Рецепт Щука в фользі
Щука в фользі — примітивний рецепт для тих, хто не знає, як приготувати щуку. хоча примітивний — не означає гірший. Блюдо виходить чудове. Спробуйте!
опис приготування:
Рецепт для ледарів. щука — риба дуже смачна, і способів її приготувати — безліч. І, мабуть, найпростіший з них — це щука, запечена в фользі. Рибка виходить ніжною і смачною, а якщо ще хорошими спеціями приправити — то і ароматною. При цьому, рецепт настільки простий, що опанує їм навіть школяр.
Удачі в приготуванні, друзі!
- щука— 1 штука
- Лимон великий— 1 штука
- спеції— — За смаком
- майонез— 50 мілілітрів
Щучку нашу необходимо выпотрошить, отрезать ей все жабры — все стандартно, как и с любой другой рыбкой.
Смазываем щуку снаружи и изнутри лимонным соком, натираємо улюбленими спеціями (як на мене, идеально подходят тимьян, розмарин і koriandr, ну и конечно же соль и перец). В брюшко вставляем несколько долек лимона — тогда щука лучше пропитается лимончиком.
Сверху немножечко обливаем щуку майонезом. це опціонально, для пущей жирности. Если придерживаетесь правильного питания — можете обойтись без майонеза и просто сбрызнуть оливковым маслом.
Деко застилає фольгою. Аккуратненько перекладываем на фольгу нашу щучку.
Аккуратно заворачиваем рыбу в фольгу. Слишком плотно не надо — иначе порвется в процессе.
Загружаем противень в духовку, вже розігріту до 200 градусів.
через 20 минут после этого достаем противень, раскрываем фольгу и отправляем рыбку обратно в духовку. запікаємо ще 10-15 хвилин до готовності.
власне, рибка готова!
Остается только красиво подать ее на стол. Тут оставляю вам простор для фантазий Удачи!
Подібні рецепти
Щука в духовці у фользі
Якщо вам попався такий трофей як щука, то можете сміливо її фарширувати. Таке блюдо стане головним на будь-якому святковому столі, а її зовнішній вигляд вразить навіть найвибагливішого естета. опис приготування: Варити щуку на цей раз я не стала і запекти її захотілося по-особливому, тому вирі...
Щука тушкована
Рецепт приготування тушкованою щуки. опис приготування: Тушкована щука - дуже смачне і ніжне блюдо. Подавайте тушковану щуку з відвареною картоплею і свіжими овочами. приготування: Очистити і добре промити щуку. Нарізати невеликими шматочками і викласти в глибоку сковороду. Посипати щуку рибно...
Щука в сметані
смачна, ніжна, з вершковим смаком сметани… Чи не щука, а принадність. Цей простий рецепт щуки в сметані доведе, що м'ясо щуки зовсім не сухий, просто потрібно вміти правильно його приготувати. опис приготування: Цей класичний рецепт щуки в сметані додасть у ваше меню вибрати останній смачна ст...
Щука в соусі карі з овочами
Дуже зручне блюдо: 2 в 1. І риба, і овочі запікаються разом. Картопля встигає запектися, а морква і буряк злегка al dente. кількість порцій: 4-5 щука— 2 штуки(невеликі) лимон— 1/2 штуки приправа "карри" — 5 грам цибуля ріпчаста— 1 штука(середня) вершки 20% — 100 мілілітрів сіль, перець— грам(...
Фарширований короп у фользі
Риба дуже корисна, так як в ній міститься багато фосфору і йоду. Тому її слід обов'язково включати в раціон. Існує багато способів приготувати смачну рибу (наприклад, в запекти фользі). опис приготування: Хочете зробити смачну рибну страву, але не знаю,, як? тоді прочитайте, як приготувати фар...