Рецепт Шоколадний коблер

Рецепт Шоколадний коблер
Кількість порцій: 10 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування шоколадного коблер з какао і ваніллю.

опис приготування:

Коблер - це пиріг на швидку руку з рідким тестом, яке запікається і стає м'яким. Зазвичай коблер готується з ягодами або фруктами, начинка розташовується внизу, а зверху заливається тестом. Коблер добре подавати з кульками морозива і солодким соусом.

  • розпушувача— 2 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • какао-порошку— 7 Ст. ложок
  • цукру— 3/4 склянки
  • молока— 1/2 склянки
  • ванільного екстракту— 3/2 чайних ложки
  • гарячої води— 1 Склянка
шоколадний коблер - фото крок 1 1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. У великій мисці перемішати разом борошно, розпушувач, сіль, 3 столові ложки какао-порошку, 3/4 склянки білого цукру.

шоколадний коблер - фото крок 2 2. Додати молоко, розтоплене вершкове масло і ванільний екстракт в борошняну суміш. Перемішати до отримання однорідної маси.

шоколадний коблер - фото крок 3 3. Влити приготоване тісто суміш у форму, переважно овальну. В окремій середній мисці змішати залишився білий цукор (1/2 склянки), коричневий цукор і залишилися 4 столові ложки какао-порошку. Посипати отриманою сумішшю рівномірно поверх тесту.

шоколадний коблер - фото крок 4 4. Залити гарячою водою зверху. Чи не розмішувати!

шоколадний коблер - фото крок 5 5. Запікати в попередньо розігрітій духовці протягом 40 хвилин. Дати охолонути кілька хвилин у формі. Подавати коблер з кульками морозива або сиропом.

Подібні рецепти

Французький шоколадний десерт

Ожинний коблер

Щоб приготувати французький шоколадний десерт вам знадобиться 20 хвилин часу і гарний настрій. Інгредієнтів зовсім мало, десерт — неймовірно смачний! пробуйте. опис приготування: Малина з шоколадом поєднується відмінно. Я думаю, це не буде для вас секретом. Але в цей французький шоколадний дес...

Шоколадний батончик з карамеллю

Шоколадний батончик з карамеллю

Рецепт приготування батончика з карамеллю, шоколадною глазур'ю і медовими кренделі. опис приготування: У приготуванні домашнього шоколадного батончика немає нічого складного, більш того, це можна зробити лише за 10 хвилин. іриски— 24 штук(квадратні карамельні цукерки ) медових кренделя— 24 ...

Шоколадний бісквіт для торта

Шоколадний бісквіт для торта

Велика частина тортів робляться на основі бісквітних коржів. Пропоную перевірений рецепт приготування шоколадного бісквіта! Спробуйте! опис приготування: Хороший бісквіт - це половина торта, далі необхідний крем, просочення і глазур. Бісквіт вийде пишним, тому можна розрізати його на кілька ко...

Шоколадний Брауні з вишнею

Шоколадний Брауні з вишнею

Рецепт шоколадного Брауні в інтернеті я бачила вже давно, але все боялася його робити, мені здавалося, що це неймовірно складно і приготувати його зможуть тільки досвідчені кондитери. виявилося: все просто! опис приготування: Сьогодні пропоную вам перевірений і дуже простий рецепт, як приготу...

Шоколадний «домовик» в духовці

Шоколадний «домовик» в духовці

домовик — це чудове шоколадне ласощі, яке можна спекти як з приводу, так і без. Пропоную приготувати шоколадний кекс "; Брауні ";. З цим рецептом будь чаювання буде приємним та смачним! опис приготування: Із вказаної кількості інгредієнтів виходить невеликий кекс, якщо у вас велика компанія, т...