Рецепт Шоколадні тістечка з м'ятним лікером
Рецепт приготування тістечок з гірким шоколадом, шоколадним кремом і м'ятним кремом.
опис приготування:
Поєднання шоколаду і м'ятного лікеру надає цим тістечком неповторний смак.
- вершкового масла— 3/4 склянки
- гіркого шоколаду— 450 грам
- яйця— 3 штуки
- ванілі— 1 1/4 чайних ложки
- солі— 3/4 чайних ложки
- білого шоколаду— 300 грам
- зеленого м'ятного лікеру— 2 Ст. ложки
- екстракту м'яти— 1 Чайна ложка
- шоколадний крем:жирних вершків— 1 Склянка
- гіркого шоколаду— 300 грам
2. Вилити тісто на деко і запікати близько 20 хвилин. Дати повністю охолонути на деку, близько 1 1/2 годину.
3. Зробити м'ятний крем. Нарізати білий шоколад і викласти в миску. Довести до кипіння вершки в каструлі на повільному вогні і зняти з вогню. Залити вершками білий шоколад в мисці. дати постояти 1 хвилину, потім збити до однорідної маси. Додати м'ятний лікер, екстракт м'яти, перемішати, накрити і поставити в холодильник, час від часу помішуючи, до загустіння, приблизно на 1 час.
4. Зробити шоколадний крем. Дрібно нарізати гіркий шоколад. Вершки довести до кипіння в каструлі і зняти з вогню. Залити вершками гіркою шоколад в мисці. дати постояти 1 хвилину, потім збити до однорідної маси. Накрити і поставити в холодильник, час від часу помішуючи, до загустіння, приблизно на 30 хвилин. Вилити м'ятний крем поверх охолодженого шоколадного тесту тонким рівномірним шаром, розрівняти за допомогою шпателя і поставити в холодильник на 30 хвилин.
5. Вилити шоколадний крем поверх м'ятного крему, розрівняти шпателем і поставити в холодильник на 2 годину.
6. Опустити великий під гарячу воду, витерти насухо, а потім обрізати краю десерту, близько 6 мм від кожної сторони. Нарізати на квадрати, прибрати фольгу і подавати.
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ятним лікером muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH ...' at line 1
Рецепт приготування капкейков з какао і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і екстракту м'яти. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16-18 капкейков. Поєднання м'яти і шоколаду подарує вам незабутні хвилини блаженства. какао-порошку— 3/4 склянки соди— 1/2 чайних ложки розпушув...
Шоколадні кекси з м'ятним кремом
Рецепт приготування шоколадних кексів з кавою і кремом з білого шоколаду, вершків і екстракту м'яти. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 9 шоколадних кексів. кекси:напівсолодкого шоколаду— 180 грам несолоного вершкового масла— 6 Ст. ложок еспресо або розчинної кави— 1/4 чайних лож...
Шоколадні тістечка з арахісовим маслом та горіхами пекан
За цим рецептом виходить приблизно 32 тістечок, в залежності від того, яким розміром ви їх наріжете. Контрастне поєднання арахісового масла і шоколадної глазурі робить ці тістечка чудовими кількість порцій: 8 вершкове масло— 8 Ст. ложок(розм'якшене) арахісове масло— 1 Склянка жовток великий— 3 ...
Шоколадні тістечка з еспресо
Рецепт приготування шоколадних тістечок з еспресо до Дня закоханих. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Змазати маслом 2 форми для випікання, посипати цукровою пудрою. Помістити масло і шоколад в миску і поставити в мікрохвильову піч на 20 секунд, помішуючи, поки шоколад не р...
Шоколадні тістечка з глазур'ю
Рецепт шоколадного тістечка — приготування тістечка з шоколаду з глазур'ю на День Святого Валентина. Смачний святковий десерт. опис приготування: Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму, відкласти в сторону. зробити тісто. Покласти масло і шоколад у жароміцних миску, встановл...