Рецепт Яловичі медальйони
В якості основної страви на святковий стіл рекомендую приготувати медальйони з яловичини, просочені соком, насичені запахом свинячого бекону. Оригінальність страви сподобається вашим гостям.
опис приготування:
Перед вами ексклюзивний рецепт французької кухні, я покажу, як приготувати яловичі медальйони. Ця страва, завдяки унікальності приготування, стало вишуканим делікатесом. Воно стане неповторним шедевром на святковому столі. Для приготування медальйонів береться тільки парна яловичина з філе туші без прожилок, плівок і сухожиль. В результаті виходить прожарений шматок ніжного і м'якого м'яса.
- яловичі медальйони— 3 штуки
- смужки бекону— 3 штуки
- цибулина— 1 штука
- часник— 1 зубчик
- Вершкове масло— 20 грам
- Оливкова олія— За смаком
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- віскі— 50 мілілітрів(або коньяк)
- вино— 100 мілілітрів
- вершки— 150 мілілітрів
2. Кожен шматок по контуру оберніть смужкою бекону і зафіксуйте його міцною ниткою. Додати сіль, поперчіть за смаком.
3. Візьміть сковорідку, розжарити і налийте трохи олії. Викладіть на неї медальйони, притисніть до поверхні лопаткою і більше не рухайте. Смажте протягом пари хвилин.
4. Переверніть і підсмажте з другої сторони ті ж дві хвилини. Обсмажте м'ясо з боків, приблизно такий же час, додайте вершкове масло і дрібно порізаний часник.
5. Полийте медальйони маслом. Додайте в сковорідку півкільця цибулі. Смажте ще дві хвилини до м'якості цибулі і знову полийте м'ясо утворилася рідиною. Збризніть медальйони приготованим міцним алкоголем, підпаліть і почекайте, поки він прогорить.
6. Перекладіть м'ясо на решітку. Долийте в сковорідку вино і вершки. Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні, поки соус не стане густим. Медальйони з яловичини готові. Подавайте разом з соусом і овочевим гарніром. Смачного.
Подібні рецепти
Медальйони з баранини
Зазвичай медальйони роблять з м'яса, я ж пропоную приготувати їх з капелюшків грибів. підійдуть будь-які, не надто дрібні гриби. Блюдо дуже смачне, оригінальне. Цілком підійде і для святкового столу! опис приготування: Приберіть вершки і яйця. Просто запаніруйте грибні капелюшки в борошні або ...
Яловичі котлети з цибулею
Рецепт приготування котлет з яловичого фаршу, гірчиці і Вустершірского соусу з соусом з м'ясного бульйону, кетчупу і цибулі. опис приготування: Яловичі котлети добре подавати з картопляним пюре і зеленим горошком на гарнір. При бажанні разом з цибулею ви можете додати нарізані гриби і продовжу...
Яловичі котлети з сиром
Яловичі котлети з сиром — дуже простий рецепт дуже непростих котлет. Приготувати яловичі котлети з сиром зможе навіть школяр, проте виходять вони дуже смачними, ніжними і незвичайними. опис приготування: котлети — мабуть, універсальне блюдо, коли потрібно швидко приготувати смачний і ситний об...
Яловичі відбивні з часником
Якщо не знаєте, як приготувати яловичину, рекомендую звернути увагу на цей рецепт. Яловичі відбивні з часником виходять дуже м'які, ніжні, з приємним часниковим смаком і ароматом. Спробуйте! опис приготування: Яловичі відбивні з часником — ще один непоганий спосіб приготування яловичини. Мені ...
Яловичі відбивні
бувають дні, когда хочется съесть сочный кусок хорошо прожаренного мяса, в таком случае идеальным решением будет приготовить говяжьи отбивные. Аппетитные куски мяса тают во рту, нереально смачно! опис приготування: Никаких особых секретов у этого блюда нет, главное — подобрать хороший кусочек ...