Рецепт Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування шоколадних мафінів з глазур'ю з вершкового масла, вершкового сиру, цукрової пудри і ванілі.
опис приготування:
Ці святкові мафіни красивого червоного кольору всередині прикрасять ваш стіл.
- какао— 2 чайних ложки
- солі— 1 Чайна ложка
- яйця— 2 штуки
- червоного харчового барвника— 1/2 чайних ложки(у вигляді гелю)
- екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
- сколотин— 1 Склянка
- соди— 1 1/2 чайних ложки
- білого оцту— 2 чайних ложки
- для глазурі:палички несолоного вершкового масла— 2 штуки
- вершкового сиру— 360 грам
- екстракту ванілі— 3/4 чайних ложки
2. Електричним міксером збити цукор і вершкове масло на високій швидкості. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати барвник і ванільний екстракт, перемішати.
3. Зменшити швидкість до низької. Додати суміш борошна в три етапи по черзі з двома доповненнями сколотин. Перемішати соду і оцет в невеликій мисці, додати суміш в тісто і збити на середній швидкості 10 секунд.
4. Розділити тісто рівномірно серед паперових вкладишів, заповнюючи кожен на 3/4. випікати близько 20 хвилин. Дати повністю охолонути у формі. Маффіни можуть зберігатися ніч при кімнатній температурі або замороженими до 2 місяців, в герметичній тарі.
5. Приготувати вершкову глазур. Збити вершкове масло і вершковий сир міксером на високій швидкості, від 2 до 3 хвилин. Зменшити швидкість до низької. Додати цукрову пудру, по одній склянці за раз, а потім ванільний екстракт, перемішати до однорідної маси. Глазур може зберігатися в холодильнику до 3 днів. Перед застосуванням нагріти її до кімнатної температури і збити. Змастити глазур'ю маффіни і подавати.
Подібні рецепти
Риба по-новгородски
Рецепт приготування тістечок з шоколадного печива з начинкою з сметани, цукру і вершкового сиру «Філадельфія». опис приготування: Шанувальники печива «Oreo» будуть в захваті від цих смачних тістечок. печива «Oreo»— 450 грам вершкового масла— 4 Ст. ложки вершкового сиру «Філадельфія», — 700 ...
Шоколадні тістечка в вершковою глазурі
Рецепт приготування цукерок з гіркого шоколаду з вершково-ванільною глазур'ю. опис приготування: Шоколадні тістечка в глазурі - десерт для тих, хто не боїться погладшати. гіркого шоколаду— 120 грам палички м'якого вершкового масла— 2 штуки цукру— 2 склянки яйця— 4 штуки ванільного екстракту—...
Хліб з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування дріжджового хліба з посипанням з цукру і кориці і глазур'ю з вершкового сиру, цукрової пудри, молока і ванільного екстракту. Ароматний хліб збере всю родину за сніданком кількість порцій: 6-8 вершкове масло несолоне— 4 Ст. ложки молоко тепле— 1 Склянка вода тепла— 1/3 склянк...
Шоколадний кекс з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування кексу з какао, сметаною і глазур'ю з гіркого шоколаду, вершків і цукру. опис приготування: Кекс для справжніх любителів шоколаду. какао-порошку— 1/3 склянки солі— 1 Чайна ложка соди— 1 1/2 чайних ложки великих яйця— 2 штуки сметани— 1/2 склянки екстракту ванілі— 1 Чайна л...
Шоколадний торт з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування шоколадного торта з портером і глазур'ю зі збитих вершків і шоколаду. опис приготування: Тришаровий торт з вершковою глазур'ю неймовірно смачний і варто витраченого на нього часу. борошна— 4 склянки цукру— 4 склянки соди— 1 Ст. ложка солі— 1 1/2 чайних ложки яйця— 4 шту...