Рецепт Щука тушкована

Рецепт Щука тушкована
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування тушкованою щуки.

опис приготування:

Тушкована щука - дуже смачне і ніжне блюдо. Подавайте тушковану щуку з відвареною картоплею і свіжими овочами.

приготування:

Очистити і добре промити щуку. Нарізати невеликими шматочками і викласти в глибоку сковороду. Посипати щуку рибної приправою, додати лавровий лист, горошини запашного перцю, трохи солі, подрібнений часник, соняшникова олія, 1 стакан води і лимонний сік. Добре перемішати всі інгредієнти і поставити маринуватися в холодильник на 4 години або на ніч. Поставити сковороду з рибою на вогонь і довести до кипіння. Потім зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 40 хвилин. Прибрати сковороду з вогню і дати постояти протягом 5 хвилин. Потім відразу ж подати до столу.


  • щука— 1 штука
  • соняшникової олії— 2 Ст. ложки
  • приправи для риби— 20 грам
  • часнику— 7 зубчиків
  • горошин запашного перцю— 6 штук
  • лаврові листки— 2 штуки
  • лимон, сік— 1 штука
Тушкована щука - дуже смачне і ніжне блюдо. Подавайте тушковану щуку з відвареною картоплею і свіжими овочами.

приготування:

Очистити і добре промити щуку. Нарізати невеликими шматочками і викласти в глибоку сковороду. Посипати щуку рибної приправою, додати лавровий лист, горошини запашного перцю, трохи солі, подрібнений часник, соняшникова олія, 1 стакан води і лимонний сік. Добре перемішати всі інгредієнти і поставити маринуватися в холодильник на 4 години або на ніч. Поставити сковороду з рибою на вогонь і довести до кипіння. Потім зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 40 хвилин. Прибрати сковороду з вогню і дати постояти протягом 5 хвилин. Потім відразу ж подати до столу.


Подібні рецепти

Фарширована щука в духовці

Щука, тушкована з цибулею

Якщо вам попався такий трофей як щука, то можете сміливо її фарширувати. Таке блюдо стане головним на будь-якому святковому столі, а її зовнішній вигляд вразить навіть найвибагливішого естета. опис приготування: Варити щуку на цей раз я не стала і запекти її захотілося по-особливому, тому вирі...

Щука в фользі

Щука в фользі

Щука в фользі — примітивний рецепт для тих, хто не знає, як приготувати щуку. хоча примітивний — не означає гірший. Блюдо виходить чудове. Спробуйте! опис приготування: Рецепт для ледарів. щука — риба дуже смачна, і способів її приготувати — безліч. І, мабуть, найпростіший з них — це щука, зап...

Щука в сметані

Щука в сметані

смачна, ніжна, з вершковим смаком сметани… Чи не щука, а принадність. Цей простий рецепт щуки в сметані доведе, що м'ясо щуки зовсім не сухий, просто потрібно вміти правильно його приготувати. опис приготування: Цей класичний рецепт щуки в сметані додасть у ваше меню вибрати останній смачна ст...

Щука в соусі карі з овочами

Щука в соусі карі з овочами

Дуже зручне блюдо: 2 в 1. І риба, і овочі запікаються разом. Картопля встигає запектися, а морква і буряк злегка al dente. кількість порцій: 4-5 щука— 2 штуки(невеликі) лимон— 1/2 штуки приправа "карри"  — 5 грам цибуля ріпчаста— 1 штука(середня) вершки 20%  — 100 мілілітрів сіль, перець— грам(...

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби. опис приготування: Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особлив...