Рецепт Солодкий картопляний хліб
Рецепт приготування хліба з солодкої картоплі, кукурудзяної муки, вершків і яєць з додаванням меду, мускатного горіха, гвоздики і кориці.
опис приготування:
Розігріти духовку до 200 градусів. Випікати солодка картопля до м'якості, від 40 до 45 хвилин. дати охолонути. Очистити від шкірки.
Зменшити вогонь до 175 градусів. У середній каструлі на середньому вогні об'єднати кукурудзяну муку, молоко, вершкове масло, коричневий цукор, спеції, сіль, 1 склянка води. готувати, помішуючи, поки маса злегка не загусне, близько 10 хвилин. дати охолонути.
Змастити маслом форму для випічки. Змішати борошняну масу, Солодка картопля, борошно, мідь, яйця і вершки в кухонному комбайні. Збивати до отримання однорідної маси, вилити в форму. Випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 45 хвилин.
- великих солодких картоплі— 3 штуки
- кукурудзяної муки— 1/4 склянки
- вершкового масла— 4 Ст. ложки
- меленого мускатного горіха— 1/4 чайних ложки
- меленої гвоздики— 1/4 чайних ложки
- меленої кориці— 5.5 чайних ложки
- солі— 1 Чайна ложка
- борошна— 1/2 склянки
- великих яйця— 4 штуки
- жирних вершків— 1 Склянка
Зменшити вогонь до 175 градусів. У середній каструлі на середньому вогні об'єднати кукурудзяну муку, молоко, вершкове масло, коричневий цукор, спеції, сіль, 1 склянка води. готувати, помішуючи, поки маса злегка не загусне, близько 10 хвилин. дати охолонути.
Змастити маслом форму для випічки. Змішати борошняну масу, Солодка картопля, борошно, мідь, яйця і вершки в кухонному комбайні. Збивати до отримання однорідної маси, вилити в форму. Випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 45 хвилин.
Подібні рецепти
Солодкий хліб «слоечки»
Хліб виходить м'яким, солодким і ароматним. У нього дуже цікавий смак. З чашкою гарячого чаю або кави цей хліб незамінний. опис приготування: Зберігати його можна в холодильнику цілий місяць, якщо після випічки заморозити. Сухі дріжджі— 14 грам борошно— 1,1 кілограма апельсин— 1 штука Кисле ...
Солодкий гарбузовий хліб
Гарбузовий хліб для мене святковий і солодкий! Він як ніжна і м'яка булочка, неодмінно стане окрасою столу. Крім того, це корисний хліб, адже гарбуз просто джерело мікроелементів. Дивіться мій варіант приготування солодкого гарбузового хліба! опис приготування: Щоб зробити солодкий гарбузовий...
Солодкий хліб з насінням
Ми звикли, що хліб подається майже до всіх другим і першим стравам. З ним поситнее буде! Не знаю, звідки пішла ця культура, але я вирішила поставити дану випічку на перший план. ось, що вийшло. опис приготування: Вийшов зовсім несподіваний результат, який може зрівнятися зі святковим кексом до...
Солодкий фарширований перець
Рецепт приготування незвичайного фаршированого перцю з начинкою з кус-куса. опис приготування: Всі господині знають, як важко відшукати блюдо, яке було б корисним, смачним, красивим, та ще й готувалося б швидко. Чудеса в кулінарії трапляються. Знайомтеся з рецептом чудового фаршированого перцю...
Солодкий картопля з горіхами і сиром
Рецепт приготування запеченого солодкої картоплі з горіхами пекан, цибулею, селерою, петрушкою, журавлиною і гірчицею. опис приготування: Ця оригінальна закуска із солодко-пряний смак займе гідне місце в святковому меню. солодкої картоплі— 650 грам оливкового масла— 4 Ст. ложки підсмажених г...