Рецепт Гриби, фаршировані в'яленими помідорами

Рецепт Гриби, фаршировані в'яленими помідорами
Кількість порцій: 6 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування капелюшків білих грибів, фаршированих в'яленими помідорами, цибулею, часником, хлібними крихтами, петрушкою, базиліком і тертим сиром Пармезан.

опис приготування:

Ця легка грибна закуска з начинкою займе гідне місце на святковому столі.

  • в'ялених помідорів— 15 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • білих грибів— 18 штук
  • часнику— 2 зубчики
  • хлібних крихт— 1/3 склянки
  • жовток— 1 штука
  • листя петрушки— 1/4 склянки
  • сушеного Базиліка— 1/2 чайних ложки
  • сиру Пармезан— 2 Ст. ложки
гриби, фаршировані в'яленими помідорами - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 200 градусів. Дрібно нарізати цибулю-шалот. Пропустити часник через прес. Подрібнити листя петрушки. У невеликій мисці залити помідори гарячою водою, щоб вона покривала їх, і дати постояти 5 хвилин. Злити воду з помідорів, зарезервировав 1 столову ложку рідини, що залишилася від замочування. Дрібно нарізати помідори. Обрізати стебла у грибів і дрібно нарізати, капелюшки відкласти в сторону. Вистелити пергаментним папером або збризнути маслом в спреї. Викласти гриби верхівкою вниз і випікати близько 10 хвилин. Потім вийняти з духовки, обережно злити рідину, яка зібралася в нижній частині листа. У невеликій сковороді розігріти масло на середньому вогні. Обсмажити нарізані стебла грибів, цибулю-шалот і часник, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким. У мисці перемішати грибну суміш, хлібні крихти, нарізані помідори, що залишилася від замочування рідина, жовток, зелень петрушки, базилік, сіль і перець за смаком.

гриби, фаршировані в'яленими помідорами - фото крок 2 2. Викласти начинку в капелюшки грибів і викласти у змащену маслом форму для випічки або на пергаментний папір на деко. Посипати гриби тертим сиром Пармезан і випікати в духовці на середній стійці 15 хвилин.

гриби, фаршировані в'яленими помідорами - фото крок 3 3. Дати закусці трохи охолонути і подавати.

Подібні рецепти

Спагеті з в'яленими помідорами

Табуле з кускус

Спагеті є незамінним інгредієнтом на моїй кухні. Коли не знаєш, що приготувати на обід або вечерю або зовсім немає часу, то завжди рятують готові макаронні вироби з заправкою. опис приготування: Сьогодні я поділюся з вами відмінним і незамінним варіантом, як приготувати спагетті з в'яленими по...

Фаршировані гриби з цибулею

Фаршировані гриби з цибулею

Рецепт приготування запечених білих грибів, фаршированих тушкованим в провині і яловичому бульйоні цибулею, з сиром і петрушкою. опис приготування: Фаршировані гриби стануть відмінною легкою закускою або доповненням до будь-якого гарніру на ваш вибір. вершкового масла— 2 Ст. ложки цибулини— ...

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами

Фаршировані гриби з оливками і горіхами - смачне, ситне блюдо, яке ідеально підходить в якості холодної або гарячої закуски на святковий стіл. А помінявши начинку, можна отримувати новий смак. опис приготування: Фарширувати гриби можна різними начинками: м'ясний фарш, рибні консерви, морепроду...

Фаршировані гриби з сиром Брі

Фаршировані гриби з сиром Брі

Рецепт приготування святкової страви. Французька закуска у вигляді фаршированих сиром грибів. кількість порцій: 2 часник— 5 зубчиків гриби— 10+ штук вершкове масло— 1 штука сіль— 1 щіпка(за смаком) сир Брі— 1 штука перше, що потрібно зробити це дуже дрібно порізати часник. Нарізаємо ...

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом

У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Не складно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт! опис приготування: Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєдн...