Рецепт Шоколадний торт «купол»

Рецепт Шоколадний торт «купол»
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Шоколадний торт "; Купол" особливо припаде до смаку тим, хто обожнює безе і шоколаді, адже саме поєднання хрусткої повітряної випічки і густого шоколадного крему роблять цей торт незабутнім!

опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати шоколадний торт "; Купол ";, дуже оригінальне і цікаве поєднання хрусткого повітряного безе і густого шоколадного крему. Торт політ шоколадною блискучою глазур'ю, що робить його дуже красивим. Такий торт можна спекти на День народження і на будь-який святкова вечеря в якості десерту. Зверніть увагу, що яйця для цього рецепта повинні бути кімнатної температури, і шоколад, який ви використовуєте для крему, повинен містити не менше 70% какао.

  • Білки кімнатної температури— 4 штуки
  • цукор (цукрова пудра)  — 200 грам
  • Ванільний цукор— 10 грам
  • Шоколад з вмістом какао від 70 %  — 200 грам
  • вершки 30-33%  — 220 грам
  • шоколад чорний— 100 грам
  • Вершкове масло 82%  — 100 грам
Шоколадний торт 1. У мисці змішайте цукор і ванільний цукор. Білки кімнатної температури збийте до стійкої піни і, не перериваючи збивання, поступово додайте цукор з ванільним цукром, збиваючи білки до стійкої глянсової маси.

Шоколадний торт 2. За допомогою двох ложок викладіть невелика безе на папір для випічки. Надішліть в розігріту до 110 градусів духовку і підсушіть безе протягом 90 хвилин. через 45 хвилин після початку випікання поміняйте листи місцями.

Шоколадний торт 3. вимкніть духовку, відкрийте дверцята і повністю остудіть безе. Для крему жирні вершки підігрійте майже до кипіння. Залийте ними шоколад і розмішайте до повного його розчинення. Остудіть крем при кімнатній температурі.

Шоколадний торт 4. Остигнула шоколадну масу збийте протягом трьох хвилин. Миску вистелити харчовою плівкою і викладіть на низ шар безе. Потім змастіть безе кремом і щільно викладіть зверху на перший шар безе.

Шоколадний торт 5. Верх торта змастіть кремом, накрийте миску харчовою плівкою і відправте в морозилку на 1 час. Приготуйте глазур: розтопіть на паровій бані шоколад з вершковим маслом.

Шоколадний торт 6. Остудіть протягом 15 хвилин, постійно помішуючи. Перекладіть торт на блюдо і покрийте глазур'ю. Поставте торт в холодильник до повного застигання шоколаду. Смачного!

Подібні рецепти

Шоколадний мигдальний листової торт

Оселедець під шубою без яєць

Любіть шоколадну випічку? Та ще й з захопливою горіховим присмаком ... ммм! Я від таких десертів просто без розуму, якщо чесно. Ось і готую, буває. І Вам раджу! Смачний тортик люблять все, так що готуємо. опис приготування: У каструлі на середньому вогні, довести до кипіння масло, води і какао...

Шоколадний листковий торт

Шоколадний листковий торт

Рецепт листкового шоколадного торта на день народження або будь-яке інше свято. Торт готується не дуже складно, але виходить набагато смачніше покупного. Спробуйте — і вам обов'язково сподобається! опис приготування: Рецепт шоколадного листкового торта досить довгий, але нічого дуже складного ...

Шоколадний торт без борошна

Шоколадний торт без борошна

Торти можна готувати і без борошна. Шоколадний торт без борошна — яскраве тому підтвердження. Готуємо і отримуємо задоволення! опис приготування: Тільки подивіться на фото — хіба не краса цей шоколадний торт без борошна?:) Цей рецепт мені дуже подобається через свою простоту (погодьтеся, приго...

Шоколадний торт Чорна вуаль

Шоколадний торт Чорна вуаль

Рецепт шоколадного торта з кремом. опис приготування: Цей незвичайний торт урізноманітнює будь-який стіл і буде прекрасним доповненням до будь-якого святкування. цукру— 1.25 склянки кукурудзяного крохмалю— 1/4 склянки солі— 1/2 Ст. ложки молока— 2 склянки вершків— 1 Склянка шоколаду— 225 г...

Листковий шоколадний торт

Листковий шоколадний торт

Рецепт приготування листкового шоколадного торта (чізкейк). опис приготування: Просіяти через сито борошно, змішати з какао і порошком для випічки. Поставити в сторону. Зробити крем з масла і цукру. розбити 3 яйця, змішати з борошняної сумішшю. В іншій мисці збити 60 г пісочний, тертий сир, ва...