Рецепт Суп «капусняк»

Рецепт Суп «капусняк»
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Іноді так і тягне на прості, домашні та доступні страви. хочете дізнатися, як приготувати суп "; Капусняк" в домашніх умовах? Тоді швидше відкривайте цей рецепт, розповім із задоволенням!

опис приготування:

Перед вами рецепт приготування супу "; Капусняк ";, і я впевнена, що він вам припаде до душі так само сильно, як і мені свого часу! смачно, ситно, і дуже по-домашньому. Саме цей суп дуже любить мій тато, а тому мама його готує дуже часто. Зрілий, я зрозуміла, що це ще і дуже економний рецепт, вистачить надовго, а за вартістю виходить трохи!

  • Курині ніжки— 400 грам(або свинячі реберця)
  • картопля— 5 штук
  • Цибуля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • капуста— 0.5 штуки
  • пшоно— 200 грам
  • спеції— 1 За смаком
Суп 1. М'ясо та одну очищену цибулину, порізану навпіл, заливаємо водою, ставимо варитися. Коли підніметься піна, знімаємо її і додаємо спеції. Варимо на невеликому вогні до готовності бульйону.

Суп 2. Морквину і залишилася цибулину подрібнити і обсмажити на рослинному маслі. Туди ж - борошно і томатну пасту, обсмажити до готовності і поки паста не потемніє.

Суп 3. Коли бульйон буде готовий, дістанемо з нього м'ясо, щоб охололо. Замість нього закладаємо крупу і варимо приблизно 10 хвилин. Потім додамо нашу суміш зі сковороди і шинкованную капусту. Варимо все на маленькому вогні.

Суп 4. Остигнуло м'ясо наріжемо шматочками і повернемо в суп. Додамо також спеції і зелень за смаком.

Суп 5. Я додала зелену цибулю. Варимо до готовності, потім вимкнемо і дамо настоятися під кришкою ще як мінімум 20 хвилин.

Суп 6. А тепер подаємо і насолоджуємося!

Подібні рецепти

Суп «Європейський капусняк»

Кимчи з рисом

Всі знають запорізький капусняк - смачний суп з кислою капустою і пшоном. А у мене капусняк вийшов європейський: з капустяним асорті і булгуром. Теж дуже смачний, треба сказати! опис приготування: Капуста і булгур - смачний і корисний дует. І овочі кладуться в суп сирими, попередньо НЕ обсмаж...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...