Рецепт Шрірача курка

Рецепт Шрірача курка
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Вам набридла звичайна курка на вечерю? Хочете додати до неї нові смакові нотки? Тоді вам варто звернутися до азіатської кухні. У ній є багато поєднань приправ і соусів, які можуть вас здивувати.

опис приготування:

наприклад, в цьому рецепті описано, як приготувати шрірача курку. Shriracha — це соус тайського походження, один з видів чилі. Його можете купити в готовому вигляді. До нього ми також додамо часник, імбир, сливовий джем і, звичайно, соєвий соус. Такий варіант дарує одразу гострий, солодкий і кислий смак.

  • Курині ніжки— 10 штук
  • Зелена цибуля, перо— 2 штуки
  • часник— 1 зубчик
  • вода— 120 мілілітрів
  • Slivovиy варення— 70 мілілітрів
  • Соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • насіння кунжуту— 1 Ст. ложка
  • Винний оцет— 1,5 Ст. ложки
  • імбир мелений— 1 Чайна ложка
  • соус Шрірача— 1 Чайна ложка
  • Кунжутну олію— 0,5 чайних ложки
  • Білий мелений перець— 0,25 чайних ложки
Шрірача курка - фото крок 1 1. Для початку приготуйте соус, він же маринад і глазур. Змішайте подрібнений імбир і часник з джемом, соєвим і шрірача соусом, перцем, водою, оцтом і олією.

Шрірача курка - фото крок 2 2. Потім в глибоку сковороду влийте соус. підігрійте його, потім викладіть курку.

Шрірача курка - фото крок 3 3. Доведіть страву до кипіння. Потім готуйте ніжки 10 хвилин під кришкою на середньому вогні.

Шрірача курка - фото крок 4 4. Через деякий час переверніть курячі ніжки. Гасіть їх ще 15 хвилин під кришкою.

Шрірача курка - фото крок 5 5. Через відведений час, курку тушкуйте ще 15 хвилин, але без кришки. Глазур'ю обливайте ніжки, черпаючи її з сковороди.

Шрірача курка - фото крок 6 6. Подавайте курку з кунжутом і нашинкованнимцибулею. Смачного!

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Рецепт піци «Курка з ананасами»

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...