Рецепт Скумбрія в фользі
Якщо Ви любите рибу, але не виносьте запаху, який обов'язково присутній при її жарке — то цей рецепт для Вас! Ця страва дуже легко приготувати в домашніх умовах навіть новачкам в кулінарії.
опис приготування:
У нас вдома скумбрія — найулюбленіша риба. Чоловік готовий її є і вранці, і вдень, і ввечері в будь-якому вигляді (я не перебільшую, це дійсно так). Цей рецепт приготування скумбрії — найшвидший. Ця страва в домашніх умовах приготувати дуже легко навіть початківцям господаркам. сподіваюся, що мій рецепт приготування скумбрії в фользі виручить вас не один раз і буде одним з ваших улюблених рецептів! хай щастить!
- скумбрія свіжоморожена— 900-1000 грам( 3 невеликі рибки)
- зелень кропу, петрушки— 100 грам
- лимон— 1 штука
- помідор— 1 штука
- сіль— 1 Чайна ложка
- перець мелений— 1 щіпка
- рослинна олія— 1 Ст. ложка
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
зелень вимити, дрібно порізати і злегка пом'яти.
Цибуля, помідор і лимон порізати кільцями або півкільцями — кому як більше подобається.
На спинці скумбрії зробіть неглибокі розрізи і вставте кільця цибулі, помідора і лимона. Зеленню наповніть черевце риби.
Лист фольги змастіть невеликою кількістю рослинного масла, викладіть на нього рибу і щільно загорніть.
Ставимо деко з рибою в нагріту до 180 градусів духовку хвилин на 35-40. Щоб отримати приємну золотисту скориночку — хв 5-10 до кінця готування розкрийте верхній шар фольги. Коли рибка підрум'яниться — діставайте блюдо з духовки і насолоджуйтеся смачним і ніжним делікатесом!
Подібні рецепти
Шоколадний торт з чорносливом і горіхами
Закуски з солоною рибки підходять навіть для святкового столу. Але у нас в родині її так люблять, що і в будні дні ми не проти її їсти постійно (особливо, якщо зроблена вона за спеціальним рецептом). опис приготування: Ви теж можете дізнатися, як приготувати скумбрію домашню малосольного. Таку...
Скумбрія фарширована жовтим рисом
Скумбрія фарширована рисом — смачне, яскраве і корисне блюдо, яке підійде до будь-якого святкового столу. кількість порцій: 3 скумбрія— 1 штука Мал— 100 грам сік лимонний— 1/4 штуки сік апельсиновий— 2 Ст. ложки куркума— 2 Ст. ложки петрушка— 4 Ст. ложки базилік— 1 Чайна ложка кріп— 2 штуки сух...
Скумбрія малосольная швидкого приготування
Коли хочеться приготувати апетитну і пікантну закуску, не зайвим буде поглянути на цей простий і доступний варіант, як зробити скумбрію малосольного швидкого приготування. опис приготування: Така апетитна і смачненька скумбрія малосольная швидкого приготування може бути подана до столу вже чер...
Скумбрія з болгарським перцем
Скумбрія з болгарським перцем — ідеальний союз і чудове смакове поєднання. Перш ніж готувати скумбрію, згадайте про це із знанням і ви отримаєте поскільки блюдо! опис приготування: Для скумбрії з болгарським перцем нам потрібно трохи: 1 скумбрія (з 2 порції), болгарський перець (2 штучки, для ...
Скумбрія в рукаві
Сьогодні я вам розповім, як зробити скумбрію в рукаві. Дуже корисне і ніжне блюдо. Цей рецепт дуже стане в нагоді тим, хто рахує калорії і піклується про своє здоров'я. опис приготування: Якщо ви прийшли з роботи втомлена, голодна, а вдома нічого готового немає, а незабаром прийде чоловік — то...