Рецепт Щи репяние

Рецепт Щи репяние
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування російських щей з ріпи, брукви, квашеної капусти і капустяного розсолу на основі квасу.

опис приготування:

Репяние щі - найпростіший рецепт російських щей. Від звичайних щей вони відрізняються лише додаванням в м'ясний бульйон брукви, ріпи і капустяного розсолу. Спробуйте приготувати репяние селянські щи на квасі.

приготування:

Очистити і нарізати цибулину і петрушку. Додати в сковороду разом з рослинним маслом і обсмажити до готовності. Очистити зубчик часнику, подрібнити і розтерти з сіллю.

Ріпу і брукву очистити і промити під холодною водою, а потім нарізати дрібними шматочками. У великій каструлі довести до кипіння квас і капустяний розсіл. Додати ріпу і брукву в каструлю. Додати обсмажені цибулю і петрушку і квашену капусту. варити щі, поки овочі не стануть м'якими, приблизно 30 хвилин. для 5 хвилин до готовності додати подрібнений часник.

Розділити щі між тарілками, посипати подрібненим кропом і відразу ж подавати.


  • буряк— 2 штуки(по 150 г)
  • бруква— 1/2 штуки(150 г)
  • квашена капуста— 200 грам
  • капустный рассол— 1/2 склянки
  • квас— 2 L
  • цибулина— 1 штука
  • корінь петрушки— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • кріп— 1 Ст. ложка
  • рослинна олія— 1 Ст. ложка
Репяние щі - найпростіший рецепт російських щей. Від звичайних щей вони відрізняються лише додаванням в м'ясний бульйон брукви, ріпи і капустяного розсолу. Спробуйте приготувати репяние селянські щи на квасі.

приготування:

Очистити і нарізати цибулину і петрушку. Додати в сковороду разом з рослинним маслом і обсмажити до готовності. Очистити зубчик часнику, подрібнити і розтерти з сіллю.

Ріпу і брукву очистити і промити під холодною водою, а потім нарізати дрібними шматочками. У великій каструлі довести до кипіння квас і капустяний розсіл. Додати ріпу і брукву в каструлю. Додати обсмажені цибулю і петрушку і квашену капусту. варити щі, поки овочі не стануть м'якими, приблизно 30 хвилин. для 5 хвилин до готовності додати подрібнений часник.

Розділити щі між тарілками, посипати подрібненим кропом і відразу ж подавати.


Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Окрошка закваска (класичний рецепт)

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...