Рецепт Шашлик зі свинячих реберець

Рецепт Шашлик зі свинячих реберець
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Шашлик на кісточці - що може бути краще! Тільки шашлик зі свинячих реберець - ніжний, соковитий, ароматний. Особисто мені шашлик з реберець подобається навіть більше, ніж звичайний. З пивком — брат, як смачно!

опис приготування:

У нашій родині взагалі вважають за краще для шашлику саме свинячі реберця. вони недорогі, м'ясисті і в них досить жиру для освіти на шашлик хрусткою рум'яної скоринки. Але головне достоїнство реберець, звичайно, кісточка, яку так смачно обгризати Чоловіки взагалі в захваті, особливо якщо до реберцям ще й гарне холодненької пиво подають… брат!

Отже, простий рецепт шашлику зі свинячих реберець, перевірений часом і багатьма шашликовими «гурманами», вашій увазі

  • Свинячі реберця— 2 кілограма
  • Цибуля ріпчаста— 0,5 кілограма
  • кефір— 0,5 L
  • Соєвий соус— 50 мілілітрів
  • імбир мелений— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Пряні трави (естрада, розмарин і т.д.)  — За смаком
  • сіль— За смаком
Шашлик зі свинячих реберець - фото крок 1 Свинячі реберця промити, обсушити, очистити від плівок (їх не повинно бути багато) і розрізати уздовж кісточок на невеликі порційні шматочки. Скласти в каструлю.

Шашлик зі свинячих реберець - фото крок 2 Ріпчасту цибулю почистити, нарізати півкільцями (або кільцями, якщо ви потім збираєтеся надягати їх на шампури разом з м'ясом).

Шашлик зі свинячих реберець - фото крок 3 Лук добре пом'яти, щоб пустив сік, і змішати з кефіром (підійде практично будь-який інший кисломолочний напій - айран, maconi, йогурт), в якому заздалегідь був розчинений цукор, спеціями і пропущеним через прес часником. Сіль не додаємо - м'ясо від неї стає жорстким, а ось соєвий соус (тільки хорошої якості!) підлити в каструлю можна. Гарненько перемішуємо і прибираємо каструлю в холодильник. Чим краще і молодше свинина, тим менше її потрібно маринувати. В принципі, молоде свіже м'ясо можна смажити практично відразу. Але якщо свинка була вже в літах, і м'ясо жестковатое, поставте каструлю в холод хоча б на ніч.

Шашлик зі свинячих реберець - фото крок 4 через 1-12 годин виймаємо каструлю з холодильника і даємо м'ясу «зігрітися» хвилин 20-30, після чого нанизуємо його на шампури уздовж кісточки або кладемо на решітку, солимо і запікаємо на вугіллі, періодично поливаючи кефіром, розведеним з водою, квасом, вином і т.д.

Шашлик зі свинячих реберець - фото крок 5 Їмо, що nahvalivaem!

Подібні рецепти

Шашлик з реберець свинячих

Плов зі свинячих реберець

Їдете на природу? А курку на мангалі вже набридло запікати? Тоді цей простий рецепт шашлику з реберець свинячих якраз вам підійде! Дуже смачно виходить і соковито — та ще й швидко! опис приготування: Якщо ви все ще задається питанням, як приготувати шашлик з реберець свинячих, і навіщо це потр...

Шашлик зі свинячих реберець і маринад

Шашлик зі свинячих реберець і маринад

Шашлик зі свинячих реберець і маринад відмінно вміє робити мій друг. Його рецепт дозволяє завжди приготувати смачний і красивий шашлик. Можу з вами поділитися "; секретними матеріалами ";! опис приготування: Шашлик зі свинячих реберець і маринад робляться дуже просто і швидко. Потрібно тільки...

Харчо зі свинячих реберець

Харчо зі свинячих реберець

Не знаю, що приготувати на обід? Може вам сподобається цей простий рецепт харчо зі свинячих реберець. дивно ароматне, ситне і дуже смачна страва для всієї родини. опис приготування: Цей грузинський суп можна приготувати з самих стандартних інгредієнтів, які є в більшості холодильником. Дивовиж...

Шурпа з свинячих реберець

Шурпа з свинячих реберець

Поживна і калорійне блюдо дуже актуально в холодну пору. Цей жирний суп чудово зігріває, особливо до смаку він доведеться чоловікам. опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати шурпу зі свинячих реберець. Смачне східне блюдо припаде до смаку буквально кожному. правда, ми замінили м'ясо ...

Суп зі свинячих реберець

Суп зі свинячих реберець

думаєте, який супчик приготувати на обід? Ось Вам ідея - суп зі свинячих реберець! Дуже смачний і ситний! опис приготування: Приготуйте суп зі свинячих реберець за цим рецептом, і Ви не пошкодуєте! Суп настільки поживний, що цілком може замінити навіть друга страва. А вже про його смакових яко...