Рецепт Грибний паштет
Цей грибний паштет готується з печериць, змішаних з цибулею і часником. Він стане вашою паличкою-виручалочкою, адже паштет можна намазати на хліб або використовувати як начинку в будь-який час року.
опис приготування:
Перед вами відмінний рецепт приготування грибного паштету. На самій-то справі приготувати такий паштет зовсім нескладно. Одне знаю напевно: якщо зробиш хоча б раз, далі будеш готувати його стабільно. Паштет дуже смачно намазувати на хліб або використовувати як начинку для випічки. хай щастить!
- печериці— 0,5 кілограма
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- Вершкове масло— 50 грам(можна замінити на рослинне)
- Приправа для грибів— 1 Чайна ложка
- Рослинна олія— За смаком(для смаження)
- сіль— За смаком(наприклад, 1 середня лінія)
- Перець чорний мелений— 1 щіпка
Цибулю і часник очистіть від лушпиння. Їх теж наріжте: цибуля - кубиками, а часник - тонкими шматочками.
Поставте сковороду розігріватися, налийте в неї масло. викладіть печериці. Обсмажуйте їх деякий час (майже до готовності), рідина, яка виділилася з грибів, повинна випаруватися. Як тільки це станеться, викладіть до грибів цибулю з часником.
Перемішайте їх з грибами, трохи зменшіть вогонь (він повинен бути середнім за розміром) - і готуйте все разом до золотистого. В кінці посоліть і поперчіть, а також присмачите приправою для грибів (будь-який).
Можна інгредієнти потримати на невеликому вогні ще хвилин 5-10. Потім перекладаємо їх в блендер (ідеально дати їм трохи охолонути). Подрібніть все до однорідності. Потім додайте олію і ще раз все перемішайте-подрібніть. Усе! сніданок готовий! Остудіть її - і можна їсти!
Подібні рецепти
Гречка з овочами в духовці
Якщо ви шукаєте рецепт паштету без м'яса, тоді спробуйте зробити його з грибів. Відмінна вегетаріанська закуска для всієї родини. Розповім про спосіб, як приготувати грибний паштет «Домашній». опис приготування: думаю, що для паштету можна використовувати будь-які гриби. Паштет можна кілька дн...
Грибний паштет на зиму
Подібні заготовки користуються великим попитом у багатьох любителів грибів. Сезон заготовок починається з вересня, оскільки приготувати паштет в будь-який час року можна тільки з печериць. опис приготування: Основою для цієї страви можуть бути абсолютно будь-які гриби (які любите), але також п...
Французький паштет
Іноді так хочеться чогось смачненького, не буденна! А коли в гості приїжджають довгоочікувані близькі, ламаєш голову, чим би таким їх здивувати. А приготуйте їм французький паштет! Це смачно. опис приготування: Французький паштет можна готувати різними способами. Що його відрізняє від нашого т...
Гороховий паштет
Паштет можна приготувати не тільки з м'яса, але і з овочів! У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати гороховий паштет, багате білком блюдо, яке стане відмінним доповненням до бутербродів. опис приготування: Приготування паштету ще ніколи не було таким легким. Вам всього лише потрібно відв...
Грибний білий соус
Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...