Рецепт Грибний салат з фундуком та Пекоріно
Рецепт приготування італійського грибного салату з горіхами і сиром.
опис приготування:
1. Розігрійте духовку до 190 З. Викласти горіхи на лист для випічки (деко), запікати 8-10 хвилин. Після чого перекласти на рушник.
2. Змішайте в мисці нарізану цибулю-шалот, шеррі і 1/4 немає. ложки солі. Залиште на 5 хвилин. Збиваючи віночком додати 2 1/2 ложки олії.
3. Влити масло, що залишилося в більшу сковороду. Поставити на середній вогонь. розтопити 1/2 столової ложки вершкового масла. Коли масло спіниться, додати половину грибів, а також половину чебрецю. Приправити сіллю і перцем. Готувати протягом 5 хвилин періодично помішуючи. Потім повторити те ж саме з половиною грибів.
4. Змішати обидві партії грибів з цибулею. готувати ще 2 хвилини.
5. Красиво викласти листя салату на блюді. Покласти зелень і гриби. Полити соусом і подавати до столу.
- горіхи— 1/4 склянки
- цибуля— 1 Ст. ложка(дрібно нарізаний)
- shyerri— 1 1/2 Ст. ложки
- оливкова олія— 4 1/2 Ст. ложки
- гриби— 450 грам
- вершкове масло— 1 Ст. ложка
- зелень— 100 грам
- чебрець— 1/2 чайних ложки
- Luk-salotų— 2 Ст. ложки(нарізаний)
- пекорино— 60 грам
- сіль і перець— 1 щіпка(за смаком)
2. Змішайте в мисці нарізану цибулю-шалот, шеррі і 1/4 немає. ложки солі. Залиште на 5 хвилин. Збиваючи віночком додати 2 1/2 ложки олії.
3. Влити масло, що залишилося в більшу сковороду. Поставити на середній вогонь. розтопити 1/2 столової ложки вершкового масла. Коли масло спіниться, додати половину грибів, а також половину чебрецю. Приправити сіллю і перцем. Готувати протягом 5 хвилин періодично помішуючи. Потім повторити те ж саме з половиною грибів.
4. Змішати обидві партії грибів з цибулею. готувати ще 2 хвилини.
5. Красиво викласти листя салату на блюді. Покласти зелень і гриби. Полити соусом і подавати до столу.
Подібні рецепти
Сосиски, запечені з сиром
Рецепт приготування бісквітного печива з какао, еспресо і фундуком. За цим рецептом ви отримаєте близько 60 штук печива. кількість порцій: 10 funduk— 1 Склянка мука— 2 1/2 склянки(плюс мука для робочої поверхні) еспресо— 1 Ст. ложка сіль— 1 щіпка сода— 1/2 чайних ложки розпушувач— 3/4 чайних ло...
Грибний салат з пекінською капустою
Дуже смачний і простий салат для сімейної вечері. Ці продукти є практично в кожному холодильнику, тому проблем з його приготуванням ні у кого не повинно виникнути. опис приготування: Для приготування цього салату можна використовувати будь-які лісові гриби або печериці. також, по бажанню, можн...
Грибний салат з сиром
Грибний салат з сиром — дуже смачний і ситний салат, який сподобається всім любителям ситних і поживних салатів. Подавати блюдо можна як на святковий стіл, так і на повсякденний. опис приготування: Салат виходить досить поживним, гриби сюди підійдуть будь-які — печериці, гливи, лісові гриби і ...
Грибний салат зі спаржею
Рецепт приготування незвичайного для слов'янської кухні салату, основну пікантність якому додадуть гриби і свіжі пагони спаржі. опис приготування: спаржа все частіше стає складовою частиною нашого раціону, і це чудово, оскільки аспарагус це дуже цінний продукт, володіє чудовими смаковими якост...
Листковий грибний салат
Салат виходить не тільки яскравою прикрасою святкового столу, але і дуже ситним завдяки грибам. складові — прості і доступні, гриби можна замінити на будь-які інші, мариновані або смажені. опис приготування: Листковий грибний салат готується дуже просто і швидко. А якщо у вас є варена картопля...