Рецепт Щи з молодої капусти з вешенками
Багато хто навіть влітку не уявляють собі обіду без першої страви. Легкі щі з насиченим смаком грибів та свіжих овочів порадують любителів супів. Рецепт зовсім простий, готуйте із задоволенням!
опис приготування:
Молода капуста дуже ніжна, і варити її потрібно зовсім недовго. Тому черговість закладки в щах з молодою капустою інша, ніж в зимових варіантах. Лавровий лист в літні щі я не кладу, а додаю побільше кропу і зеленої цибулі.
- гливи— 300 грам
- капуста білокачанна— 600 грам(небольшой вилок молодой капусты)
- картопля— 4-5 штук(молодий)
- морква— 2 штуки(молода)
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- цибуля зелена— 1 пучок
- кріп— 1/2 пучка
- томатний сік— 250 мілілітрів
- масло рослинне— 2 Ст. ложки
- чорний перець— 1 щіпка
Вылейте в сковороду томатный сок и тушите минут пять.
У киплячу воду (2 L) опустите молодой картофель брусочками. Варите почти до готовности, посолити за смаком.
Тонко нашинкуйте капусту и среднюю часть зеленого лука.
Вылейте в щи содержимое сковороды и дайте закипеть. Варіть пару хвилин.
Опустите в суп капусту и доведите до кипения. Если любите похрустывающую капусту, выключайте нагрев. Если обычную – варите пару минут.
Под крышку добавьте рубленую зелень и дайте щам настояться минут 20.
При подаче налейте щи "с горочкой", добавьте в тарелки свежую зелень и черный перец. І, звичайно, сметану!
Подібні рецепти
Голубці з молодої капусти з фаршем і сочевицею
Гречка з вешенками - це просте блюдо, яке відноситься більше до повсякденної їжі. Але це - відмінний гарнір, який підходить до будь-якого виду м'яса і птиці. просто, ситно, смачно - ось його опис. опис приготування: Щоб дізнатися, як приготувати гречку з вешенками, досить просто прочитати цей ...
Гарнір з цвітної капусти
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...
Голубці з квашеної капусти
Голубці з квашеної капусти в домашніх умовах ще називають сарма. Це ароматне і соковите блюдо, яке так популярно на угорській кухні, але у кожної господині є свій секрет приготування. опис приготування: Незвичайне рішення — голубці з квашеної капусти в домашніх умовах. Це істинно угорську стра...
Гратен з кольорової капусти
Простим рецептом грата з цвітної капусти, приготованим в духовці, зі мною поділилася подруга. страва — просте, але дуже смачне. У Вас вийде смачні хрусткі капуста під ніжним соусом! опис приготування: Гратен з кольорової капусти — одне з моїх улюблених страв. Проколів тверду сирну корочку, ви ...
Гарнір з капусти
Гарнір з капусти готується дуже легко і просто. ЕТА ovoshtnaya театралізоване, яка готується з найбільш тривіальних інгредієнтів — морквини, капусти, лука. Має яскравий смак і добре підходить до м'ясних страв. опис приготування: Гарнір з капусти — прекрасне доповнення до будь-якого м'ясної стр...