Рецепт Солодкий гарбузовий хліб
Гарбузовий хліб для мене святковий і солодкий! Він як ніжна і м'яка булочка, неодмінно стане окрасою столу. Крім того, це корисний хліб, адже гарбуз просто джерело мікроелементів. Дивіться мій варіант приготування солодкого гарбузового хліба!
опис приготування:
Щоб зробити солодкий гарбузовий хліб ароматним, я додала апельсиновий сік і апельсинову цедру. Також додала трохи куркуми, щоб посилити колір хліба. Хочу звернути увагу на момент кількості борошна, її може знадобиться трохи більше, ніж зазначено в рецепті, це пов'язано з різною соковитістю гарбуза. Але і сильно крутим робити тісто не варто, це ж солодкий хліб, він повинен бути м'яким. Давайте перейдемо до рецептом!
- гарбуз— 100 грам
- молоко— близько 2,5 Стакана
- вода— 50 мілілітрів
- Апельсиновий сік— 50 мілілітрів
- Вершкове масло або маргарин— 50 грам
- Цукор або мед— до 100 Грам(за смаком)
- дріжджі сухі— 1,5 чайних ложки
- куркума— 2 щіпки(по бажанню)
- апельсинова цедра— до 1 Чайна ложка(по бажанню)
- сіль— 1 щіпка
2. У теплій воді розчинити дріжджі, залиште хвилин на 10 їх "; прокинутися ";.
3. Додайте терту гарбуз (я використовувала дрібну тертку), цукор, сіль, апельсиновий теплий сік, kurkumu, м'яке вершкове масло або маргарин. перемішайте.
4. Додайте посіяну пшеничне борошно, замісіть НЕ круте тісто.
5. Накрийте харчової плівкою миску і залиште в теплі на 1,5 ч тісто. Після підйому осадити тісто і дайте знову піднятися.
6. Змастіть руки рослинним маслом, вимішайте добре тісто. Обвяжіте товстою ниткою так, щоб вийшло 8 сегментів. Не варто туго зав'язувати, адже тісто буде підходити, рости. Залиште в теплій духовці майбутню "; гарбуз" хвилин 15-20 підійти.
7. випікайте при 180 градусах 25-30 хвилин хліб. остудіть, видаліть нитки і подайте до столу!
Подібні рецепти
Солодкий хліб «слоечки»
Хліб виходить м'яким, солодким і ароматним. У нього дуже цікавий смак. З чашкою гарячого чаю або кави цей хліб незамінний. опис приготування: Зберігати його можна в холодильнику цілий місяць, якщо після випічки заморозити. Сухі дріжджі— 14 грам борошно— 1,1 кілограма апельсин— 1 штука Кисле ...
Солодкий хліб з насінням
Ми звикли, що хліб подається майже до всіх другим і першим стравам. З ним поситнее буде! Не знаю, звідки пішла ця культура, але я вирішила поставити дану випічку на перший план. ось, що вийшло. опис приготування: Вийшов зовсім несподіваний результат, який може зрівнятися зі святковим кексом до...
Солодкий картопляний хліб
Рецепт приготування хліба з солодкої картоплі, кукурудзяної муки, вершків і яєць з додаванням меду, мускатного горіха, гвоздики і кориці. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Випікати солодка картопля до м'якості, від 40 до 45 хвилин. дати охолонути. Очистити від шкірки. Змен...
Солодкий картопля з горіхами і сиром
Рецепт приготування запеченого солодкої картоплі з горіхами пекан, цибулею, селерою, петрушкою, журавлиною і гірчицею. опис приготування: Ця оригінальна закуска із солодко-пряний смак займе гідне місце в святковому меню. солодкої картоплі— 650 грам оливкового масла— 4 Ст. ложки підсмажених г...
Солодкий картопля з ікрою
Вишукана святкова закуска з солодкої картоплі з чорною ікрою. опис приготування: Почистити і нарізати солодкий картопля на круглі скибочки. Промазати оливковою олією (за допомогою пензлика). Запікати в духовці при 220 C протягом 15 хвилин, до хрусткої скоринки. змішати 2 столові ложки дрібно н...