Рецепт «Xarco» класичний з куркою

Рецепт «Xarco» класичний з куркою
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 25 хв.
Невід'ємний інгредієнт цієї страви грузинської кухні - це волоські горіхи. А ось класичні складові: яловичину і рис можна замінити. розповім, як приготувати «Харчо» класичний з куркою.

опис приготування:

Сьогодні дуже часто класичні інгредієнти замінюють більш доступними або менш дорогими. Зміни наздогнали і це національне блюдо Грузії. Тепер замість яловичини використовують баранину, а часто і куряче м'ясо. Обов'язково додають волоські горіхи, зелень і чорнослив.

  • курячі стегна— 7 штук
  • Курячий бульйон— 2 L
  • чорнослив— 5 штук
  • Томатна паста— 0,5 склянки
  • Мал— 1 Склянка
  • Цибуля— 3 штуки
  • Braai— 2 пучка
  • петрушка— 2 пучка
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Чилі— 2 штуки(зелений і червоний)
  • Грецькі горіхи— 1 Склянка
  • коріандр мелений— 2 Ст. ложки
  • м'ята свіжа— 2 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • сіль, перець— За смаком
1 вимийте стегна, видаліть шкірку і обріжте з кістки, наріжте невеликими шматочками. Розігрійте каструлю з рослинним маслом, викладіть м'ясо і влийте бульйон.

2 Додайте нарізаний шматочками чорнослив, томатну пасту і доведіть суміш до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть півгодини.

3 Промийте рис і викладіть його в каструлю, вимийте кінзу і петрушку, подрібніть по половині пучка і додайте в каструлю, варіть ще 15 хвилин.

4 У ступці измельчитечасник, всі спеції, сіль. очистіть перці, видаліть насіння і наріжте їх дрібно.

5 Подрібніть зелень, що залишилася, грецькі горіхи, потім змішайте з чилі і часниковою пастою. Відкладіть трохи для прикраси блюда.

6 Влийте до отриманої маси 1 стакан гарячого бульйону, перемішайте і перелийте в основну каструлю.

7 Додайте лавровий лист і варіть ще 10 хвилин, за смаком додайте сіль і відразу подавайте до столу.

8 Смачного!

Подібні рецепти

Суп «Xarco» з чорносливом

«Xarco» класичний з ткемалі

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати суп "; Харчо" з чорносливом. Вперше я спробувала його в ресторані. враження незабутнє! Це незвичайне блюдо є дуже смачним варіантом обіду. опис приготування: Даний супчик готується з м'ясом. Як правило, я використовую для приготування свіжу яловичи...

Суп «Xarco» (смачний)

Суп «Xarco» (смачний)

Яскраво-червоний & Quot; Xarco" є, мабуть, найулюбленішим з перших страв в нашій родині. Сьогодні я розповім вам рецепт, який вже кілька поколінь передається в нашій родині з рук в руки. опис приготування: Перед подачею можна прикрасити готовий суп подрібненою петрушкою, яка додасть смак і аро...

Xarco Zimu

Xarco Zimu

Харчо - це не тільки густий грузинський суп, але ще дуже смачна заготівля з томатів, зелений, часнику і волоських горіхів. З такою заправкою виходять самі наваристі і ароматні супи! опис приготування: Докладніше, як приготувати харчо на зиму, я розповім нижче. За бажанням в харчо можна додати ...

Xarco ткемалі

Xarco ткемалі

Любіть традиційні грузинські страви? Тоді цей рецепт точно вам сподобається! Сьогодні я розповім, як приготувати суп харчо з ткемалі за оригінальним рецептом. обіцяю, ви залишитеся задоволені. поїхали! опис приготування: Xarco ткемалі — відмінний варіант вечері для великої родини. Суп виходить...

Глінтвейн рецепт класичний з апельсином

Глінтвейн рецепт класичний з апельсином

У пошуках варіанту, як зробити глінтвейн, рецепт класичний з апельсином заслуговує на особливу увагу. Це приголомшливо ароматний, зігріваючий і дуже смачний напій. опис приготування: Якщо ви хочете приготувати глінтвейн, рецепт класичний з апельсином в домашніх умовах — це відмінний варіант. Т...