Рецепт Щи з шинкою
Рецепт приготування російських щей з шинкою на кісточці, капустою, морквою, ріпою, цибулею, помідорами, петрушкою і сметаною.
опис приготування:
щи, мабуть, найулюбленіший суп російської людини. Щи готуються з м'ясом, рибою, грибами і т.д., але незмінним інгредієнтом була і залишається капуста, свіжа або квашена. Сьогодні ми спробуємо приготувати борщ на основі шинки.
приготування:
У велику каструлю помістити шинку на кісточці, залити холодною водою і довести до кипіння. Варити до готовності. Вийняти шинку з бульйону, відокремити м'ясо від кісток і нарізати на маленькі шматочки.
Нашаткувати капусту і додати в бульйон. Варити до тих пір, поки капуста не стане м'якою.
Дрібно нарізати цибулю, корінь петрушки, ріпу і морква. Розтопити масло у великій сковороді, викласти нарізані овочі і обсмажити до м'якості. Додати томатну пасту або помідори і смажити ще 2-3 хвилини. Викласти обсмажені овочі в м'ясний бульйон.
У глиняний горщик помістити шматочки шинки, залити приготовлені щі зверху і довести до кипіння. Прикрасити суп подрібненою зеленню петрушки і подавати зі сметаною.
- ветчины на косточке— 300 грам
- капусти— 300 грам
- морква— 1 штука
- буряк— 1 штука
- цибулина— 1 штука
- корінь петрушки— 1 штука
- помидора или томатная паста— 2 штуки
- топленого масла— 1 Ст. ложка
- горошини чорного перцю— 2 штуки
- лаврові листки— 2 штуки
- сметани— 2 Ст. ложки
- гілочки петрушки— 4 штуки
- сіль— За смаком
приготування:
У велику каструлю помістити шинку на кісточці, залити холодною водою і довести до кипіння. Варити до готовності. Вийняти шинку з бульйону, відокремити м'ясо від кісток і нарізати на маленькі шматочки.
Нашаткувати капусту і додати в бульйон. Варити до тих пір, поки капуста не стане м'якою.
Дрібно нарізати цибулю, корінь петрушки, ріпу і морква. Розтопити масло у великій сковороді, викласти нарізані овочі і обсмажити до м'якості. Додати томатну пасту або помідори і смажити ще 2-3 хвилини. Викласти обсмажені овочі в м'ясний бульйон.
У глиняний горщик помістити шматочки шинки, залити приготовлені щі зверху і довести до кипіння. Прикрасити суп подрібненою зеленню петрушки і подавати зі сметаною.
Подібні рецепти
Яловичина, смажена на сковороді
Ескалоп - це тонкий шматочок м'яса, обсмажений до хрусткої скоринки. Він може бути з будь-якого м'яса: свинини, яловичини, телятини і навіть курки. У нас ескалоп зі свинини з чебрецем і пармской шинкою. опис приготування: Трави при приготуванні цього рецепта можна брати будь-які: шавлія, розма...
Феттучині з sparzheм, зеленим горошком і шинкою
Рецепт приготування пасти Феттучіні зі спаржею, шматочками шинки, часником, грибами кремини, зеленим горошком, вершками, помідорами чері, сиром Пармезан і зеленою цибулею. опис приготування: Ніжна вершкова паста з шинкою, спаржею, грибами і помідорами дуже ситна і смачна. тонкої спаржі— 240...
Гриссини з пармской шинкою
Сьогодні ми будемо готувати вишукану і неймовірно смачну закуску, яка відмінно підійде для урочистостей, а так само для фуршету. З цим чудовим італійським рецептом ваше свято вдасться на славу. опис приготування: Така закуска поширена в італійській кухні, але і на нашій території вона зустріча...
Вершкова паста з шинкою
Рецепт вершкової пасти з шинкою кожна італійська домогосподарка знає як "; отче наш ";. це — одне з базових страв італійської кухні, які одночасно і смачні, і прості в приготуванні. опис приготування: цікаво, що в Італії вершкова паста з шинкою подається не як основне блюдо, а як перше. Тобто,...
Листкові палички з шинкою
Листкові палички з шинкою — дуже оригінальна, красива і смачна випічка. Побачивши такий апетитною палички буквально течуть слинки. Приготування листкових паличок, до речі, не займе багато часу. опис приготування: Листкові палички з шинкою — дуже просте блюдо, вимагає лише трохи спритності рук,...