Рецепт Гриби в аерогрилі
Якщо ви вирішили побалувати себе живильним блюдом, то рецепт грибів в аерогрилі - це якраз те, що вам потрібно: смачно, ситно і просто. Відмінна закуска на всі випадки життя!
опис приготування:
Це дуже зручний і простий рецепт. У ньому використовуються продукти, які доступні кожному. Гриби в арогріле за цим рецептом виходять смачними, соковитими. Начинка просочується грибним соком з хрусткою верхівкою. Дуже поживна страва. Його можна подати не тільки до святкового столу, але і приготувати в вихідний день, коли дуже захочеться нагодувати своїх домочадців чимось особливим. Спробуйте повторити цей рецепт на своїй кухні.
- печериці— 16 штук
- сир— 50 грам
- Картопля— 3 штуки
- сир твердий— 200 грам
- часник— 3 зубчики
- майонез— 2 Ст. ложки
- бринза— 200 грам
- Цибуля— 1 штука
- крем— 2 Ст. ложки
- Вершкове масло— 25 грам
2. Натріть на тертці все кількість сиру.
3. Зварений і охолоджений картоплю натріть на тертці з дрібним полотном.
4. Видавлений або дрібно натертий часник об'єднайте зі сметаною. Туди ж викладіть картоплю і сир. перемішайте.
5. Цю начинку покладіть в одну частину підготовлених капелюшків.
6. Підготуйте наступну начинку. Для цього дрібно наріжте цибулю.
7. Ніжки від грибів добре промийте. Промокніть від зайвої вологи. дрібно наріжте.
8. Бринзу натріть на тертці з дрібним полотном. Якщо у вас сир фета, то його досить придушити виделкою.
9. Обсмажте цибулю на розтопленому маслі (пару хвилин).
10. Після чого викладіть на сковорідку до цибулі порізані ніжки від грибів. Обсмажуйте їх разом з цибулею. Вам знадобиться 10 хвилин. відсудите.
11. Остигнула піджарку потрібно викласти до бринзі або Фете, додайте сметану і тертий твердий сир. ретельно перемішайте.
12. Отриману начинку викладіть в другу частину грибних капелюшків.
13. Візьміть форму, покладіть в неї зафаршіровать грибні капелюшки, присипте тертим сиром.
14. Запечіть в духовці, аерогрилі. встановіть температуру 200 градусів. через 30-35 хвилин все буде готово. Можна подавати печериці до столу.
Подібні рецепти
Пісна пряник в мультиварці
Смачний і соковитий стейк з рум'яною скоринкою дуже легко і досить швидко готується в аерогрилі. За смаком відрізняється від стейків, приготованих іншими способами. раджу спробувати! опис приготування: Аерогриль хороший тим, Запікати в ньому різні продукти можна без великої кількості жиру і тр...
Гриби, фаршировані беконом
Рецепт приготування запечених грибних капелюшків, фаршированих беконом, вершковим сиром, цибулею, халапеньйо і панірувальними сухарями. опис приготування: фаршировані гриби — безсумнівно, відмінна закуска. Якщо ви готуєте їх для гостей, рекомендуємо вам подвоїти кількість інгредієнтів. велик...
Гриби, фаршировані фаршем та сиром
Якщо ви вибираєте закуску на святковий стіл або фуршет, раджу приготувати шампіньйони за цим рецептом. гриби, фаршировані фаршем - відмінне блюдо, що не тільки смачна, але і ситне. опис приготування: Соковитий вершковий центр в начинці - родзинка всієї закуски. Печериці головне не перетримати ...
Гриби, фаршировані фаршем
гриби, фаршировані фаршем, — сніданок, яка стане відмінною прикрасою будь-якого святкового столу. І, повірте мені, в кінці вечора тарілка обов'язково буде порожня, а гості задоволені. опис приготування: що, підготовка святкового столу — це ціле мистецтво, а гостей в наш час досить важко здивув...
Гриби, фаршировані фініками і сиром «брі»
До святкового столу хочете придумати якусь незвичайну закуску? Вашій увазі хочу запропонувати чудову ідею, як приготувати гриби, фаршировані фініками і сиром "; Брі ";. неймовірне поєднання! опис приготування: Ця приголомшлива закуска буде готова всього через якихось 15-20 хвилин після початку...