Рецепт Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю

Рецепт Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю
Кількість порцій: 8 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування шоколадних мафінів з глазур'ю з вершкового масла, вершкового сиру, цукрової пудри і ванілі.

опис приготування:

Ці святкові мафіни красивого червоного кольору всередині прикрасять ваш стіл.

  • какао— 2 чайних ложки
  • солі— 1 Чайна ложка
  • яйця— 2 штуки
  • червоного харчового барвника— 1/2 чайних ложки(у вигляді гелю)
  • екстракту ванілі— 1 Чайна ложка
  • сколотин— 1 Склянка
  • соди— 1 1/2  чайних ложки
  • білого оцту— 2 чайних ложки
  • для глазурі:палички несолоного вершкового масла— 2 штуки
  • вершкового сиру— 360 грам
  • екстракту ванілі— 3/4 чайних ложки
Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. У форму для мафінів вкласти паперові вкладиші. Змішати у великій мисці борошно, какао і сіль.

Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю - фото крок 2 2. Електричним міксером збити цукор і вершкове масло на високій швидкості. Додати яйця, по одному за раз, збиваючи після кожного додавання. Додати барвник і ванільний екстракт, перемішати.

Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю - фото крок 3 3. Зменшити швидкість до низької. Додати суміш борошна в три етапи по черзі з двома доповненнями сколотин. Перемішати соду і оцет в невеликій мисці, додати суміш в тісто і збити на середній швидкості 10 секунд.

Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю - фото крок 4 4. Розділити тісто рівномірно серед паперових вкладишів, заповнюючи кожен на 3/4. випікати близько 20 хвилин. Дати повністю охолонути у формі. Маффіни можуть зберігатися ніч при кімнатній температурі або замороженими до 2 місяців, в герметичній тарі.

Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю - фото крок 5 5. Приготувати вершкову глазур. Збити вершкове масло і вершковий сир міксером на високій швидкості, від 2 до 3 хвилин. Зменшити швидкість до низької. Додати цукрову пудру, по одній склянці за раз, а потім ванільний екстракт, перемішати до однорідної маси. Глазур може зберігатися в холодильнику до 3 днів. Перед застосуванням нагріти її до кімнатної температури і збити. Змастити глазур'ю маффіни і подавати.

Подібні рецепти

Шоколадні тістечка з вершковою начинкою

Риба по-новгородски

Рецепт приготування тістечок з шоколадного печива з начинкою з сметани, цукру і вершкового сиру «Філадельфія». опис приготування: Шанувальники печива «Oreo» будуть в захваті від цих смачних тістечок. печива «Oreo»— 450 грам вершкового масла— 4 Ст. ложки вершкового сиру «Філадельфія»,  — 700 ...

Шоколадні тістечка в вершковою глазурі

Шоколадні тістечка в вершковою глазурі

Рецепт приготування цукерок з гіркого шоколаду з вершково-ванільною глазур'ю. опис приготування: Шоколадні тістечка в глазурі - десерт для тих, хто не боїться погладшати. гіркого шоколаду— 120 грам палички м'якого вершкового масла— 2 штуки цукру— 2 склянки яйця— 4 штуки ванільного екстракту—...

Хліб з вершковою глазур'ю

Хліб з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування дріжджового хліба з посипанням з цукру і кориці і глазур'ю з вершкового сиру, цукрової пудри, молока і ванільного екстракту. Ароматний хліб збере всю родину за сніданком кількість порцій: 6-8 вершкове масло несолоне— 4 Ст. ложки молоко тепле— 1 Склянка вода тепла— 1/3 склянк...

Шоколадний кекс з вершковою глазур'ю

Шоколадний кекс з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування кексу з какао, сметаною і глазур'ю з гіркого шоколаду, вершків і цукру. опис приготування: Кекс для справжніх любителів шоколаду. какао-порошку— 1/3 склянки солі— 1 Чайна ложка соди— 1 1/2 чайних ложки великих яйця— 2 штуки сметани— 1/2 склянки екстракту ванілі— 1 Чайна л...

Шоколадний торт з вершковою глазур'ю

Шоколадний торт з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування шоколадного торта з портером і глазур'ю зі збитих вершків і шоколаду. опис приготування: Тришаровий торт з вершковою глазур'ю неймовірно смачний і варто витраченого на нього часу. борошна— 4 склянки цукру— 4 склянки соди— 1 Ст. ложка солі— 1 1/2  чайних ложки яйця— 4 шту...