Рецепт Грузді солоні зі сметаною
Ця старовинна російська закуска, якої колись віддавали данину і і в трактирах, і в палацах, подобається вегетаріанцям і м'ясоїди. розповідаю, як приготувати грузді солоні зі сметаною!
опис приготування:
За своєю поживної цінності грузді відносяться до першої категорії їстівних грибів. Вони широко використовуються в харчовій промисловості, а в нашій країні заготовлюються в великих масштабах з незапам'ятних часів — кажуть, солоні білі грузді ще в XVII столітті бочками везли з дали-далекій до столу царя Олексія Михайловича, до того хотілося самодержцю в пост поїсти цих ароматних хрустко грибків!.. Тому і називають білий груздь, кращий з усього цього сімейства, & Quot; царським грибом ";.
З тих пір багато чого змінилося, але тільки не стосовно солоних груздів — вони як і раніше чудо, як хороші як закуски. А заправлені сметаною, s порт, ukropčikom — це просто казка!
Приготувати грузді солоні зі сметаною — простіше простого, але я все-таки розповім, як це робиться.
- грузді солоні— 300 грам
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- пучок кропу— 1 штука
- крем— 0,5 склянки
- Чорний перець мелений— 2-3 Щепоток
Цибулю почистити і нарізати тонкими півкільцями. Злегка пом'яти руками і додати до грибів.
кріп вимити, обсушити й подрібнити ножем.
Сметану змішати з чорним перцем і кропом.
Викласти сметану в миску з грибами та цибулею, добре перемішати.
Охолодити і подати на стіл в якості холодної закуски;).
Подібні рецепти
Морський коктейль
До вашої уваги — рецепт приготування солоних груздів з часником і кропом. Виходять дуже смачненькі грибочки — добра закуска або відповідний інгредієнт для салату. опис приготування: Ще за часів Київської Русі грузді вважалися цінними грибами, тому в російській кухні збереглася велика кількість...
Солоні гриби зі сметаною
Якщо ви вирішили побалувати смачною закускою своїх близьких, то зверніть увагу на цей рецепт і дізнайтеся, як приготувати солоні гриби зі сметаною. Всього добу - і у вас буде дивовижна закуска. опис приготування: Дуже зручний рецепт грибів солоних зі сметаною. але перш, ніж подати їх до столу,...
Солоні білі гриби
В осінні теплі дні так хочеться погуляти по лісі, відпочити душею і тілом. У такі дні в лісі все частіше зустрічаються білі гриби. Сьогодні розповім вам, як приготувати солоні білі гриби. опис приготування: Такі солоні грибочки стануть чудовою холодною закускою на святковому столі. Гриби вже м...
Солоні огірки без закачування
На мою думку, солоні огірки набагато смачніше маринованих. А ще вони корисні, так як при їх приготуванні не використовується оцет. Пропоную класичний варіант приготування солоних огірків. опис приготування: Сьогодні хочу розповісти, як приготувати солоні огірки без закачування. Це рецепт моєї ...
Солоні грибочки
Цей рецепт соління грибів перевірений часом і роками. Якщо ви шукаєте надійний спосіб, дивіться рецепт. Головне - зібрати свіжі їстівні грибочки, а як їх зберегти на зиму, ми зараз розповімо. опис приготування: Очистіть і промийте гриби, потім відваріть протягом півгодини в підсоленій воді. По...