Рецепт Суші з огірком
Суші з огірком — справжній витвір мистецтва! Наша колега принесла на святковий корпоративний стіл цю дивину (для нас). Всі були в повному захваті, дуже нагадували суші цукерки асорті.
опис приготування:
Звертаю вашу увагу, що для суші з огірком потрібна риба так званого суші-класу. абсолютно свіжа! Якщо ви не впевнені, що вашу рибу можна їсти в сирому вигляді, візьміть слабосоленую або обробіть її на свій смак. Обов'язково до суші з огірком подавайте соєвий соус, васабі та імбир. Імбир потрібен для того, щоб перебити смак попереднього суші. Успіхів і приємного апетиту!
- огірок довгий— 2 штуки
- Лосось сирої— 120 грам
- тунець— 120 грам
- Креветка середня— 10 штук
- Червона ікра— 4 Ст. ложки
- риба желтохвост— 120 грам
- зелень— 2 штуки(стебло)
- Листочки салату— 10 штук
- лимон— 1 штука
- Рис відварний для суші— 2-3 склянок
Огурцы нарежьте на тонкие полоски.
На сервировочное блюдо поместите листья салата. Полоски огурца скрепите в виде чашек. Внутрь положите комочки риса.
Чтоб огурцы закрепить, сделайте надрезы с обеих сторон.
Тунець порежьте на кусочки и соедините с острым соусом.
В один огурец поместите две креветки.
В другой огурец положите тонко нарезанную рыбу.
Также уложите лосось, тунець, ікру. У вас получится чудесное ассорти.
Смачного!
Подібні рецепти
Азербайджанська кюфта
Суші з огірком і крабовими паличками — це вже російська інтерпретація на тему японських суші. Треба сказати, якщо зробити все правильно, то вийде дуже навіть смачно і недорого. опис приготування: Суші з огірком і крабовими паличками найпростіші суші, які я знаю. Удома майже у всіх є огірок, р...
Суші «роли Маки»
Якщо ви ще не звикли до японської кухні, то зараз саме час починати, адже це дуже легка і смачна їжа. дивіться, як приготувати суші "; Роли Маки" будинки, і пробуйте. опис приготування: Готувати суші вдома виявилося нескладно. Головне правильно зварити рис, не переварити його. Фокус полягає в ...
Суші з тунцем
Суші з тунцем найбільш популярні, вони гострі. Простий рецепт суші з тунцем я взяла у подруги, яка працює суші-барі, просто фанатки суші. Вона робить суші з тунцем з майонезом і соусом Срірача. опис приготування: Суші з тунцем можна подавати з майонезом. Японці насправді використовують багато ...
Гарячі суші
Гарячі суші з копченим лососем - дуже смачне і корисне блюдо з легким ароматом копченостей. Спробуйте приготувати цей «зимовий» варіант такого популярного останнім часом страви японської кухні. опис приготування: Подавайте гарячі суші безпосередньо після приготування з васабі і маринованим імб...
Холодні фруктові суші з медовим соусом
Рецепт оригінальної фруктової закуски з дині і ананаса. опис приготування: Розкладіть фрукти на обробній дошці. Використовуючи дуже гострий ніж, зріжте шкірку і наріжте диню приблизно на 24 тонких скибочки. Сік від дині злийте в миску. Наріжте ананаси вздовж на скибочки, а потім на тонкі брусо...