Рецепт Шоколадні трюфелі

Рецепт Шоколадні трюфелі
Кількість порцій: 20 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Перед вами — простий рецепт приготування шоколадних трюфелів. Трюфелі виходять просто шикарними — смачними, домашніми, неймовірними. це — не тільки насолода до чаю, але і відмінний подарунок. пробуємо!

опис приготування:

Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 64 шоколадних трюфеля. Активне час приготування — один час. Весь інший час іде на застигання шоколаду в холодильнику. А готувати трюфелі — просто. Треба розтопити шоколад, додати необхідні інгредієнти, потім згорнути кульки, обваляти в какао, горіхах або шоколадної стружці і охолодити.

  • шоколад чорний— 180 грам(60 проц.)
  • шоколад молочний— 180 грам
  • вершки жирні— 1/2 склянки
  • Цукровий сироп— 2 Ст. ложки
  • екстракт ваніліну— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1-2 Щепоток
  • Вершкове масло— 25 грам
  • Морська сіль— За смаком
  • шоколадна стружка— — За смаком(або какао)
шоколадні трюфелі - фото крок 1 1. Приготуйте два великих листа пергаментного паперу, складіть хрест навхрест і збризніть маслом. Весь шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі так, щоб не залишилося грудочок. Вершки злегка прогрійте, додайте сироп, ванілін і дрібну сіль, перемішайте. Вилийте вершки на розтоплений шоколад, потім введіть масло. перемішайте. Вилийте суміш на приготовлену папір. Нехай охолоне при кімнатній температурі протягом двох годин, надішліть ще на дві години на холодильник.

шоколадні трюфелі - фото крок 2 2. Розріжте застиглий шоколад на рівні квадратики — 8 з 8. Кожен квадратик посипте какао і скрутіть в кульку.

шоколадні трюфелі - фото крок 3 3. Тепер можна обваляти трюфелі в тертому шоколаді, солі, какао, мелених горіхах або кокосовій стружці. Перед тим, як будете обвалювати кульки, прогрійте їх в руках.

шоколадні трюфелі - фото крок 4 4. Залишилося тільки охолодити трюфелі в холодильнику протягом двох годин. Шоколадні трюфелі готові!

Подібні рецепти

Шоколадні цукерки «трюфелі»

Червоний борщ з буряком

Трюфелі - гучні французькі цукерки. Вони дуже прості в приготуванні, тому й улюблені господинями! У Франції їх готують практично на кожне свято. опис приготування: Класичний трюфель являє собою шоколадну цукерку. Це кулька з шоколадного крему, опущений в шоколадну глазур і посипаний какао. А ш...

Шоколадні трюфелі з корицею і кава

Шоколадні трюфелі з корицею і кава

Рецепт приготування трюфелів з темного шоколаду, вершків, ванільного екстракту, кориці, кайенского перцю і кава. опис приготування: Ці пряні шоколадні трюфелі зникнуть з вашого столу буквально на очах. темного шоколаду— 240 грам ванільного екстракту— 1/4 чайних ложки кориці— 1/4 чайних ложки...

Шоколадні трюфелі на швидку руку

Шоколадні трюфелі на швидку руку

Рецепт приготування шоколадних трюфелів. Простота цього рецепта полягає в використанні всього 3 інгредієнтів для приготування трюфелів. За цим рецептом у вас вийде 60 tryufeley. кількість порцій: 10-12 шоколад (56% какао)  — 330 грам какао— 1 За смаком(для посыпки) 1. Висипати какао-порошо...

Шоколадне печиво-трюфелі

Шоколадне печиво-трюфелі

Рецепт приготування шоколадного печива у вигляді трюфелів. Це печиво дуже смачне при кімнатній температурі, але краще подавати його охолодженим. кількість порцій: 8-10 коричневий цукор— 1 Склянка згущене молоко, банку— 1 штука ваніль— 1 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки пакетик шоколаду— ...

Шоколадні біскотті з мигдалем

Шоколадні біскотті з мигдалем

Рецепт приготування бискотти з какао, кави еспресо, ванільним екстрактом, фундуком та гірким шоколадом. опис приготування: Замість фундука ви можете додати в бискотти нарізаний мигдаль або сушену вишню. розчинної кави еспресо— 2 Ст. ложки соди— 3/4 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...