Рецепт Хліб з грушами

Рецепт Хліб з грушами
Час приготування: 1 г. 20 хв.
Рецепт приготування хліба з тертими грушами, волоськими горіхами, корицею і ванільним екстрактом. Незвичайний хліб з грушами і горіхами стане родзинкою на вашому столі.

кількість порцій: 8-10
  • мука— 3 склянки
  • сода— 1 Чайна ложка
  • розпушувач— 0,25 чайних ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • кориця мелена— 1 Ст. ложка
  • грецькі горіхи— 1 Склянка
  • вершкове або рослинне масло— 0,75 склянки
  • цукор— 2 склянки
  • стиглі груші— 2 склянки(потерти м'якоть на тертці)
  • ванільний екстракт— 2 чайних ложки
  • яйця— 3 штуки
  • яйця— 3 штуки(злегка збити)
Хліб з грушами - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів і злегка змастити форму для хліба маслом. змішати борошно, соду, розпушувач, сіль і корицю у великій мисці, перемішати виделкою. Якщо ви використовуєте горіхи, візьміть 1/4 склянки борошняної суміші і в невеликій мисці змішати з подрібненими волоськими горіхами. Очистити груші від шкірки і серцевини, потім натерти їх на тертці, щоб у вас вийшло приблизно 2 чашки.

Хліб з грушами - фото крок 2 2. У середній мисці об'єднати вершкове або рослинне масло, яйця, цукор, терті груші, горіхову суміш (якщо використовується) і ванільний екстракт, добре перемішати. Додати грушевий суміш в борошно, перемішати до тих пір, поки тісто не стане рівномірно вологим.
Викласти тісто в підготовлену форму і випікати в розігрітій духовці протягом 60 — 70 хвилин, доти, поки хліб не підрум'яниться.

Хліб з грушами - фото крок 3 3. Дати хлібу охолонути в формі на решітці близько 10 хвилин, накривши кухонним рушником. Потім викласти його на решітку для повного охолодження, верхньої стороною вгору.

Хліб з грушами - фото крок 4 4. Перед подачею ви можете посипати хліб цукровою пудрою або полити глазур'ю, змішаний 3 столові ложки молока, щіпку ванілі і 2 чашки цукрової пудри.

Подібні рецепти

Сосиски з грушами, смажені на грилі

Лимонні маффіни на кефірі

Рецепт сосисок з грушами на грилі. Нарізані груші стають виключно солодкими в такому варіанті приготування. опис приготування: Розігріти гриль до середньо-високої температури. Збийте лимонний сік з гірчицею. додайте масло, сіль, перець і добре перемішайте. змастіть груші 2 столовими ложками пр...

Хліб «черепашки»

Хліб «черепашки»

Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...

Хліб дарницький в хлібопічці

Хліб дарницький в хлібопічці

Придивіться до цього цікавого рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб дарницький в хлібопічці на власній кухні. такий смачний, з медовим ароматом, теплий і запашний може бути тільки вдома. опис приготування: Коли вдома печеться хліб, то його дух і аромат заповнює всю квартиру. Завдяки цьо...

Французький хліб

Французький хліб

Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...

Хліб «Antipasto»

Хліб «Antipasto»

Рецепт приготування італійського хліба з начинкою з сиру, olivok і зелений. опис приготування: Розкачати тісто на 12×15 дюймовий прямокутник. Змастити тісто оливковою олією за допомогою пензлика. викласти пепероні, тертий сир моцарелла, маслини і італійські приправи. Щільно скрутіть бортики уз...