Рецепт Грог класичний

Рецепт Грог класичний
Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв.
Грог складається з заварного чаю змішаного з ромом. Аромату додають спеції змішані з лимоном і цукром. Цей напій має зігрівальні властивості, до того ж він відмінно піднімає настрій!

опис приготування:

Назва цього напою походить від прізвиська англійського адмірала, який видавав морякам, замість чистого рому, ром розбавлений водою. Тут же представлено простий рецепт приготування грогу класичного. Щоб приготувати грог вам знадобиться: ром, чай, лимон, гвоздика, кориця і цукор коричневий. пийте гарячим, гарного дня!

  • чай чорний— 5 грам
  • гвоздика— 5 штук
  • цукор коричневий— 20 грам
  • лимон— 1/2 штуки
  • Кориця в паличках— 1 штука
  • ром темний— 80 мілілітрів
грог класичний - фото крок 1 заварюємо чай, розраховуючи так: 2 чайні ложечки на 300мл води.

грог класичний - фото крок 2 Вичавлюємо в чай ​​лимон і додаємо спеції і коричневий цукор. даємо настоятися 5-7 хвилин, під кришкою.

грог класичний - фото крок 3 У склянки наливаємо ром, кладемо по часточці лимона і наливаємо проціджений чай.

грог класичний - фото крок 4 Все готово! Додатковий цукор і лимон за смаком. Приємного вечора!

Подібні рецепти

Фарширований перець класичний

Грог з ромом

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати фарширований перець класичний. Даний варіант приготування передбачає використання в якості начинки рису і м'яса. Фарш підійде свинячий або яловичий. опис приготування: Кожен обід обіду ворожнечу. І цей варіант обіднього меню є воістину королівським! Фарши...

«Xarco» класичний з куркою

«Xarco» класичний з куркою

Невід'ємний інгредієнт цієї страви грузинської кухні - це волоські горіхи. А ось класичні складові: яловичину і рис можна замінити. розповім, як приготувати «Харчо» класичний з куркою. опис приготування: Сьогодні дуже часто класичні інгредієнти замінюють більш доступними або менш дорогими. Змі...

Холодець класичний

Холодець класичний

В холодець ніколи не кладуть желатин, він застигає завдяки желюючий властивостями свинячих ніжок, вухо. А ось для м'ясної частини раджу брати курку або яловичину. Отже, Давайте почнемо! опис приготування: Як приготувати смачний класичний холодець? Дивіться мою покрокову інструкцію, я постараюс...

Соус «ткемалі» класичний

Соус «ткемалі» класичний

У соус "; Ткемалі" класичний томати не повинні додаватися, але в сучасній кулінарії без томатів не представляється можливим приготування цього дивного соусу. Цей соус підійде до багатьох страв. опис приготування: Кілограм стиглих слив, спеції, перець, томати і оцет - і на вашому столі чудовий ...

Суп гороховий класичний

Суп гороховий класичний

У дитинстві більшість з нас недолюблювали супи. Але з віком смаки змінюються. І зараз я вже не можу уявити і трьох днів без них. Наваристий бульйон з засмажкою і хорошими шматочками м'яса. опис приготування: Я згадала один з таких рецептів. Його часто варили, та й до сих пір варять, в дитячих ...