Рецепт Грибний киш
всім, кому набридли прості звичайні пироги, пропоную приготувати не банальний грибний киш! Приготуйте цей чудовий пиріг з такою неймовірно соковитою і ароматною начинкою, і він підкорить ваше серце!
опис приготування:
Порадуйте своїх рідних і близьких цим незвичайним і таким смачним грибним Кішем! Це простий рецепт, що не вимагає від вас особливих зусиль, з неймовірно смачним і ароматним результатом. Як там не є класичний французький грибний киш в некласичної виконанні. вперед готувати!
- печериці— 500 грам
- яйця— 2 штуки
- крем— 4 Ст. ложки(з гіркою)
- Цибуля— 1 штука
- Вершкове масло— 100 грам
- борошно— 1 Склянка
- вода— 5 Ст. ложок
- Масло рослинне— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— За смаком
2. Почнемо з приготування тіста. Необхідно змішати м'яке вершкове масло, борошно, воду. Додати дрібку солі і вимісити м'яке тісто.
3. Готове тісто загорнути в харчову плівку і покласти на 30 хвилин в холодильник.
4. Поки тісто відпочиває, ми миємо й нарізаємо гриби. Обсмажуємо їх на розпеченій сухій сковороді, поки не випарується вся зайва рідина.
5. Як тільки рідина випарується, додаємо в гриби порізану цибулю і рослинне масло. Обсмажуємо до м'якості цибулі. Додаємо сіль і перець за смаком.
6. Через півгодини дістаємо тісто з холодильника і укладаємо його в форму (діаметр моєї форми 20 см.). Розгортати тісто не потрібно, досить розтягнути руками.
7. На тісто викладаємо обсмажені гриби з цибулею.
8. Сметану змішаємо з яйцями, заллємо цією сумішшю гриби. І відправляємо наш пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
9. Пиріг дістаньте з духовки і залиште на пару хвилин. Дістаньте з форми і викладіть на блюдо. Теплим він смачніший. Смачного!
Подібні рецепти
Гарбузове маффіни з шоколадом
Цей соус найкраще підходить до рибних страв, тонко підкреслюючи їх аромат і смак. Білий соус подається до столу в холодному вигляді, попередньо настоявшись в холодильнику. опис приготування: Пропоную Вашій увазі простий рецепт приготування грибного білого соусу. Для соусу найкраще використовув...
Грибний борщ
борщ — одне з найпопулярніших перших страв. А якщо зварити його з сушеними грибами, вийде він неймовірно ароматним, смачним і ситним, незважаючи на те, Варити його будемо без м'яса. готуємо! опис приготування: Дуже смачний, насичений і дуже ароматний борщ можна зварити і без м'яса. Використову...
Грибний Бургиньон
Рецепт приготування Бургіньона з грибів портобелло, морква, лука, часнику, червоного вина, бульйону, чебрецю і перлового цибулі. опис приготування: Бургиньон - термін французької кухні, буквально означає «має відношення до бургундського вина». оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла—...
Грибний холодний суп
Хочу запропонувати рецепт дуже смачного річного супу з лісовими грибами. Суп на основі сироватки і заправлений сметаною. У складі багато різноманітної зелені, що надає особливого смаку й аромату страви. опис приготування: В даному рецепті використовуємо молочні продукти для заправки супу, можн...
Грибний жульєн за класичним рецептом
Грибний жульєн за класичним рецептом - прекрасна гаряча закуска з грибів з сиром і вершковим соусом. Ніжна закуска дуже популярна в нашій країні, її часто можна побачити в меню ресторанів. опис приготування: Грибний жульєн - це просте і нехитре блюдо, готується всього за півгодини, незвичайно ...