Рецепт Гуляш з картопляним пюре
Сьогодні у нас гуляш зі свинини з картопляним пюре. блюдо ситне, корисне і смачне. Відмінно підійде на друге в обід або на вечерю зі свіжими овочами і соліннями.
опис приготування:
загул — блюдо угорської кухні, який готується традиційно з томатом і перцем. Але за довгі роки в нашій країні гуляш трохи видозмінився. Його готують в усіх підприємствах громадського харчування, від заводської їдальні до ресторану. це, як правило, шматочки м'яса в густому соусі. причому, якщо угорський гуляш готують з яловичини, то наш гуляш може бути зі свинини, індички або курки. У будь-якому випадку блюдо просте, але дуже смачне, можна сказати народне.
- м'якоть свинини— 500 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- Соняшникова олія— 30 мілілітрів
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- Вершкове масло— 30 грам
- часник— 2 зубчики
- крохмаль— 2 Ст. ложки
М'якоть свинини помийте, наріжте невеликими шматочками і викладіть в казан або каструлю з товстим дном.
Налийте соняшникову олію і підсмажте свинину до легкої рум'яної скоринки.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Викладіть в казан з м'ясом.
морква очистіть, помийте і наріжте. Додайте в казан.
Налийте в каструлю 500 мл. води. Посоліть і поперчіть за смаком.
Накрийте казан кришкою і тушкуйте свинину з морквою і цибулею до готовності на невеликому вогні.
Додайте томатну пасту. В 70 мл. холодної води розведіть 2 столові ложки крохмалю і влийте в гуляш.
Гасіть гуляш ще 5-7 хвилин і вимикайте. Якщо потрібно додайте чайну ложку цукру і за бажанням подрібнений часник.
Картопля очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в каструлю і залийте водою, сіль за смаком.
Варіть картоплю до готовності, воду злийте і додайте вершкове масло. Приготуйте пюре.
Гуляш з картопляним пюре готовий. Можна подавати до столу.
Подібні рецепти
Грудка індички в мультиварці «Redmond»
Рецепт салату з картоплею, перцем і шматочками смаженого м'яса. опис приготування: Обсмажувати перець поблано протягом 5 хвилин до підсмаженої скоринки. Перекласти чилі в миску і загорнути плівкою, дати охолонути. зняти шкірку, видалити стебло і насіння. промити, а потім нарізати смужками. Тим...
Гуляш з яловичини з грибами
Гуляш з яловичини з грибами — це справжнє осіннє блюдо, адже в ньому є все, щоб сімейна вечеря пройшов в теплій домашній обстановці: і соковите м'ясо, і ароматні грибочки, а також багато овочів. опис приготування: Я, звичайно, не знаю у кого як, але особисто мені холодними осінніми вечорами д...
Гуляш з яловичини з картоплею
загул — національне угорське блюдо з м'ясом і обов'язково паприкою. На Кубані теж популярний гуляш з яловичини з картоплею. Я знаю його з дитинства і вважаю відмінним сімейним блюдом. Ситно і смачно! опис приготування: Гуляш з яловичини з картоплею готується довго. Якщо ви хочете, щоб яловичи...
Гуляш з яловичини з овочами
Гуляш з яловичини з овочами — це дуже смачне і ситне блюдо, приготоване в китайському стилі. Це пряна і апетитне блюдо чудово підійде в якості легкої вечері або обіду на швидку руку. опис приготування: Готується гуляш з яловичини з овочами досить просто і швидко. Важливо тільки заздалегідь зам...
Гуляш з індички з підливою
Гуляш з індички з підливою - це прекрасний вибір для вечері або обіду. Індичку прийнято вважати дієтичним м'ясом, тому можете не переживати про зайві кілограми. А підливою можна полити гарнір. опис приготування: Дуже смачним і поживним виходить гуляш з індички. він нежирний, але завдяки полива...