Рецепт Гриби солоні

Рецепт Гриби солоні
Кількість порцій: 10 Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.
Всі люблять солоні грибочки, і часто ми купуємо їх в магазині. Насправді приготувати гриби солоні дуже просто, і я розповім, як це зробити. Мінімум продуктів і море задоволення!

опис приготування:

В кінці першого дня з 4-х перевірте, чи достатньо розсолу. Якщо не всі гриби їм покриті, закип'ятіть півлітра води з 2-ма столовими ложками солі, розсіл охолодіть і залийте їм гриби.

  • гриби свіжі— 1,5 кілограма
  • сіль велика— 3 Ст. ложки
  • ягоди ялівцю— 10 штук
  • часник— 2 зубчики
  • кріп сушений— 1 Чайна ложка
  • кмин— 1 Чайна ложка
  • Перець чорний горошком— 2 чайних ложки
1 Часник крупно наріжте, горошини чорного перцю роздробити і змішайте всі трави і спеції в невеликій мисці.

2 Свіжі гриби почистіть і промийте холодною водою.

3 Відваріть гриби в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Злийте воду і дайте грибам охолонути.

4 Тонкий шар солі покладіть на дно глиняного або скляного контейнера, потім покладіть шар грибів.

5 Посипте частиною суміші з трав і спецій, додайте трохи солі. Повторюйте всі верстви, поки не заповните контейнер повністю. Останній шар - з солі.

6 Поверх грибів поставте гніт і залиште в прохолодному місці (не в холодильнику) з 4 дня.

7 через 4 дня перекладіть гриби разом з розсолом в чисті банки і поставте в холодильник. Такі гриби зберігаються кілька місяців.

Подібні рецепти

Солоні білі гриби

Салат з креветок і кальмарів без майонезу

В осінні теплі дні так хочеться погуляти по лісі, відпочити душею і тілом. У такі дні в лісі все частіше зустрічаються білі гриби. Сьогодні розповім вам, як приготувати солоні білі гриби. опис приготування: Такі солоні грибочки стануть чудовою холодною закускою на святковому столі. Гриби вже м...

Солоні гриби зі сметаною

Солоні гриби зі сметаною

Якщо ви вирішили побалувати смачною закускою своїх близьких, то зверніть увагу на цей рецепт і дізнайтеся, як приготувати солоні гриби зі сметаною. Всього добу - і у вас буде дивовижна закуска. опис приготування: Дуже зручний рецепт грибів солоних зі сметаною. але перш, ніж подати їх до столу,...

Грузді солоні зі сметаною

Грузді солоні зі сметаною

Ця старовинна російська закуска, якої колись віддавали данину і і в трактирах, і в палацах, подобається вегетаріанцям і м'ясоїди. розповідаю, як приготувати грузді солоні зі сметаною! опис приготування: За своєю поживної цінності грузді відносяться до першої категорії їстівних грибів. Вони шир...

Солоні баклажани на зиму

Солоні баклажани на зиму

Цей рецепт приготування солоних баклажанів на зиму дуже сподобається всім любителям незвичайного. Будемо фарширувати баклажани овочами, і в овочевий ж прошарку і засолюють. смачно, просто і нарядно! опис приготування: як вид, це, звичайно ж, не класичний рецепт солоних баклажанів на зиму, але ...

Солоні грузді

Солоні грузді

До вашої уваги — рецепт приготування солоних груздів з часником і кропом. Виходять дуже смачненькі грибочки — добра закуска або відповідний інгредієнт для салату. опис приготування: Ще за часів Київської Русі грузді вважалися цінними грибами, тому в російській кухні збереглася велика кількість...