Рецепт Солодкий гарбузовий хліб

Рецепт Солодкий гарбузовий хліб
Кількість порцій: 1 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Гарбузовий хліб для мене святковий і солодкий! Він як ніжна і м'яка булочка, неодмінно стане окрасою столу. Крім того, це корисний хліб, адже гарбуз просто джерело мікроелементів. Дивіться мій варіант приготування солодкого гарбузового хліба!


опис приготування:

Щоб зробити солодкий гарбузовий хліб ароматним, я додала апельсиновий сік і апельсинову цедру. Також додала трохи куркуми, щоб посилити колір хліба. Хочу звернути увагу на момент кількості борошна, її може знадобиться трохи більше, ніж зазначено в рецепті, це пов'язано з різною соковитістю гарбуза. Але і сильно крутим робити тісто не варто, це ж солодкий хліб, він повинен бути м'яким. Давайте перейдемо до рецептом!


  • гарбуз— 100 грам
  • молоко— близько 2,5 Стакана
  • вода— 50 мілілітрів
  • Апельсиновий сік— 50 мілілітрів
  • Вершкове масло або маргарин— 50 грам
  • Цукор або мед— до 100 Грам(за смаком)
  • дріжджі сухі— 1,5 чайних ложки
  • куркума— 2 щіпки(по бажанню)
  • апельсинова цедра— до 1 Чайна ложка(по бажанню)
  • сіль— 1 щіпка
Солодкий гарбузовий хліб - фото крок 1 1. Підготуйте необхідні продукти. Очистіть гарбуз від шкірки і внутрішнього волокнистого краю. зважте 100 г.

Солодкий гарбузовий хліб - фото крок 2 2. У теплій воді розчинити дріжджі, залиште хвилин на 10 їх "; прокинутися ";.

Солодкий гарбузовий хліб - фото крок 3 3. Додайте терту гарбуз (я використовувала дрібну тертку), цукор, сіль, апельсиновий теплий сік, kurkumu, м'яке вершкове масло або маргарин. перемішайте.

Солодкий гарбузовий хліб - фото крок 4 4. Додайте посіяну пшеничне борошно, замісіть НЕ круте тісто.

Солодкий гарбузовий хліб - фото крок 5 5. Накрийте харчової плівкою миску і залиште в теплі на 1,5 ч тісто. Після підйому осадити тісто і дайте знову піднятися.

Солодкий гарбузовий хліб - фото крок 6 6. Змастіть руки рослинним маслом, вимішайте добре тісто. Обвяжіте товстою ниткою так, щоб вийшло 8 сегментів. Не варто туго зав'язувати, адже тісто буде підходити, рости. Залиште в теплій духовці майбутню "; гарбуз" хвилин 15-20 підійти.

Солодкий гарбузовий хліб - фото крок 7 7. випікайте при 180 градусах 25-30 хвилин хліб. остудіть, видаліть нитки і подайте до столу!

Подібні рецепти

Солодкий хліб з апельсином

Солодкий хліб «слоечки»

Хліб виходить м'яким, солодким і ароматним. У нього дуже цікавий смак. З чашкою гарячого чаю або кави цей хліб незамінний. опис приготування: Зберігати його можна в холодильнику цілий місяць, якщо після випічки заморозити. Сухі дріжджі— 14 грам борошно— 1,1 кілограма апельсин— 1 штука Кисле ...

Солодкий хліб з насінням

Солодкий хліб з насінням

Ми звикли, що хліб подається майже до всіх другим і першим стравам. З ним поситнее буде! Не знаю, звідки пішла ця культура, але я вирішила поставити дану випічку на перший план. ось, що вийшло. опис приготування: Вийшов зовсім несподіваний результат, який може зрівнятися зі святковим кексом до...

Солодкий картопляний хліб

Солодкий картопляний хліб

Рецепт приготування хліба з солодкої картоплі, кукурудзяної муки, вершків і яєць з додаванням меду, мускатного горіха, гвоздики і кориці. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Випікати солодка картопля до м'якості, від 40 до 45 хвилин. дати охолонути. Очистити від шкірки. Змен...

Солодкий картопля з горіхами і сиром

Солодкий картопля з горіхами і сиром

Рецепт приготування запеченого солодкої картоплі з горіхами пекан, цибулею, селерою, петрушкою, журавлиною і гірчицею. опис приготування: Ця оригінальна закуска із солодко-пряний смак займе гідне місце в святковому меню. солодкої картоплі— 650 грам оливкового масла— 4 Ст. ложки підсмажених г...

Солодкий картопля з ікрою

Солодкий картопля з ікрою

Вишукана святкова закуска з солодкої картоплі з чорною ікрою. опис приготування: Почистити і нарізати солодкий картопля на круглі скибочки. Промазати оливковою олією (за допомогою пензлика). Запікати в духовці при 220 C протягом 15 хвилин, до хрусткої скоринки. змішати 2 столові ложки дрібно н...