Рецепт Шоколадні тістечка з глазур'ю
Рецепт шоколадного тістечка — приготування тістечка з шоколаду з глазур'ю на День Святого Валентина. Смачний святковий десерт.
опис приготування:
Розігріти духовку до 160 градусів. Змастити маслом форму, відкласти в сторону.
зробити тісто. Покласти масло і шоколад у жароміцних миску, встановлену над каструлею з киплячою водою. перемішувати, поки шоколад і масло не розтануть. Дати трохи охолонути.
Змішати в окремій мисці борошно, розпушувач і сіль, відкласти в сторону.
Збивати цукор і яйця міксером на середній швидкості протягом 4 хвилин. Додати шоколадну суміш, молоко і ваніль, перемішати. Додати борошняну суміш і ще раз збити. Вилити тісто в підготовлену форму. випікати від 27 до 30 хвилин. Дати повністю охолонути у формі.
приготувати глазур. Покладіть напівсолодкий шоколад в миску. Нагріти вершки в маленькій каструлі на середньому вогні. Залити вершками шоколад, дати постояти 5 хвилин. Акуратно перемішати до однорідного стану. дати охолонути, помішуючи кожні 10 хвилин, від 25 до 30 хвилин, поки глазур трохи не загусне.
Вилити глазур на торт і дати постояти близько 20 хвилин. Поставити в холодильник від 30 хвилин 1 годину. Після чого дати постояти при кімнатній протягом 15 хвилин, перед подачею на стіл. Нарізати торт скибочками , прикрасити тістечка їстівними сердечками і подавати.
- вершкового масла— 4 Ст. ложки
- шоколаду— 210 грам(90-несолодкого, крупно нарізаного, 120-напівсолодкого )
- борошна— 1/2 склянки
- розпушувача— 1/4 чайних ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- цукру— 1 Склянка
- яйця— 2 штуки
- екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
- вершків— 2/3 склянки( жирних )
зробити тісто. Покласти масло і шоколад у жароміцних миску, встановлену над каструлею з киплячою водою. перемішувати, поки шоколад і масло не розтануть. Дати трохи охолонути.
Змішати в окремій мисці борошно, розпушувач і сіль, відкласти в сторону.
Збивати цукор і яйця міксером на середній швидкості протягом 4 хвилин. Додати шоколадну суміш, молоко і ваніль, перемішати. Додати борошняну суміш і ще раз збити. Вилити тісто в підготовлену форму. випікати від 27 до 30 хвилин. Дати повністю охолонути у формі.
приготувати глазур. Покладіть напівсолодкий шоколад в миску. Нагріти вершки в маленькій каструлі на середньому вогні. Залити вершками шоколад, дати постояти 5 хвилин. Акуратно перемішати до однорідного стану. дати охолонути, помішуючи кожні 10 хвилин, від 25 до 30 хвилин, поки глазур трохи не загусне.
Вилити глазур на торт і дати постояти близько 20 хвилин. Поставити в холодильник від 30 хвилин 1 годину. Після чого дати постояти при кімнатній протягом 15 хвилин, перед подачею на стіл. Нарізати торт скибочками , прикрасити тістечка їстівними сердечками і подавати.
Подібні рецепти
Філе риби на сковороді
Рецепт приготування легких шоколадних тістечок з солодкого картопляного пюре з кавою. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Змастити маслом квадратну форму для пирога, відкласти в сторону. У середній каструлі на повільному вогні розтопити вершкове масло. Забрати каструлю з вог...
Шоколадні тістечка з квасолею і авокадо
Рецепт приготування тістечок з мигдалю, чорної квасолі, шоколаду, какао, кави еспресо і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде приблизно 12 тістечок. солі— 1/8 чайних ложки банку чорної квасолі— 1 штука(450 г) авокадо— 60 грам(близько ½ авокадо) напівсолодкого ш...
Шоколадні тістечка з імбиром
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, меленим імбиром, свіжим імбиром і ванільним екстрактом. опис приготування: Якщо ви хочете зробити тістечка більш пряними, збільште кількість меленого і свіжого імбиру в рецепті. солі— 1/2 чайних ложки меленого імбиру— 1/2 чайних ложки свіжого імбиру—...
Шоколадні тістечка з м'ятним лікером
Рецепт приготування тістечок з гірким шоколадом, шоколадним кремом і м'ятним кремом. опис приготування: Поєднання шоколаду і м'ятного лікеру надає цим тістечком неповторний смак. вершкового масла— 3/4 склянки гіркого шоколаду— 450 грам яйця— 3 штуки ванілі— 1 1/4 чайних ложки солі— 3/4 чайн...
Шоколадні тістечка з горіхами і суфле
Рецепт приготування тістечок з шоколадом, арахісовим маслом, міні-суфле, горіхами пекан і ванільним екстрактом. опис приготування: Тістечка з густим шаром хрустких горіхів пекан, липким суфле і шоколадною глазур'ю піднімуть настрій зимовим вечором. какао— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки е...













