Рецепт Грибний суп з цвітною капустою

Рецепт Грибний суп з цвітною капустою
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо хочете легенького і поживного супчика, то цей рецепт для вас. Грибний суп з цвітною капустою - відмінна альтернатива звичним перших страв на швидку руку. Готується він лише одну годину.

опис приготування:

Цей грибний суп з цвітною капустою виходить дуже ароматним, ніжним і живильним. Особливу пікантність йому додає селера і плавлений сирок. При бажанні можна зробити крем-суп, подрібнивши його блендером. Від цього смак супу не зміниться. Також до нього можна подати грінки з пшеничного хліба. У будь-якому з варіантів суп не залишить нікого байдужим.


  • печериці— 6-8  штук
  • Кольорова капуста— 1  штук
  • Цибуля— 1  штук
  • морква— 1  штук
  • Картопля— 2  штуки
  • селера— 1  штук
  • плавлений сирок— 1  штук
  • Вершкове масло— 20 грам
Грибний суп з цвітною капустою - фото крок 1 1. Найкорисніші і доступні інгредієнти складають основу цього супу. Щоб гриби вийшли ароматними, я їх попередньо ошпарюють пару хвилин в окропі, а після доводжу до готовності на сковороді.

Грибний суп з цвітною капустою - фото крок 2 2. Отже, кип'ятимо воду в каструлі, кидаємо в неї печериці. Доводимо до кипіння із закритою кришкою, варимо пару хвилин, після чого дістаємо і викладаємо на обробну дошку.

Грибний суп з цвітною капустою - фото крок 3 3. На цьому бульйоні ми будемо готувати наш суп. Поки гриби остигають, розділіть кольорову капусту на суцвіття і відправте її в киплячий грибний бульйон. Посоліть бульйон і додайте спеції за смаком.

Грибний суп з цвітною капустою - фото крок 4 4. Шаткуємо цибулю і моркву.

Грибний суп з цвітною капустою - фото крок 5 5. Ось і гриби наші охололи, нарізаємо їх тонкими слайсами і відправляємо на сковороду смажитися на рослинній олії.

Грибний суп з цвітною капустою - фото крок 6 6. Додаємо цибулю і моркву, смажимо до готовності.

Грибний суп з цвітною капустою - фото крок 7 7. Відправляємо піджарку в киплячий суп. Окремо нарізаємо стебловий селера, теж відправляємо його в суп. Варимо на середньому вогні. Картопля теж ріжемо кубиками або соломкою і відправляємо в суп. Тепер залишилося дочекатися, коли звариться картопля.

Грибний суп з цвітною капустою - фото крок 8 8. І в самому кінці відправляємо нарізану кубиками плавлений сирок.

Грибний суп з цвітною капустою - фото крок 9 9. Даємо настоятися нашому супчику хвилин 15 - і подаємо в гарячому вигляді.

Подібні рецепти

Суп з індички з цвітною капустою

Сирники з вишнею

М'ясо індички не дарма вважається самим дієтичним. Тому суп, приготований на бульйоні з індички, надзвичайно корисний і смачний. Тут кольорова капуста відмінно поєднується з іншими овочами. опис приготування: Суп з індички з цвітною капустою готується дуже просто і відносно швидко. Слід зварит...

Суп з цвітною капустою і фрикадельками

Суп з цвітною капустою і фрикадельками

Дуже смачний суп з цвітною капустою і фрикадельками. Поєднання інгредієнтів в даному супі робить його дуже насиченим і неймовірно живильним. Ідеально підійде для сімейного обіду! опис приготування: Приготуємо суп з цвітною капустою і фрикадельками в домашніх умовах. У киплячий бульйон опускаєм...

Грибний суп з капустою

Грибний суп з капустою

Якщо вам подобаються грибні супи, дуже рекомендую приготувати чудовий грибний суп з капустою. Суп має приємну консистенцію, виходить наваристим і дуже ситним. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування грибного супу з капустою. Суп готується зовсім нескладно, зазвичай я ви...

Грибний салат з пекінською капустою

Грибний салат з пекінською капустою

Дуже смачний і простий салат для сімейної вечері. Ці продукти є практично в кожному холодильнику, тому проблем з його приготуванням ні у кого не повинно виникнути. опис приготування: Для приготування цього салату можна використовувати будь-які лісові гриби або печериці. також, по бажанню, можн...

Суп Мінестроне з листової капустою і білою квасолею

Суп Мінестроне з листової капустою і білою квасолею

Рецепт приготування відомого італійського супу Мінестроне з листової капустою і білою квасолею. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 5 до 6 хвили...