Рецепт Горошницей з м'ясом

Рецепт Горошницей з м'ясом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Сьогодні розповім вам, як приготувати горошницу з м'ясом. Каша виходить дуже смачною, ситної, а головне — корисної. поїхали!

опис приготування:

Готову кашу з м'ясом рекомендується подавати до столу з овочевим салатом. Горох і м'ясо відмінно погасять і будуть просто танути в роті. Обов'язково приготуйте і спробуйте!

  • Нут / горох колотий— 3 склянки
  • яловичі реберця— 300 грам
  • Цибуля, морква— по 1 Штука
  • сіль, перець— За смаком
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • вода— 6 склянок
1 Приготування горошницей в мультиварці збереже ваш час, а результат вийде дуже смачним. Починаємо приготування з підготовки овочів. Для цього їх необхідно очистити і нарізати дрібними кубиками.

2 У чашу мультиварки наливаємо рослинне масло і викладаємо цибулю з морквою. Виставляємо режим "; Випічка" і обсмажуємо овочі до готовності протягом 10 хвилин.

3 Яловичі реберця тим часом промиваємо під водою, видаляємо дрібні кістки і нарізаємо на порційні шматки. Додаємо реберця до овочів в чашу мультиварки і обсмажуємо протягом 10 хвилин.

4 Горох або нут промиваємо під проточною водою і додаємо до овочів з м'ясом. У разі використання цілого гороху його потрібно замочити у воді попередньо на дві години, щоб він встиг розм'якнути. Точно також рекомендується вчинити з нутом.

5 Заливаємо горох водою, солимо і перчимо до смаку. Виставляємо режим "; Гасіння ";, горошницей з м'ясом буде готуватися протягом 2 годин. Блюдо готово, смачного!

Подібні рецепти

Горошницей

Сир Адигейський

Горошницей - це горохова каша. густа, рідка… аби з гороху. Для приготування потрібно мінімум продуктів, але за кашею потрібне око та око. готуємо разом, у вас вийде відмінна каша! опис приготування: Горохова каша, або горошницей, раніше була дуже популярна. А потім страви з картоплі відсунули ...

Фаршировані м'ясом огірки

Фаршировані м'ясом огірки

Рецепт приготування овочевої закуски з м'ясною начинкою. опис приготування: Розріжте кожен огірок навпіл уздовж. бульйон, перець і часник з'єднуються і ставляться на вогонь, де і доводяться до кипіння. Як тільки бульйон закипів, в нього кладуть огірки і припускаються до м'якості. потім виймают...

Квасоля з м'ясом

Квасоля з м'ясом

Квасоля з м'ясом — це завжди дуже смачні і ситні блюда. Квасоля з м'ясом — це самий універсальний варіант. Використовуючи ці два компоненти, можна скласти мільйони рецептів. Ось один з них! опис приготування: Квасоля з м'ясом — універсальне блюдо. По суті справи, ви можете змінювати, додавати ...

Квасоля, тушкована з м'ясом

Квасоля, тушкована з м'ясом

Якщо потрібно приготувати просте, ситне, м'ясне блюдо з високим вмістом білка, то квасоля, тушкована з м'ясом - ідеальний варіант. Склад продуктів і принцип приготування гранично прості! опис приготування: Для того, щоб приготувати смачну квасолю, тушковану з м'ясом, слід заздалегідь замочити ...

Голубці з курячим м'ясом

Голубці з курячим м'ясом

Смачні та незвичайні голубці з курячою грудкою, сиром і болгарським перцем, простого приготування. Голубці при запіканні просочать капусту і курку сиром і вершковим маслом - буде неймовірно смачно. опис приготування: У цьому рецепті курячий фарш замінили на курячі відбивні. Голубці фаршируютьс...