Рецепт Шорле з персика і розмарину

Рецепт Шорле з персика і розмарину
Кількість порцій: 8 Час приготування: 25 хв.
Schorle — це французький лимонад, у Франції його ще називають «королівським лимонадом». Рецепт цього лимонаду відомий вже понад тисячу років. Schorle — суміш з вина з газованою водою і фруктовим соком.

опис приготування:

Доведіть цукор і воду до кипіння в середній каструлі, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Додати персики і розмарин і знову довести до кипіння. Зняти з вогню і дати охолонути.

Прибрати розмарин.

При бажанні з персика можна зняти шкірку. Покладіть персики разом з сиропом в контейнер, накрийте кришкою і поставте в холодильник мінімум на 1 годину або на ніч.

Помістіть в кожен з 8 склянок 2 шматочка персика і близько 1/4 склянки сиропу.

Додати в кожну склянку лід, 1/2 склянки вина і газовану воду.

Прикрасити кожен стакан гілочкою розмарину і відразу подавати.


  • води— 11/2 склянки
  • великих стиглих персика, нарізані на скибочки— 4 штуки
  • гілочки розмарину, плюс гілочки для гарніру— 4 штуки
  • холодного білого або рожевого вина— 4 штуки
  • газованої води— 1 літр
  • лід— 1 частина
Доведіть цукор і воду до кипіння в середній каструлі, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Додати персики і розмарин і знову довести до кипіння. Зняти з вогню і дати охолонути.

Прибрати розмарин.

При бажанні з персика можна зняти шкірку. Покладіть персики разом з сиропом в контейнер, накрийте кришкою і поставте в холодильник мінімум на 1 годину або на ніч.

Помістіть в кожен з 8 склянок 2 шматочка персика і близько 1/4 склянки сиропу.

Додати в кожну склянку лід, 1/2 склянки вина і газовану воду.

Прикрасити кожен стакан гілочкою розмарину і відразу подавати.


Подібні рецепти

Шорле з динею

Гарбуз в духовці цілком з медом

Шорле - це комбінація мінеральної води і фруктового соку. Спробуйте приготувати Шорле з солодкої дині і терпкого лайма. опис приготування: Нарізати диню на дрібні кубики і зробити пюре в блендері. Вилити пюре через дрібне сито в блюдо. 1/2 склянки води і цукор довести до кипіння в маленькій ка...

Смузі з авокадо і персика

Смузі з авокадо і персика

SMUZ — це холодний десерт у вигляді змішаних у блендері ягід або фруктів з додаванням шматочків льоду, соку або молока. За консистенцією нагадує густий коктейль. Смузі вважається здоровою їжею, zakuskoy або desertom. опис приготування: Razrezhyte авокадо 4 частини і видаліть шкірку. авокадо, т...

Фруктовий салат з дині, персика і чорного абрикоса

Фруктовий салат з дині, персика і чорного абрикоса

Літній салат з фруктів не тільки смачний і яскравий, але і корисний. Диня і персик солодкі, а чорний абрикос надає легку кислинку. У салат додаємо мед, який добре підсолодить і доповнить фрукти. опис приготування: Фруктовий салат готувати легко і швидко! Головне вибрати смачні і соковиті фрукт...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...