Рецепт Грибна солянка
цей незвичайний, але в той же час простий рецепт грибної солянки припаде до смаку всім господиням, бажаючих урізноманітнити раціон і здивувати гостей! Так що діставайте консервацію, експерименти чекають!
опис приготування:
Чомусь багатьом здається, що рецепт приготування грибної солянки неймовірно складний і вимагатиме від вас великого кулінарного таланту. Так ось, звичайно ж, це не правда, і я вам зараз розповім самий, який тільки є, простий рецепт грибної солянки, а вже вдосконалювати ви її зможете самі, як вам завгодно!
1. Для початку цибулю моєму, чистимо і дрібно нарізаємо.
2. На сковорідці розігріваємо олію, і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Додамо томатну пасту і разом просмажити ще трохи.
3. Огірки і гриби дістаємо з банок,і нарізаємо невеликими шматочками або кубиками.
4. Пересипаємо вміст сковороди в каструльку, змішуємо з нарізаними огірками і грибами, і заливаємо гарячою водою.
5. Доводимо до кипіння, солимо, перчим, і тримаємо на вогні 10-15 хвилин, додавши лавровий лист.
Готово! взагалі, солянку рекомендують подавати з скибочками лимона і маслинами, але також додають часто каперси, салями, та інші продукти, — це вже виходячи з ваших уподобань. Я ж вам пропоную як би основу для ваших кулінарних експериментів, базовий рецепт, так би мовити. хай щастить!
- гриби мариновані— 300 грам
- Огірки мариновані— 2 штуки
- Цибуля— 1 штука
- Перець горошком— 5 штук
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- Лавровий лист— 1 штука
- вода— 1 Склянка
- сіль— 1 щіпка
1. Для початку цибулю моєму, чистимо і дрібно нарізаємо.
2. На сковорідці розігріваємо олію, і обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Додамо томатну пасту і разом просмажити ще трохи.
3. Огірки і гриби дістаємо з банок,і нарізаємо невеликими шматочками або кубиками.
4. Пересипаємо вміст сковороди в каструльку, змішуємо з нарізаними огірками і грибами, і заливаємо гарячою водою.
5. Доводимо до кипіння, солимо, перчим, і тримаємо на вогні 10-15 хвилин, додавши лавровий лист.
Готово! взагалі, солянку рекомендують подавати з скибочками лимона і маслинами, але також додають часто каперси, салями, та інші продукти, — це вже виходячи з ваших уподобань. Я ж вам пропоную як би основу для ваших кулінарних експериментів, базовий рецепт, так би мовити. хай щастить!
Подібні рецепти
Грибна солянка з опеньками
Солянка має безліч різних варіацій, Ну ось, наприклад, солянка, приготована з грибів. Суп виходить не тільки смачним, але і дуже ситним і ароматним. Пригощайтеся, гурмани! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування грибної солянки без капусти. Основу супу складають два види гриб...
Грибна солянка з картоплею і сметаною
Прекрасне поєднання грибів і сметани в цьому рецепті роблять блюдо дуже смачним. Трохи розбавимо звичайне блюдо новими інгредієнтами. Давайте спробуємо приготувати солянку по моїм рецептом. опис приготування: Таке блюдо ідеально виглядатиме в осінній сезон, коли можна самим зібрати грибів. але...
Грибна солянка з овочами на зиму
Хочете зробити ситну і апетитну заготовку? Тоді зверніть увагу на цей рецепт приготування грибної солянки з овочами на зиму. Така закуска стане відмінним варіантом навіть для основного блюда. опис приготування: Любителям домашніх заготовок раджу взяти на замітку це цікавий варіант, як зробити ...
Солянка грибна на зиму з томатною пастою
Запишіть в куховарську книгу собі рецепт приготування солянки грибної на зиму з томатною пастою. Це дуже смачна і ситна заготовка для гарячих страв і не тільки. Можна готувати з різними грибами! опис приготування: подивіться, як приготувати солянку з грибами на зиму з томатною пастою. Її можна...
Грибна солянка з помідорами на зиму
Дуже смачна, дуже ароматна, чудова солянка з грибами. Готується дуже просто, тому збираємо гриби, запасаємося інгредієнтами і готуємо. Взимку буде дуже смачно і мало! опис приготування: Рецепт для тих, хто ще не лінується займатися консервацією. Смачна і ароматна солянка з грибами, гаряча відв...