Рецепт Грибний плов
У плові замість м'яса використовуються гриби, блюдо готується швидко, а результат чудовий. Грибний плов найкраще підійде для легкої вечері або обіду. Одним словом — виходить смачно!
опис приготування:
Це класичний рецепт приготування грибного плову. Я використовував довгозерний рис, за годину до готування замочив його в підсоленій воді. Також перед тим як готувати, я нарізав брусочками одну морква, дрібно порізав цибулю і три помідори. сподіваюся, у вас все вийде. хай щастить!
- гриби— 300 грам
- Мал— 200 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- помідори— 3 штуки
- морква— 1 штука
- часник— 1 штука
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки
- спеції— За смаком
додайте цибулю, зажарьте його до м'якості.
Тепер додаємо подрібнену моркву, помідори і сіль за смаком. Також я додав ложечку винного оцту і пів чайної ложки меленого чилі.
У головки часнику зрізаємо нижню частину і кладемо по центру. Тушкуємо під кришкою 5 хвилин.
Через кілька хвилин витягуємо часник, доливаємо півсклянки гарячої води і кладемо рис. Для кольору можна додати трохи куркуми.
Через пів години плов готовий. Залишилося присипати його зеленню і подати на стіл.
Смачного!
Подібні рецепти
Плов (простий рецепт)
Простий рецепт приготування фруктового плову в мультиварці. За рахунок свіжих яблук і абрикосів плов виходить кисло-солодким. Блюдо сподобається як дітям, так і дорослим. опис приготування: Для приготування фруктового плову ви можете використовувати не тільки мультиварку, але і звичайний казан...
Грибний білий соус
Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...
Грибний борщ
борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...
Грибний Бургиньон
Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...
Грибний холодний суп
Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...