Рецепт Грибний суп з красноголовців
Грибний суп з красноголовців готується дуже просто. Можна його варити з м'ясом або без. Мій простий рецепт грибного супу — без м'яса. Додамо картоплю, морква, цибуля, трохи зелені і суп готовий!
опис приготування:
Як зварити грибний суп з красноголовців?
1. підосичники очистіть, обрежьте червивые части. промийте.
2. У каструлю влийте воду, приправити сіллю, додайте гриби і варіть на середньому вогні. Знімайте пінку shumovkoy. Гриби варіть до готовності (20 хвилин).
3. Потім додайте чорний перець горошком, лавровий лист і варіть на помірному вогні.
4. Цибулину і моркву очистіть. Лук наріжте кубиками, морква — півкільцями. Обсмажте моркву з цибулею на олії до золотистого кольору.
5. Картоплю почистіть і наріжте брусочками. Додайте в грибний бульйон.
6. Через кілька хвилин додайте смажені моркву і цибулю.
7. Посоліть ще трохи і варіть суп до м'якості картоплі.
8. У готовий грибний суп з красноголовців додайте нарізану петрушку.
Подавайте грибний суп зі сметаною.
Смачного!
- підосичники— 3-5 штук
- картопля— 3-4 штук
- цибулина— 1 штука
- морква— 1 штука
- петрушка— — За смаком
- сіль— — За смаком
- Перець чорний горошком— — За смаком
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- вода— 1,5 L
- Лавровий лист— 2 штуки
1. підосичники очистіть, обрежьте червивые части. промийте.
2. У каструлю влийте воду, приправити сіллю, додайте гриби і варіть на середньому вогні. Знімайте пінку shumovkoy. Гриби варіть до готовності (20 хвилин).
3. Потім додайте чорний перець горошком, лавровий лист і варіть на помірному вогні.
4. Цибулину і моркву очистіть. Лук наріжте кубиками, морква — півкільцями. Обсмажте моркву з цибулею на олії до золотистого кольору.
5. Картоплю почистіть і наріжте брусочками. Додайте в грибний бульйон.
6. Через кілька хвилин додайте смажені моркву і цибулю.
7. Посоліть ще трохи і варіть суп до м'якості картоплі.
8. У готовий грибний суп з красноголовців додайте нарізану петрушку.
Подавайте грибний суп зі сметаною.
Смачного!
Подібні рецепти
Прості рогалики на швидку руку
Суп із сушених красноголовців можна приготувати в будь-який час року. Особливо він гарний у пост; суп виходить наваристий, смачний і ситний. Єдине — сушені підосичники треба замочити на ніч. опис приготування: З цього простому рецептом можна варити суп з будь-яких сушених грибів. Ми з сім'єю в...
Грибний холодний суп
Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...
Грибний крем-суп з печериць з вершками
Не знаю, що б приготувати на обід? Тоді пропоную вам відмінну ідею-рецепт, як приготувати грибний крем-суп з печериць з вершками. смачно, ароматно і без зайвого клопоту виходить страва! опис приготування: Цей досить ніжний, в міру ситний грибний крем-суп з печериць з вершками в домашніх умовах...
Грибний крем-суп з печериць
Крем-суп — популярне французьке блюдо, готувати його можна з різних продуктів. Особливо смачний і вишуканий грибний суп з печериць з вершками і часником. Спробуйте це чудове блюдо! опис приготування: вважається, що ідеальний крем-суп має досить густу і однорідну консистенцію, тому в його приго...
Грибний крем-суп із заморожених грибів
Суп із заморожених грибів виходить нітрохи не гірше, ніж зі свіжих. Тому обов'язково восени запасайтеся ароматними лісовими грибами, а в несезон зваримо відмінний крем-суп у цій простому рецептом. опис приготування: ароматний, ніжний і оксамитовий за своєю структурою грибний суп. Любителям стр...