Рецепт Вершкові коржі з малиною

Рецепт Вершкові коржі з малиною
Кількість порцій: 9 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування мафінів з кокосовим маслом, кокосовою стружкою, грецьким йогуртом і ванільним екстрактом.

опис приготування:

Для приготування цих коржів ви можете використовувати як свіжу малину, так і заморожену. Якщо у вас немає пшеничного борошна, ви можете замінити її звичайною. Коржі добре подавати зі склянкою холодного молока. Коржі найкраще подавати в день їх приготування, але ви також можете зробити тісто заздалегідь, розрізати його і заморозити. Перед випічкою немає необхідності розморожувати коржі, просто додайте кілька додаткових хвилин до часу їх приготування.

  • розпушувача— 1 Ст. ложка
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • охолодженого вершкового масла— 6 Ст. ложок
Вершкові коржі з малиною - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 220 градусів зі стійкою в середньому положенні. Вистелити пергаментним папером або силіконовим килимком. У великому мірному стаканчику змішати Рікотта і густі вершки. У мисці кухонного комбайна змішати борошно, розпушувач, цукор і сіль. Додати нарізане на шматочки вершкове масло і перемішувати до тих пір, поки масло не подрібнити, а суміш не буде нагадувати великі крихти. Додати малину і перемішати в кухонному комбайні кілька разів. Додати вершкову суміш.

Вершкові коржі з малиною - фото крок 2 2. Перемішувати до тих пір, поки тісто не стане вологим, але в той же час не залишиться розсипчастим. Викласти тісто на робочу поверхню і сформувати кулю. Замісити тісто кілька разів, потім розкачати в квадрат розміром 17 см і товщиною близько 2,5 см.

Вершкові коржі з малиною - фото крок 3 3. Розрізати тісто на 9 квадратів. Викласти коржі на підготовлений лист. Випікати до золотисто-коричневого кольору, 16-20 хвилин. Викласти коржі на решітку і остудити протягом 10 хвилин перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Вершкові мідії

Печінка з яблуками

Рецепт приготування мідій з вершками, цибулею-шалот, білим вином і шафраном. Блюдо дуже популярно в багатьох країнах Європи — зокрема, в Італії, Франції і Бельгії. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, готувати, помішуючи, до прозорості, б...

Доходи від малиною і мигдалем

Доходи від малиною і мигдалем

Рецепт приготування фінансів - маленьких французьких бісквітних кексів. Порадуйте свою другу половинку в День закоханих! опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Скропити міні-форми для кексів олією. Нагріти масло в невеликій каструлі на слабкому вогні, часто помішуючи, до золотис...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...