Рецепт Щи з молодої капусти з вешенками

Рецепт Щи з молодої капусти з вешенками
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 40 хв.
Багато хто навіть влітку не уявляють собі обіду без першої страви. Легкі щі з насиченим смаком грибів та свіжих овочів порадують любителів супів. Рецепт зовсім простий, готуйте із задоволенням!

опис приготування:

Молода капуста дуже ніжна, і варити її потрібно зовсім недовго. Тому черговість закладки в щах з молодою капустою інша, ніж в зимових варіантах. Лавровий лист в літні щі я не кладу, а додаю побільше кропу і зеленої цибулі.


  • гливи— 300 грам
  • капуста білокачанна— 600 грам(небольшой вилок молодой капусты)
  • картопля— 4-5 штук(молодий)
  • морква— 2 штуки(молода)
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • цибуля зелена— 1 пучок
  • кріп— 1/2 пучка
  • томатний сік— 250 мілілітрів
  • масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • чорний перець— 1 щіпка
Щи з молодої капусти з вешенками - фото крок 1 В разогретое масло опустите нашинкованные вешенки и пару минут обжарьте. Добавьте шинкованный репчатый лук и белую часть зеленого лука. Морква нашинкуйте соломкой и тоже выложите к овощам. пасеруйте, помішуючи і не дуже зарумянівая.

Щи з молодої капусти з вешенками - фото крок 2 Вылейте в сковороду томатный сок и тушите минут пять.

Щи з молодої капусти з вешенками - фото крок 3 У киплячу воду (2 L) опустите молодой картофель брусочками. Варите почти до готовности, посолити за смаком.

Щи з молодої капусти з вешенками - фото крок 4 Тонко нашинкуйте капусту и среднюю часть зеленого лука.

Щи з молодої капусти з вешенками - фото крок 5 Вылейте в щи содержимое сковороды и дайте закипеть. Варіть пару хвилин.

Щи з молодої капусти з вешенками - фото крок 6 Опустите в суп капусту и доведите до кипения. Если любите похрустывающую капусту, выключайте нагрев. Если обычную – варите пару минут.

Щи з молодої капусти з вешенками - фото крок 7 Под крышку добавьте рубленую зелень и дайте щам настояться минут 20.

Щи з молодої капусти з вешенками - фото крок 8 При подаче налейте щи "с горочкой", добавьте в тарелки свежую зелень и черный перец. І, звичайно, сметану!

Подібні рецепти

Гречка з вешенками

Голубці з молодої капусти з фаршем і сочевицею

Гречка з вешенками - це просте блюдо, яке відноситься більше до повсякденної їжі. Але це - відмінний гарнір, який підходить до будь-якого виду м'яса і птиці. просто, ситно, смачно - ось його опис. опис приготування: Щоб дізнатися, як приготувати гречку з вешенками, досить просто прочитати цей ...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Голубці з квашеної капусти

Голубці з квашеної капусти

Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...

Гратен з кольорової капусти

Гратен з кольорової капусти

Простим рецептом грата з цвітної капусти, приготованим в духовці, зі мною поділилася подруга. страва — просте, але дуже смачне. У Вас вийде смачні хрусткі капуста під ніжним соусом! опис приготування: Гратен з кольорової капусти — одне з моїх улюблених страв. Проколів тверду сирну корочку, ви ...

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти

Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...