Рецепт Печериці гриль

Рецепт Печериці гриль
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Крім усіма улюблених шашликів і ковбасок-гриль, не зайвим на природі, столі будуть і овочі в свіжому або запеченому вигляді. Пропоную рецепт, як приготувати шампіньйони гриль. Відмінна ситна закуска.

опис приготування:

Гриби - дуже ситний продукт, який люблять більшість. Їх можна приготувати самим різним способом: запекти, посмажити або зварити. Печериці на грилі мають приємний аромат і красивий, золотистий малюнок від решітки. Їх можна запекти у фользі або ж без неї, зробити з начинкою або залишити як є. Перед приготуванням на грилі краще замаринувати гриби.

  • печериці— 1 кілограм
  • майонез— 5 Ст. ложок
  • крем— 5 Ст. ложок
  • Сіль і мелений перець білий— За смаком
печериці гриль - фото крок 1 1. Для цього рецепта гриби не очищаю, а тільки дуже добре промиваю від бруду під струменем проточної води. Відкидаю на друшляк, щоб пішла волога. Перекладаю гриби в миску і посипаю сіллю.

печериці гриль - фото крок 2 2. Додаю до просоленим грибів сметану і майонез, потім ретельно руками перемішую і обмазую кожен гриб. Додаю білий мелений перець і залишаю гриби на півгодини.

печериці гриль - фото крок 3 3. Перекладаю гриби на решітку-гриль і відправляю на вугілля, регулярно перевертаю, щоб золотава скоринка утворилася з усіх боків.

печериці гриль - фото крок 4 4. Готові гриби перекладаю в тарілку і подаю до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Екстра швидка курка гриль

Прісні пироги з капустою

Швидкий рецепт приготування курки-гриль. опис приготування: Ви можете приготувати курку гриль менш, чим за 90 хвилин? З нашим рецептом Вам це, безумовно, вдасться. Крім швидкості, наша курка виходить ще і дуже смачною і соковитою. Приготуйте овочі, поки курка буде в духовці, і Ви отримаєте осн...

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

Філе-Лойна норвезької сьомги гриль

опис приготування: Норвезька сьомга-гриль 4 шт. філе loynov (спинок) норвезької сьомги по 170 г 4 ст. L. соняшникової олії суміш спецій 2 ст. L. порошку копченої паприки 1 ст. L. цибулевого порошку 1 ст. L. порошку кмину ½. L. кайенского перцю 1 ст. L. солі Норвезьку сьомгу обваляти в приготовле...

Гратен з кабачками гриль

Гратен з кабачками гриль

Гратен з кабачками — прекрасне блюдо для літнього обіду або вечері. Попередньо обсмажені овочі на грилі, запечені під ніжним вершковим соусом і сирною скоринкою. опис приготування: Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся як приготувати "; Гратен з кабачками гриль ";. Це легке і смачне блюдо чудов...

Гриль-піца

Гриль-піца

Простий спосіб приготувати піцу на грилі. опис приготування: Замісити тісто в круглий кульку (з 1 8-ми дюймову піцу). Розкачати тісто в круглий коржик. Змастити основу маслом за допомогою пензлика. Покласти корж на гриль і запікати протягом 4-5 хвилин при слабкому вогні. потім, промаслити стор...

Соус до овочів гриль

Соус до овочів гриль

Це мій улюблений соус, який я готую з приводу і без. Найкраще він підходить до овочів, приготованим на грилі. Соус виходить дуже ароматним, пікантним і яскравим. рекомендую! опис приготування: Вашій увазі пропоную простий рецепт приготування соусу до овочів гриль. Він чудово поєднується не тіл...