Яловичі відбивні з часником

Якщо не знаєте, як приготувати яловичину, рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Яловичі відбивні з часником виходять дуже м'які, ніжні, з приємним часниковим смаком і ароматом. Спробуйте! опис приготування: Яловичі відбивні з часником — ще один непоганий спосіб приготування яловичини. Мені ...

Яловичі відбивні

Яловичі відбивні

бувають дні, когда хочется съесть сочный кусок хорошо прожаренного мяса, в таком случае идеальным решением будет приготовить говяжьи отбивные. Аппетитные куски мяса тают во рту, нереально смачно! опис приготування: Никаких особых секретов у этого блюда нет, главное — подобрать хороший кусочек ...