Рецепт Слойки з бринзою і помідорами

Рецепт Слойки з бринзою і помідорами
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 25 хв.
Швидка, сочная и вкусная закуска для большой компании – слойки или тарты с помидорами и сыром. використовуємо фету, брынзу либо другой рассольный сыр. дивимося рецепт!

опис приготування:

Готове листкове тісто необхідно розморозити. Неважливо, яке ви будете використовувати -дрожжевое або бездріжджове. Помідори і фету наріжте. Пласт або листочки листкового тіста наколи виделкою, збоку пальцями сформуйте бортики. викладіть помідори, сир, посыпьте специями и – в духовку на 20 хвилин при температурі 190-200 градусів.

  • Листкове тісто— 400-500 грам(пачка готового бездрожжевого теста)
  • Помідори черрі— 350 грам(можна використовувати і звичайні помідори, нарізані кружальцями)
  • Бринза або фета— 100-150 грам
  • орегано сушений— 1 Чайна ложка
  • базилік сушений— 1 Чайна ложка
  • яйце— 1 штука(або молоко, для змазування)
Слойки з бринзою і помідорами - фото крок 1 Тісто розморозити на присипаному борошном столі. Духовку дозволите нагріватися на 200 градусів. помідори (лучше использовать микс – желтый, Куматі, вишневі) наріжте навпіл. Якщо використовуєте великі помідори, наріжте кружальцями.

Слойки з бринзою і помідорами - фото крок 2 Тісто можна викласти одним листом на застелений пергаментом деко, якщо ви купили таке. У меня – 6 листочків. формую бортики, всередині тісто наколює виделкою.

Слойки з бринзою і помідорами - фото крок 3 Викладаю на тісто порізані помідори.

Слойки з бринзою і помідорами - фото крок 4 Бринзу ріжу кубиками, викладаю на помідори. посипаю орегано (материнкою) і чорним перцем. вітається базилік!

Слойки з бринзою і помідорами - фото крок 5 Краї слоек можна змастити збитим яйцем або молоком. Запікаємо слойки в духовці 20 хвилин при температурі 190-200 градусів. Смачного!

Подібні рецепти

Слойки з крабовими паличками

Брускетта з шинкою

Слойки з крабовими паличками — дуже цікаве блюдо. Хрустке тісто з соковитою начинкою — відмінне поєднання. Готується дуже швидко, тому ідеально підходить, якщо раптово нагрянули гості. опис приготування: Це відмінна закуска на швидку руку. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати слойки з кр...

Слойки з гарбузової начинкою

Слойки з гарбузової начинкою

Гарбуз хороша тим, що її можна використовувати для перших, других страв, для десертів і, звичайно, Для випікання. З радістю поділюся улюбленим рецептом, як приготувати слойки з гарбузової начинкою. опис приготування: Гарбузову начинку можете зробити солодку, а можете змішати її зі спеціями. Ос...

Слойки з заварним кремом

Слойки з заварним кремом

Повітряні слойки з листкового тіста з заварним кремом. Улюблені ласощі дітей. Відмінно підійдуть як десерт з чаєм або кавою. опис приготування: Слойки з заварним кремом. Раджу обов'язково побалувати себе і спробувати приготувати цю смачну випічку. Кількість інгредієнтів можна збільшити в 2-3 р...

Слойки з яблуками

Слойки з яблуками

Слойки з яблуками — одне з улюблених ласощів моїх дітей. Виходять вони дуже соковитими і ароматними. обов'язково спробуйте. опис приготування: Слойки з яблуками дадуть приголомшливий аромат. Приготуйте їх до чаювання, до дитячого свята або у вихідний, щоб побалувати рідних. Посипте готові слой...

Слойки зі шпинатом

Слойки зі шпинатом

Справжні ласощі для любителів шпинату! Яким я є. У слойки з помідорами додають тертий сир і цибулю. Спробуйте, дуже смачно. опис приготування: Слойки зі шпинатом запікаються дуже швидко. Ви можете додати до них бекон, якщо хочете. або овочі. Я подаю слойки зі шпинатом гостям, так як це блюдо в...