Рецепт Гриби в клярі

Рецепт Гриби в клярі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Не знаю як вам, а для мене найкращою закускою завжди були і залишаються гриби в клярі в домашніх умовах. По перше, саму страву соковите і ароматне, а по-друге, ні в одному закладі так смачно не зроблять!

опис приготування:

Такий простий рецепт грибів в клярі припаде до душі всім любителям посидіти десь вдома в колі друзів. Подивитися фільм, наприклад, дуже поширене проведення часу. Так ось з такою чудний закускою розмову і сам собою зав'язується! рекомендую, смачно, соковиті і ароматні!

  • печериці— 200 грам
  • молоко— 100 мілілітрів
  • яйця— 2 штуки
  • спеції— За смаком
  • Сухарі паніровочні— За смаком
Гриби в клярі - фото крок 1 1. Печериці відварити в підсоленій воді 5-10 хвилин. Злити з zhidkosti.

Гриби в клярі - фото крок 2 2. Тепер зробимо кляр з яєць, молока і спецій. Занурюємо кожен грибочок в кляр.

Гриби в клярі - фото крок 3 3. А далі занурюємо в панірувальні сухарі. Обсмажуємо у фритюрі або на сковороді у великій кількості олії.

Гриби в клярі - фото крок 4 4. Смачного!

Подібні рецепти

Філе мінтая в клярі

Білі гриби в казані з рисом і м`ясом

Філе минтая в клярі може стати як повноцінним обідом, якщо підібрати гарнір, так само і закускою. Готується швидко і легко. Спробуйте. опис приготування: Рецепт філе минтая в клярі я завчила напам'ять, повірте, нічого складного в приготуванні немає. Виберіть хорошу рибу, свіжу або заморожену. ...

Філе пангасіуса в клярі

Філе пангасіуса в клярі

Філе пангасіуса в клярі — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке готується з замороженого філе пангасіуса всього за 20 хвилин. Дуже просто, але смачно і поживно. Хороший буденний обід або вечерю. опис приготування: філе пангасіуса — відмінна штука, яку сьогодні можна купити практично в будь-як...

Філе риби в клярі

Філе риби в клярі

Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...

Яловичий язик в клярі

Яловичий язик в клярі

Мова - один з найсмачніших субпродуктів, Котрий, на жаль, не використовується для приготування великої кількості страв, але найчастіше подається просто в відвареному вигляді під соусом. опис приготування: Приготувати яловичий язик в клярі дуже просто. Єдине: яловичий язик необхідно попередньо ...

Свиняча корейка в соєвому клярі

Свиняча корейка в соєвому клярі

Рецепт приготування свинячої корейки в соєвому клярі. Соєвий соус ідеально підходить до цієї страви. опис приготування: Смажена свиняча корейка — смачне гаряче блюдо яке сподобатися всій вашій родині. Даний рецепт свинячої корейки досить простий, а приготування не забере багато часу. кляр, осн...