Рецепт Шоколадні тістечка з м'ятним лікером

Рецепт Шоколадні тістечка з м'ятним лікером
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Рецепт приготування тістечок з гірким шоколадом, шоколадним кремом і м'ятним кремом.

опис приготування:

Поєднання шоколаду і м'ятного лікеру надає цим тістечком неповторний смак.

  • вершкового масла— 3/4 склянки
  • гіркого шоколаду— 450 грам
  • яйця— 3 штуки
  • ванілі— 1 1/4  чайних ложки
  • солі— 3/4 чайних ложки
  • білого шоколаду— 300 грам
  • зеленого м'ятного лікеру— 2 Ст. ложки
  • екстракту м'яти— 1 Чайна ложка
  • шоколадний крем:жирних вершків— 1 Склянка
  • гіркого шоколаду— 300 грам
Шоколадні тістечка з м'ятним лікером - фото крок 1 1. зробити тістечка. Дрібно нарізати шоколад. Встановити деко на середню стійку і розігріти духовку до 190 градусів. Злегка змастити маслом деко і вистелити фольгою, залишивши 5-сантиметрові навіси з усіх боків. Змастити фольгу маслом. Розтопити масло і шоколад з коричневим цукром в каструлі на помірному вогні, час від часу помішуючи. Зняти з вогню. Додати яйця і ваніль, збити. Додати борошно, какао і сіль, перемішати.

Шоколадні тістечка з м'ятним лікером - фото крок 2 2. Вилити тісто на деко і запікати близько 20 хвилин. Дати повністю охолонути на деку, близько 1 1/2 годину.

Шоколадні тістечка з м'ятним лікером - фото крок 3 3. Зробити м'ятний крем. Нарізати білий шоколад і викласти в миску. Довести до кипіння вершки в каструлі на повільному вогні і зняти з вогню. Залити вершками білий шоколад в мисці. дати постояти 1 хвилину, потім збити до однорідної маси. Додати м'ятний лікер, екстракт м'яти, перемішати, накрити і поставити в холодильник, час від часу помішуючи, до загустіння, приблизно на 1 час.

Шоколадні тістечка з м'ятним лікером - фото крок 4 4. Зробити шоколадний крем. Дрібно нарізати гіркий шоколад. Вершки довести до кипіння в каструлі і зняти з вогню. Залити вершками гіркою шоколад в мисці. дати постояти 1 хвилину, потім збити до однорідної маси. Накрити і поставити в холодильник, час від часу помішуючи, до загустіння, приблизно на 30 хвилин. Вилити м'ятний крем поверх охолодженого шоколадного тесту тонким рівномірним шаром, розрівняти за допомогою шпателя і поставити в холодильник на 30 хвилин.

Шоколадні тістечка з м'ятним лікером - фото крок 5 5. Вилити шоколадний крем поверх м'ятного крему, розрівняти шпателем і поставити в холодильник на 2 годину.

Шоколадні тістечка з м'ятним лікером - фото крок 6 6. Опустити великий під гарячу воду, витерти насухо, а потім обрізати краю десерту, близько 6 мм від кожної сторони. Нарізати на квадрати, прибрати фольгу і подавати.

Подібні рецепти

Шоколадні капкейки з м'ятним кремом

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ятним лікером muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH ...' at line 1

Рецепт приготування капкейков з какао і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і екстракту м'яти. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16-18 капкейков. Поєднання м'яти і шоколаду подарує вам незабутні хвилини блаженства. какао-порошку— 3/4 склянки соди— 1/2 чайних ложки розпушув...

Шоколадні кекси з м'ятним кремом

Шоколадні кекси з м'ятним кремом

Рецепт приготування шоколадних кексів з кавою і кремом з білого шоколаду, вершків і екстракту м'яти. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 9 шоколадних кексів. кекси:напівсолодкого шоколаду— 180 грам несолоного вершкового масла— 6 Ст. ложок еспресо або розчинної кави— 1/4 чайних лож...

Шоколадні тістечка з арахісовим маслом та горіхами пекан

Шоколадні тістечка з арахісовим маслом та горіхами пекан

За цим рецептом виходить приблизно 32 тістечок, в залежності від того, яким розміром ви їх наріжете. Контрастне поєднання арахісового масла і шоколадної глазурі робить ці тістечка чудовими кількість порцій: 8 вершкове масло— 8 Ст. ложок(розм'якшене) арахісове масло— 1 Склянка жовток великий— 3 ...

Шоколадні тістечка з еспресо

Шоколадні тістечка з еспресо

Рецепт приготування шоколадних тістечок з еспресо до Дня закоханих. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Змазати маслом 2 форми для випікання, посипати цукровою пудрою. Помістити масло і шоколад в миску і поставити в мікрохвильову піч на 20 секунд, помішуючи, поки шоколад не р...

Шоколадні тістечка з глазур'ю

Шоколадні тістечка з глазур'ю

Рецепт шоколадного тістечка — приготування тістечка з шоколаду з глазур'ю на День Святого Валентина. Смачний святковий десерт. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму, відкласти в сторону. зробити тісто. Покласти масло і шоколад у жароміцних миску, встановл...